تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 1404 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که منتظر امدن psp2 هستم
    مگه خبری شنیدی؟ بعیده به این زودیا بیاد ها.
    با سلا م
    من روی psp که سخه 3.4 هست و از امریکا برام فرستادن ویدئو با فرمت mpeg4 ریختم ولی متاسفانه وقتی توی قسمت ویدئو میرم پیغام میده که فایلی وجود نداره و چیزی نیست که بخواد اجرا کنه .
    آیا نام folderam مشکل داره لطفا راهنمایی کنید دوستان .
    ممنون
    خواهش میکنم با فونت معمولی بنویسید.
    باید به فرمت مخصوص پی اس پی تبدیلش کنید. برای اینکار نرم افزار زیر رو دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسوورد:
    کد:
    دوستان سلا م
    در مورد مموری های موجود برای psp هم از لحاظ ظرفیت و هم از لحاظ قیمت اطلاعات می خواستم . بیشتر در مورد version3.4
    ممنون .
    مموری استیک از 32 مگ (!) من دیده ام تا 16 گیگ. البته 16 گیگ فعلا روی پی اس پی کار نمکنه ولی بزودی با آمدن فرم ویر 4 قابل استفاده خواهد بود. قیمت حدودی:
    2GIG ----------> اصل 40 تومن ---- فرعی قابل قبول 25-30 تومن ---- فرعی خدا میدونه 15 تومن(!)
    4GIG ----------> اصل 85 تومن ---- فرعی قابل قبول 50-65 تومن ---- فرعی خدا میدونه 35 تومن(!)
    8GIG ----------> اصل 120 تومن ---- فرعی قابل قبول 95-80 تومن ---- فرعی خدا میدونه 50-65 تومن(!)
    16 گیگ هم هنوز من تو ایران ندیده ام. البته اگه بگردی پیدا میکنی ولی به دردت نمیخوره فعلا.
    منظورم از اصل، اینه که گارانتی ایران رهجو داره. فرعی قابل قبول اوناییه که فروشنده ها ادعا میکنن همونیه که ایران رهجو میاره. فرعی خدا میدونه اینه که حتی خود فروشنده هم اعتراف میکنه که اصل نیست!
    Last edited by musketeer; 28-05-2008 at 08:02. دليل: قیمت مموری استیک

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی یه سوال...
    بدون کرنل هیچکدوم از نرم افزارهایی که واسه پی اس پی ساخته میشه رو نمیشه اجرا کرد? من 3.71 رو که ریختم بصورت Easy Install بود و کرنل هم فک کنم نصب کرد. ولی 3.90 رو نصب کردم و کرنل روش نریختم. الآن اگه بخوام یه نرم افزاری نصب کنم باید کرنل رو هم قبلش بریزم؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    نروژ

پيش فرض

با سلام به همگی.
    من امروز یه Psp Slim خریدم Version :3.90 هست
    اگه ممکنه راهنمایی کنید چجوری می شه کپی خورش کرد
    من ایران نیستم خواهش می کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام به همگی.
    من امروز یه Psp Slim خریدم Version :3.90 هست
    اگه ممکنه راهنمایی کنید چجوری می شه کپی خورش کرد
    من ایران نیستم خواهش می کنم
    آقا شرمنده. شما یه پست هم صفحه قبل داده بودید. ببخشید که جواب ندادم. نمیدونم چرا یادم رفت! ببخشید خلاصه!
    به اینجا مراجعه کنید. اگه مشکلی بود بگید تا اگه تونستیم براتون حلش کنیم!
    کد:
    همینطور این رو هم ببینید:
    کد:
    Last edited by musketeer; 28-05-2008 at 13:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید من می خوام psp بخرم واز شما سوالاتی داشتم من در این تاپیک یک سال پیش پست داشتم و سوالاتی کرده بودم ولی به نتیجه نرسیدم و بی خیال شدم و گذاشتم برای موقعیت بهتر فکر کنم وقت باشه شروع می کنم

