بازم سلام.
انگار آپدیت جدید اومده.
اونی که من قبلا داشتم ورژن 2.7.9.14 بود ولی الآن ورژن 2.7.12.4 رو سایت سونی اریکسون هست.
میشه یکی بررسی کنه ببینه جدیده یا نه؟
ممنون.
بازم سلام.
انگار آپدیت جدید اومده.
اونی که من قبلا داشتم ورژن 2.7.9.14 بود ولی الآن ورژن 2.7.12.4 رو سایت سونی اریکسون هست.
میشه یکی بررسی کنه ببینه جدیده یا نه؟
ممنون.
ضمن تایید صحبت حسین جونباید بگم مثلا خیلی هاشون فلاش برای دوربین یا چراغ قوه ندارن یا مثلا سیستم شماره گیری با صوت یا رادیو ندارن.
در عوض سیستم عاملشون ویندوز موبایله که بهتر از سیمبینه و پردازنده قوی تری دارن.برنامه نوشتن هم برای اون گوشی ها راحت تره.
در ضمن اونا گرون نیستن P990 خیلی ارزونه.![]()
نه عزیز همه باطری ها ساخت چینه بی خود خودتو ناراحت نکن.
حروفی که نیاز به برداشتن قلم دارن عبارتند از:
t i f j k x
مثلا اگه میخوای حرف t رو بنویسی ابتدا قلم رو به سمت پایین کشیده و سپس سریع یک خط به سمت راست بکش گوشی اول حرف l رو مینویسه بعد که خط دومی رو کشیدی به حرف t تبدیلش میکنه.
بقیه حروف هم همینجوریه خودت امتحان کن میفهمی اگه بازم نشد و مشکل داشتی در خدمتم.
سلام.
من تازه p990 خریدم و چند تا مشکل دارم.
بیشتر برنامه ها رو گوشی نصب نمیشن.یا اگرم نصب بشن درست اجرا نمیشن.مخصوصا بازیهای جاوا که اگه رو مموری نصب کنم اصلا اجرا نمیشن و وقتی توی حافظه خود گوشی نصب میکنم تو بازی میره اما همون اولاش گیر میکنه و لود نمیشه!!!
بعد در قسمت اسکن کارت ویزیت فقط سیاه و سفید می گیره و رو هر تنظیمی میزارم دوباره برمیگرده...اصلا اسکن رنگی میگیره این گوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف کنید یه آنتی ویروس خوب و تست شده هم معرفی کنید.
متن اروری که میده رو بگو تا کمکت کنم.
اسکن رنگی نمیگیره.اصلا برای چی باید کارت ویزیت رو رنگی اسکن کنه؟
مکافی آنتی ویروس خوبه یه سرچ کوچولو همینجا بکنی پیداش میکنی.
شما اصلا لای دفترچه راهنماشو باز کردی؟!!!! صفحه 31 و 32 . فقط عکساشو ببین
مسئله اصلی فقط همون ویندوز موبایله
نه همینجوریه برای اسکن کارت سیاه سفید میگیره.
آره من قدیمی رو داشتم همون اول کار هنگ میکرد بعد Update_Service_Setup-2.7.12.4 رو گرفتم خیلی خوب کار کرد. بهتره نگی آپدیت جدید اومده من اول فکر کردم فریمور میگی. بگو ورژن جید آپدیت سرویس اومده![]()
یه بنده خدایی 990 داره خاموش شده روشن نمیشه شما تعمیر کار خوب سراغ دارین
سلامنه عزیز همه باطری ها ساخت چینه بی خود خودتو ناراحت نکن.
حروفی که نیاز به برداشتن قلم دارن عبارتند از:
t i f j k x
مثلا اگه میخوای حرف t رو بنویسی ابتدا قلم رو به سمت پایین کشیده و سپس سریع یک خط به سمت راست بکش گوشی اول حرف l رو مینویسه بعد که خط دومی رو کشیدی به حرف t تبدیلش میکنه.
بقیه حروف هم همینجوریه خودت امتحان کن میفهمی اگه بازم نشد و مشکل داشتی در خدمتم.
متشکر بابت راهنمایی
راستی اگه لینک یه آنتی ویروس جدید(همون Mac Afee که خودت گفتی) رو هم میزاشتی توی امضات عالی می شد.
نه عزیزم.شما اصلا لای دفترچه راهنماشو باز کردی؟!!!! صفحه 31 و 32 . فقط عکساشو ببین
ولی تقصیر من نیست.اتفاقاً من هر وسیله ای که می خرم دفترچه شو کامل می خونم ولی این بار دفترچه و چندتا از وسایل گوشی دست کسی که گوشی رو برام خرید جا مونده!!
به محض اینکه دفترچه رو بگیرم میخونمش.
ممنون
به دفترچش احتیاجی نیست برو به مین منو از اونجا Help و بعد Handwriting recognition کامل توضیح داده
Last edited by Mahyar25; 04-02-2008 at 20:39.
کسی نیست جواب مارو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)