تو آپلود بوی اکانت خریدی که همچین سرعتی رو میده؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو آپلود بوی اکانت خریدی که همچین سرعتی رو میده؟![]()
با اکانت یا بی اکانتم زیاد واسم فرقی نداره ! فوقش 80تا ! فقط خوبی با اکانت اینه که تعداد کانکشنا بیشتر میشه به صورت هم زمان!
ما هم همچنان با سرعت بنز در حال دانلود هستیم بدون اینکه محدود بشیم و از این مزخرف ها
اون دوستمون هم که لیست فیلم میزاره، مراقب باش شاید پست شما هم بصورت خودجوش پاک بشه و بعد از طرف مخبر سایت تهدید بشید![]()
دلبته اینم بگم من یک چند شبی از همین سرور های ابران مشکل وخیمی داشتم بعد این 3 شب ک داغوم بود عالی شد یعنی مثل سابقم برگشت
مخبر خیر ندیده به اون دوست فیلمچی چیکار داری .دی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
باید به این شاتل لقب "پدر مصرف منصفانه داد"![]()
متاسفانه شاتل رو من هم خیلی دوست داشتم اما از زمانی که متوجه دروغ گویی هاشون شدم، نظرم و سرویس اینترنتم عوض شد!
واقعا باید برای گرگهایی که در لباس میش از مردم اخاذی میکنند کاری کرد...
دوستان مارو چش زدین رفت .دی الان ثرعتم ای سرور داخلی باز خراب شده فک نمم ی 2،3روز یا شایدم فردا شب درست بشه هرچند لینک دانلودیم دقگه واسم نمونده همچنین هارد خالی.دی
سلام بر همگی
خواهش میکنم به سوال من جواب بدبد و راهنماییم کنید
کسانی که از شاتل سرویس دارن بهم بگن کدام سرویس شاتل بگیرم برای دانلود کردن با سرعت بالا ؟
حجمی شبانه رایگان میصرفه بخرم و استفاده کنم یا نامحدود بدون رایگان ؟
Last edited by reza 07; 18-11-2013 at 04:33.
من این جمله رو در بخش توضیحات سرویسهای اکو دیدم منظور این جمله چیه؟
" اگر مقدار دانلود قابل توجهی در پایان بازه ترافیک رایگان انجام می دهید، برای اطمینان خاطر، ارتباط PPPoE خود را پیش از پایان ساعات رایگان قطع فرمایید"
Last edited by *Forgotten*; 18-11-2013 at 09:52.
اگر منظورت سرویس های adsl خود مخابرات هست که همه سرویس هاش نامحدود هست و شب روز فرقی نمیکنه.
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)