1.مدل اسلیم چند پک داره Core Pack Entertainment Pack اگه درسته تایید کنید الان کدوم پک توی ایران هست
    وخرید کدوم بهتره وحتی اگر قیمت دارید ممنون میشم

2اگر در UMD را باز كنيد و بالا سمت راست را نگاه كنيد اگر نوشته باشد IC1003 در ان صورت مادربرد شما TA-082 است(این ویژگی برای فت بود یا برای سلیم هم هست که داری میخری باید به این ویژگی دقت کنی چون می گن دانگرید نمی شه)

3 Firmware های اولیه این دستگاه در زمان انتشار 3.60 بودند و مشکلی از لحاظ کپی خور شدن ندارند (شما این ويژگی رو تایید میکنید که اسلیم از زمان اول همین طوری بوده و الان بالاترین ورژن چند هست که مشکلی نداشته باشه و به راحتی بازیها رو ساپرت کنه و از لحاظ برنامه)

4 با کوچک شدن دستگاه، اندازه باطری در Slim نیز کاهش پیدا کرده است. اما باطری ورژن قدیمی نیز قابل استفاده در این دستگاه است که زمان بازی کردن با آن بیشتر است(شما این رو تایید میکنید باید چی کار کرد باتری فت بخرم)

5.اگر بازی درون مموری بریزیم ایا دستگاه بریک میشه(اصلا ربطی داره و برای ریختن بازی باید به مغازه مراجعه کنیم برای نصب بازی یا نه با خیال راحت در خانه هم میشه بازی ریخت)

6.دانگريد (Downgrade) در واقع عكس Upgrade ميباشد و به كاهش فريمور دستگاه دانگريد گفته ميشود، شما براي اينكه كنسول خود را كپي خور كنيد حتما بايد ابتدا به فريمور 1.5 تبديل كنيد و فريمور دستگاه خريداري شده توسط شما از 1.5 بالاتر است بنابراين بايد آن را به 1.5 دانگريد كنيد

معمولا فروشگاه هايي كه PSP عرضه ميكنند خود نيز دستگاه را دانگريد ميكنند بنابراين اگر فروشگاهي اين كار را انجام ميدهد ديگر نگران ورژن دستگاه و كپي خور كردن دستگاه نباشيد. فقط نكته ي قابل ملاحظه اين است حتي المكان از خريد كنسول هايي كه از قبل كپي خور شده اند خودداري كنيد چون احتمال دارد كنسول استوك باشد و حتما Pack را فروشنده در حضور شما باز كند و بعد اقدام به دانگريد كردن كند.

(اگر psp خریدم دستگاه پلمپ خاصی داره یا نه )(اگه مغازه دار گفت دستگاه دانگرید شده یعنی استوک هست)
    (اگه دست گاه پلمپ داره و مغازه دار پلمپ را در جلوی خودم باز کنه باید دستگاه خودش دانگرید کنه و تحویل بده یا نه)

7.شارژ اصلی چه ویژگی هایی داره که باتری درست شارژ کنه (باتری (اگه دستگا پلمپ خاصی نداشته باشه)از کجا مشخص میشه که فروشنده عوض نکرده (باتری اصل چه ویژگیهای داره یا ساخت یا کد خاص نوشته خاص داره که معلوم بشه)

8.سوختن پيكسل هاي LCD ميباشد كه قبل از خريد اصلا قابل تشخيص نمي باشد و نمي توان گفت كه اگر LCD ساخت شارپ باشد ديگر مشكل سوختن پيكسل وجود ندارد و يا فقط LCD هاي سامسونگ اين مشكل را دارند. ممكن است بر اثر مرور زمان يا كيفيت خود LCD بعضا بعد از مدتي چند پيكسل از LCD بسوزد كه چيزي است اجتناب ناپذير و با چشم هم به سختي قابل تشخيص است
    (این مشکل چجوری میشه فهمید و یک psp سالم و بدون سوختگی خرید و شارپ با سامسونگ فرقشون چجوریه)

