سلام دوست عزیز. تحصیل همزمان با خدمت امکان نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز. تحصیل همزمان با خدمت امکان نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ،شما احتیاج به پست دفترچه دارید!با استفاده از پست اول وضیعت و مهلت فرستادن دفترچه خودتون رو مشخص کنید!
سلام
دوست عزیز من کاملا گیج شدم تا حالا 3 بار زنگ زدم نظام وظیفه هر سه بارش هم مشاورشون گفت شما احتیاج به پست دفترچه ندارید بگذریم الان رفتم پلیس +10 شرایطم رو گفتم گفت شما حداکثر تا 6 ماه بعد از گرفتن دیپلم باید دفترچه پست کنی در حالی که داخل سایت نظام وظیفه نوشته(فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام مهلت دارند) که پاک گیج شدم خلاصه دفترچه رو فقط گرفتم اومدم خونه حالا باید کجاش رو پر کنم ؟ نیاز به رفتن به مدرسه هم داره ؟
اگه پستش کنم نظام وظیفه چطوری میفهمه من دارم درس میخونم ؟ آخه شنیدم 2 ماه بعد تاریخ اعزام به خدمت میخوره اینجوری که به عید هم نمیکشه
خیلی ممنون میشم از یکی که این اتفاق براش افتاده سوال کنید یه توضیح کامل به من بدید
مملکت خر تو خر و هرکی به هرکی به این میگن هر کی یه سازی میزنه این وسط هم ما باید چوبشو بخوریم
سلام.برای معافیت پزشکی چیکار باید بکنم؟ چشمام هم آستیگماته هم ضعیف
دوستان اگه من اواسط دی ماه برای اعزام اقدام کنم تاریخ اعزامم رو کسی میتونه بگه تقریبا کی میشه؟
من از دوستان شنیدم که دی ارسال کنم برای اسفند اعزامیم میاد.با مدرک لیسانس میخوام اقدام کنم.
آموزش رزم مقدماتی که ویژه کدوم مشمولین هست ؟ سایر معافیتها ؟ کفالت هم جزء اون هست ؟
سلام !
واسه اينكه من بتونم دو سال پشت كنكور بمونم چه راهي هست ؟؟!
من الان سال اول پشت كنكور هستم !
ميخوام يه سال ديگه بمونم !
امسال كتاب پيش گذاشتم !وتسه ال بعد چيكار كنم !
سلام،
شما باید دفترچه رو پست کنی !شما چون پشت کنکور هستی خود نظام وظیفه 1سال براتون تاریخ اعزام رو عقب می ندازه( مهر 91 به بعد می ندازن)!فکر کنم شما باید کارنامه مهر شده از مدرسه رو ضمیمه دفترچه بکنید!
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
سلام،
یکم بیشتر وضیعتتون رو شرح می دین؟لیسانس هستین یا دیپلم؟ نمره چشم؟ و...
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
معمولا 2ماه پس از اقدام هست!حالا دست نظام وظیفه هست!
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
سلام،
کفالت شامل 2ماه آموزشی نیست !اما پزشکی اینطور نیست تو بعضی از مریضی ها اجباری هست این 2ماه!
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
شما برای بار سوم کنکور دادن احتیاج دارید از معافیت تحصیلی استفاده کنید یعنی امسال مثلا دانشگاه آزاد برید و بعد از 2ترم انصراف بدید که بتونید 3بار کنکور بدید!
یعنی احتمالش هست که تاریخ اعزامم اسفند بشه؟معمولا 2ماه پس از اقدام هست!حالا دست نظام وظیفه هست!![]()
مهرداد جان ولی کفالت هم دو ماه آموزشی رو داره.کفالت شامل 2ماه آموزشی نیست !اما پزشکی اینطور نیست تو بعضی از مریضی ها اجباری هست این 2ماه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)