تشویــــق ، موفق شدم در یک اقدام جاه طلبانه یارام رو شل و پل بکنم
![]()
تشویــــق ، موفق شدم در یک اقدام جاه طلبانه یارام رو شل و پل بکنم
![]()
رفتم توی ورد 36 هم عضو بشم ... توی جنوب غربی ... انقدر کانتیننتمون باحاله .... کلا 19 نفر بیشتر توش نیستند ... اینجوری هم نیست که بگیم زود اومدم و کم کم پر میشه ... دور و وریام توی tribalwars map دیدم که مثلا 4 روزه نیومدن![]()
درست و درمون بگو اهل كجايي؟ شل و پل رو ميتوني اعراب گذاري كني؟!!تشویــــق ، موفق شدم در یک اقدام جاه طلبانه یارام رو شل و پل بکنم![]()
خائن! براي چي به يارت خيانت كردي؟![]()
من فردا دو نفر رو به خاک سیاه مینشونم
انقدر میزنمشون تا به *** خوردن بیفتن و بگن غلط کردیم !
گرفتن به بچه های ما اتک دادن ( طرف هم جفته منه ) و برام زبون درازی میکنه ! ( همین فردا زبونشو از حلق میکشم بیرون ! )
اَ اَ اَ اَ ؟؟؟ تو تا حالا شَل و پَل نشنیدی ؟درست و درمون بگو اهل كجايي؟ شل و پل رو ميتوني اعراب گذاري كني؟!!
لومینا این رفیقم نبود .... این یکی بود که قبلا اسکات هام رو کشته بود ... این سومین باره یاراش رو می کشم ... منتها یاراشون زیاد شده این دفعه .... یکی بود قبلا فارمم بود الان 100 تا اسپیر آورده ... منتها گاگول انقدر اسپیر آورده که تقریبا هیچی شمشیری نداره ، با 400 تا اکس حالش گرفته است ...
ای کاش روستا های نزدیک من هم مثل روستای های نزدیک کوروش نیرو داشتن ! : دی
عجب روز **** بود امروز از هر طرف با ما اتک میدادن !
دیشب قبل خواب یه جا رو نوبل کردم صبح بیدار شدم دیدم loyalty اومده دقیقا روی 1 ! حالا طرف هم از متحدان ترایب هستش !!
فقط بهش گفتم ادامه نده که بدبخت میشی ! دیدم کوتاه که نیومد شاخ هم شد حالا طرف رو اسکات کردیم میبینم بدبخت نیروی دفاعی که هیچی نداره فقط 2000 تا axe و 300 تا lc داشت
مثه کنه چسبیده به ما مدام fake میفرسته ! کلا یه روستا بیشتر نداره ! 8 تا attack به 3 تا روستای من داده![]()
عجب اسمایلی باحالی کفش کردیا !
من فردا صبح این طرف که بهت فیک میده رو از مپ حذف میکنم !![]()
فردا ک54 صحرای خون میشود !
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)