تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 421 از 616 اولاول ... 321371411417418419420421422423424425431471521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

سلام
    من دانشجوی کارشناسی ترم اول تربیت معلمم، آزادیم نه متعهدی، کاردانی هم همونجا خوندم
    فقط پنجشنبه و جمعه کلاس دارم
    میدونم ممنوعه ولی آیا ممکنه سربازی هم برم و دانشجو هم باشم؟ میفهمه کسی؟
    سلام دوست عزیز. تحصیل همزمان با خدمت امکان نداره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام دوست من
    من متولد نیمه دوم (مهر) 71 هستم امسال ساله دومه برا کنکور میخونم دیپلمم هم حضوری گرفتم زنگ زدم نظام وظیفه گفت احتیاجی نیست دفترچه پست کنی ولی از مشاورامون که پرسیدم گفتن که نیمه دومی ها باید دفترچه پست کنن
    حالا من چیکار کنم ؟ اگه دفترچه پست کنم اعزام به خدمت میخورم ؟ بعد میتونم تمدید کنم ؟ اصلا داخل سایت نظام وظیفه هم نوشته فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام. وقت دارند دفترچه پست کنن
    خلاصه من موندم دفترچه رو پست کنم یا نکنم؟
    سلام ،شما احتیاج به پست دفترچه دارید!با استفاده از پست اول وضیعت و مهلت فرستادن دفترچه خودتون رو مشخص کنید!

4. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه e.m.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ،شما احتیاج به پست دفترچه دارید!با استفاده از پست اول وضیعت و مهلت فرستادن دفترچه خودتون رو مشخص کنید!
    سلام
    دوست عزیز من کاملا گیج شدم تا حالا 3 بار زنگ زدم نظام وظیفه هر سه بارش هم مشاورشون گفت شما احتیاج به پست دفترچه ندارید بگذریم الان رفتم پلیس +10 شرایطم رو گفتم گفت شما حداکثر تا 6 ماه بعد از گرفتن دیپلم باید دفترچه پست کنی در حالی که داخل سایت نظام وظیفه نوشته(فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام مهلت دارند) که پاک گیج شدم خلاصه دفترچه رو فقط گرفتم اومدم خونه حالا باید کجاش رو پر کنم ؟ نیاز به رفتن به مدرسه هم داره ؟
    اگه پستش کنم نظام وظیفه چطوری میفهمه من دارم درس میخونم ؟ آخه شنیدم 2 ماه بعد تاریخ اعزام به خدمت میخوره اینجوری که به عید هم نمیکشه
    خیلی ممنون میشم از یکی که این اتفاق براش افتاده سوال کنید یه توضیح کامل به من بدید
    مملکت خر تو خر و هرکی به هرکی به این میگن هر کی یه سازی میزنه این وسط هم ما باید چوبشو بخوریم
    اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.برای معافیت پزشکی چیکار باید بکنم؟ چشمام هم آستیگماته هم ضعیف

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان اگه من اواسط دی ماه برای اعزام اقدام کنم تاریخ اعزامم رو کسی میتونه بگه تقریبا کی میشه؟
    من از دوستان شنیدم که دی ارسال کنم برای اسفند اعزامیم میاد.با مدرک لیسانس میخوام اقدام کنم.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

آموزش رزم مقدماتی که ویژه کدوم مشمولین هست ؟ سایر معافیتها ؟ کفالت هم جزء اون هست ؟

داره خودمونی میشه Vernal Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Exile !!

پيش فرض

سلام !
    واسه اينكه من بتونم دو سال پشت كنكور بمونم چه راهي هست ؟؟!
    من الان سال اول پشت كنكور هستم !
    ميخوام يه سال ديگه بمونم !
    امسال كتاب پيش گذاشتم !وتسه ال بعد چيكار كنم !

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من کاملا گیج شدم تا حالا 3 بار زنگ زدم نظام وظیفه هر سه بارش هم مشاورشون گفت شما احتیاج به پست دفترچه ندارید بگذریم الان رفتم پلیس +10 شرایطم رو گفتم گفت شما حداکثر تا 6 ماه بعد از گرفتن دیپلم باید دفترچه پست کنی در حالی که داخل سایت نظام وظیفه نوشته(فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام مهلت دارند) که پاک گیج شدم خلاصه دفترچه رو فقط گرفتم اومدم خونه حالا باید کجاش رو پر کنم ؟ نیاز به رفتن به مدرسه هم داره ؟
    اگه پستش کنم نظام وظیفه چطوری میفهمه من دارم درس میخونم ؟ آخه شنیدم 2 ماه بعد تاریخ اعزام به خدمت میخوره اینجوری که به عید هم نمیکشه
    خیلی ممنون میشم از یکی که این اتفاق براش افتاده سوال کنید یه توضیح کامل به من بدید
    مملکت خر تو خر و هرکی به هرکی به این میگن هر کی یه سازی میزنه این وسط هم ما باید چوبشو بخوریم

شما باید دفترچه رو پست کنی !شما چون پشت کنکور هستی خود نظام وظیفه 1سال براتون تاریخ اعزام رو عقب می ندازه( مهر 91 به بعد می ندازن)!فکر کنم شما باید کارنامه مهر شده از مدرسه رو ضمیمه دفترچه بکنید!

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

سلام.برای معافیت پزشکی چیکار باید بکنم؟ چشمام هم آستیگماته هم ضعیف
    سلام،

یکم بیشتر وضیعتتون رو شرح می دین؟لیسانس هستین یا دیپلم؟ نمره چشم؟ و...

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

دوستان اگه من اواسط دی ماه برای اعزام اقدام کنم تاریخ اعزامم رو کسی میتونه بگه تقریبا کی میشه؟
    من از دوستان شنیدم که دی ارسال کنم برای اسفند اعزامیم میاد.با مدرک لیسانس میخوام اقدام کنم.
    معمولا 2ماه پس از اقدام هست!حالا دست نظام وظیفه هست!

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

آموزش رزم مقدماتی که ویژه کدوم مشمولین هست ؟ سایر معافیتها ؟ کفالت هم جزء اون هست ؟
    سلام،

کفالت شامل 2ماه آموزشی نیست !اما پزشکی اینطور نیست تو بعضی از مریضی ها اجباری هست این 2ماه!

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

سلام !
    واسه اينكه من بتونم دو سال پشت كنكور بمونم چه راهي هست ؟؟!
    من الان سال اول پشت كنكور هستم !
    ميخوام يه سال ديگه بمونم !
    امسال كتاب پيش گذاشتم !وتسه ال بعد چيكار كنم !
    شما برای بار سوم کنکور دادن احتیاج دارید از معافیت تحصیلی استفاده کنید یعنی امسال مثلا دانشگاه آزاد برید و بعد از 2ترم انصراف بدید که بتونید 3بار کنکور بدید!

11. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

معمولا 2ماه پس از اقدام هست!حالا دست نظام وظیفه هست!
    یعنی احتمالش هست که تاریخ اعزامم اسفند بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

کفالت شامل 2ماه آموزشی نیست !اما پزشکی اینطور نیست تو بعضی از مریضی ها اجباری هست این 2ماه!
    مهرداد جان ولی کفالت هم دو ماه آموزشی رو داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •