سلام دوست من
بهتون پیشنهاد می کنم یه خورده بیشتر پول جمع کنید حدود 260 تومان و یه 4850 رو بخرید واقعان نسبت به قیمتش عالیه و کارت گرافیک عالی هست![]()
سلام دوست من
بهتون پیشنهاد می کنم یه خورده بیشتر پول جمع کنید حدود 260 تومان و یه 4850 رو بخرید واقعان نسبت به قیمتش عالیه و کارت گرافیک عالی هست![]()
سلام من ميخوام گرافيك 9600 gso بخرم. sparkle 768 ديدم 166000 تومان... ميرزه بخرم يا نه؟ 384 بخرم؟
اصلا 768 با 384 چقدر فرق داره؟ براي 3dmax و بازي ميخوام.
فرق چندانی تو قدرت کارت گرافیک نداره فقط ممکنه تو بعضی از بازیها به خاطر پایین بودن حافظه افت فریم داشته باشی...در ضمن 166 تومن چون 768 مگابایت هست میارزه![]()
سلام به همگی
جائی خوندم کارت گرافیک 8500gt ddr3 هم داریم.درسته؟ قیمت و مشخصاتش چیه؟
سلام دوستان
من دنبال یه کارت گرافیک مناسب می گردم. من نه بازی می کنم و نه کارهای گرافیکی. کار تخصصی من با کامپیوتر بیش تر مربوط به برنامه نویسی و اتوکده. با این حال می خوام این کارت گرافیک پاسخگوی یه مانیتور خوب باشه. با این تفاسیر شما چه پیشنهاد می کنید؟ اگر قیمتش رو هم می دونید بفرمایید.
Last edited by Young Boy; 06-07-2008 at 19:58.
آقا بالاخره اومد این 4850؟ یادمه با یک برد نا آشنا بود(his) ولی میگین که با برد کلاب 260 . عالی با گارانتی اهتمام. کسی خریده؟
شما شماره ی پستتو بگو. البته اگه انتظار داری پیشنهاد سیستم بدیم بدون جواب نمی گیری.خلاف قوانینه. شرمنده
درسته وجود داره ولی P/P اصلا مناسب نیست.
HIS یکی از معتبرترین برندهاست... Club3d هم خوبه.![]()
با دورود
اين مدل hd 4850 512 m gddr3
ولي مدل asus -ati radeon eah3870 top -512m gddr4
حالا كدامش بهتره ما كه مونديم؟
حالا شما کوتاه بیا خواهشا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)