فعلا همین ها به ذهنم رسید با شرمندگی که انقدر سوال پرسید با تشکر پیشاپیش شما دوستان عزیز

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

1- به نظر من یه Core Pack (استاندارد پک) بگیرید. و بقیه لوازم رو به سلیقه خودتون انتخاب کنید.
    2- اطلاعاتی در این زمینه ندارم (جاوید احتمالا میدونه) ولی فکر نکنم هیچ کدوم مشکلی داشته باشن.
    3- بسته به اینکه ساخت چه زمانی باشه، فرم ویر اولیه اش فرق میکنه. ولی اگه تو ایران بخرید، معمولا فروشنده براتون کپی خورش میکنه. و آخرین فرم ویر تا الآن 3.90 هست. البته 3.95 هم اومده. ولی کرک نشده. شایعه هست که کرک نمیشه. چون دارک الکس بزرگ تشخیص داده ارزششو نداره!!
    4- اگه باتری فت بندازی، درشو نمیتونی ببندی. اصلا توصیه نمیشه.
    5- هیچ اتفاقی نمی افته. بازی رو خیلی ساده خودتون میتونید بریزید. (خداییش ساده، بدون اغراق)
    6- خوب چیکار کنم؟! جواب بدم؟! اینکه اصلا سوال نبود!
    7- آره. اگه شد شب براتون دو تا عکس از دو تا باتری میزارم تا فرق اصل و تقلبی رو راحت تشخیص بدید.
    8- کی میگه؟! پیکسل سوخته راحت قابل تشخیصه. وقتی روشن باشه و صفحه سیاه باشه، راحت میتونید نقاط سفید رو ببینید. اگه دیدید بعضی پیکسلا آبی یا سبز یا قرمز هستن و رنگشون اصلا عوض نمیشه، دستگاه رو نخرید(چون یا ضربه خورده، یا دست دومه) ولی قابل اصلاحه این مشکل دومیه!
    خواهش میکنم

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

استی psp2 کی میاد کسی خبر دقیقی ندارد

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اصلا از کجا میدونید میآد؟! مگه خبری شنیدید؟ اگه خبری هست بگید ما هم بدونیم!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

راستی یه سوال...
    بدون کرنل هیچکدوم از نرم افزارهایی که واسه پی اس پی ساخته میشه رو نمیشه اجرا کرد? من 3.71 رو که ریختم بصورت Easy Install بود و کرنل هم فک کنم نصب کرد. ولی 3.90 رو نصب کردم و کرنل روش نریختم. الآن اگه بخوام یه نرم افزاری نصب کنم باید کرنل رو هم قبلش بریزم؟
    مرسی
    بعضی از نرم افراز ها نسخه ی بدون کرنل دارن که باید اونو بریزی ولی بقیه...

استی psp2 کی میاد کسی خبر دقیقی ندارد
    هنوز هیچ خبری نیست البته چون شایعه شده نیتندو میخواد DS2 رو معرفی کنه ممکنه بعد از اون هم سونی بخواد psp2 رو بره تو کارش ولی هنوز هیچ خبری نیست!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آقا شرمنده. شما یه پست هم صفحه قبل داده بودید. ببخشید که جواب ندادم. نمیدونم چرا یادم رفت! ببخشید خلاصه!
    به اینجا مراجعه کنید. اگه مشکلی بود بگید تا اگه تونستیم براتون حلش کنیم!
    کد:
    همینطور این رو هم ببینید:
    کد:
    ببین اگه میخواست میرفت از بازی سنتر میپرسید لطفا ابهت این تاپیکو حفظ کنید همه چی تو این تاپیک شده بازی سنتر

شما هم باید با پاندورا کپی خور کنی آموزششم من چندین صفحه قبل که یه فایل pdf بود گذاشتم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •