چاقال دارم روی تارگتمون مانور تمرینی اجرا میکنم ! : دی
با یک ثانیه اختلاف تونستم مانور رو به اتمام برسونم ! : دی
خیلی حال داد !
چاقال دارم روی تارگتمون مانور تمرینی اجرا میکنم ! : دی
با یک ثانیه اختلاف تونستم مانور رو به اتمام برسونم ! : دی
خیلی حال داد !
OD وقتی زیاد میشه که نیرو بکشی ، اون ویلایج بربری رو بدون کشتن هیچ نیرویی گرفت پس او دیش اصلا زیاد نمیشه
1 ) دور و بر منم دیگه روستای به درد بخور نیست برای همین مجبورم 4 تا نوبل من بسازم و الکی روستای پوینت پایین نوبل نمیکنم تا نوبل منم هدر بره
2 ) فوقش میخواد چقدر ریسورس اضافی بده که یه نوبل من رو حرومش کنیم ؟
3 ) اونا رو که نمیتونه نوبل کنه .... تا بخواد توی اون بربری آکادمی بسازه ورلد 100 اومده !!
دقیقا یک ماه طول میکشه تا توی اون روستا آکادمی بسازه
رشد دادن بربری هم کار خیلی مسخره ای هست ... وقتی ویلایج های آماده هست چرا بربری نوبل کنیم ؟
یوزرت چیه که 400 تا شمشیر زن بفرستم ؟
به خدا شرمندم که خیلی کمه .... خداییش اینجا من و علی در گیر ترایب ~PTC~ شدیم و یه جورایی هم داریم حال میکنیم و هم اینکه حالمون گرفته میشه !
بازم به خدا شرمنده که کمه ... اگه توی ترایب ما بودی ریسورس هم میفرستادم برات .... ایشالا بعدا جبران میکنم
دمت گرم ممد ایول
فکر کنم طرف مالتی اکانت ه . آخه هر بار میل رو بلاک میکردم با فاصله چند ثانیه از طرف یکی دیگه میل میومد !
سعی میکنم نوبل بسازم ولی بهتره روم جساب نکنی ! خیلی خسارت دیدم ! نامردا چقدر بهش ساپورت دادن !
یعنی یه سری 2100 تا axe و 800 تا lc به همراه ram-cat فرستادم هیچی برنگشتخودش که حمله میکرد ملت هم ساپورت میکردن !
جدی این همه کشته دادی ؟
من الان بد بختیم اینه که برای نوبل من بعدی باید 6 تا سکه بزنم یعنی 180 کیلو ریسورس !!
نمیتونی یه جوری سریع تر نوبل من آماده کنی ؟
این روزا من که هیچی نتونستم فارم کنم !
سه چهار روزه همینطور دارم روستا نوبل میکنم نیروهام فقط دارن توی بیابون میرن و میان ! : دی
چاقال شب تا ساعت 3 بیدار هستی که نوبل من بفرستی براش ؟
حتما باید این طرف رو زود تر نوبل کنیم وگرنه خیلی سریع باز ساپورت میگیره
آره بیدارم ! تازه از خواب پاشدم تا ساعت 8 صبح امروز بیدار مونده بودم xD
باشه فعلا بیخیال ریکاوری میشم میرم تو کار نوبل سازی xD
فقط یه مشکلی بید !
اگه دو تا اکانت که تو سیترش باشی به یه اکانت حمله کنن فکر کنم بن میشیم !
تو توی 24 ساعت گذشته بهش اتک دادی ؟
آخرین باری که بهش اتک دادی کی بوده ؟
این قوانین تریبال وارز رو خوندی علی ؟ اگه نخوندی برو بخون بعد بیا جواب این پست رو بده و به منم بگو![]()
آره مرتضی .... من اینو جند وقته زیر نظر دارم ... یارو خیلی سریع رشد می کنه ...
هورمون های رشدش جهش یافته هست !![]()
نه اینو نمیدونستم![]()
صبح هم به طرف اتک داده بودم
راستی این دوستمون sh42 خیلی بهش نزدیکه اگه نوبل داره ازش کمک بگیر![]()
Last edited by C0OPeR; 05-07-2009 at 17:29.
من نمیدونم قانونش دقیقا چیجوریاس
اگه مغایرت نداره بگو سیترت کنم اگه هم مغایرت داره یکی که مطمئنی آدم درستیه بگو اکانتو بدم بهش
اصلا حاجی هم خوبه ها .... توی وست که فاندرش کرده بودم نامردی نکرد ... حاجی شب بیداری ؟![]()
مردم برای بازی کردن با اکانت من سالها بیداری میکشنا .... !![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)