مگه خبری شنیدی؟ بعیده به این زودیا بیاد ها.من که منتظر امدن psp2 هستم
خواهش میکنم با فونت معمولی بنویسید.با سلا م
من روی psp که سخه 3.4 هست و از امریکا برام فرستادن ویدئو با فرمت mpeg4 ریختم ولی متاسفانه وقتی توی قسمت ویدئو میرم پیغام میده که فایلی وجود نداره و چیزی نیست که بخواد اجرا کنه .
آیا نام folderam مشکل داره لطفا راهنمایی کنید دوستان .
ممنون
باید به فرمت مخصوص پی اس پی تبدیلش کنید. برای اینکار نرم افزار زیر رو دانلود کنید:
پسوورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمموری استیک از 32 مگ (!) من دیده ام تا 16 گیگ. البته 16 گیگ فعلا روی پی اس پی کار نمکنه ولی بزودی با آمدن فرم ویر 4 قابل استفاده خواهد بود. قیمت حدودی:دوستان سلا م
در مورد مموری های موجود برای psp هم از لحاظ ظرفیت و هم از لحاظ قیمت اطلاعات می خواستم . بیشتر در مورد version3.4
ممنون .
2GIG ----------> اصل 40 تومن ---- فرعی قابل قبول 25-30 تومن ---- فرعی خدا میدونه 15 تومن(!)
4GIG ----------> اصل 85 تومن ---- فرعی قابل قبول 50-65 تومن ---- فرعی خدا میدونه 35 تومن(!)
8GIG ----------> اصل 120 تومن ---- فرعی قابل قبول 95-80 تومن ---- فرعی خدا میدونه 50-65 تومن(!)
16 گیگ هم هنوز من تو ایران ندیده ام. البته اگه بگردی پیدا میکنی ولی به دردت نمیخوره فعلا.
منظورم از اصل، اینه که گارانتی ایران رهجو داره. فرعی قابل قبول اوناییه که فروشنده ها ادعا میکنن همونیه که ایران رهجو میاره. فرعی خدا میدونه اینه که حتی خود فروشنده هم اعتراف میکنه که اصل نیست!