همراه اول ۹ مگ بهم سرعت میده .تا چند میتونم دانلود کنم؟؟ قدرت گیرندگی های مودم ها از موبایل ها بیشتر؟؟؟
همراه اول ۹ مگ بهم سرعت میده .تا چند میتونم دانلود کنم؟؟ قدرت گیرندگی های مودم ها از موبایل ها بیشتر؟؟؟
Last edited by lord_alone_dark; 14-10-2021 at 00:52.
درود ، والا اون چیزی که میدونم رو بهت میگم
مبین نت سیم کارت با مودم میفروشه و سیم خالی نمیده ، البته تو دیوار دیدم که میفروشن ولی مطمئن نیستن
اگر رومینگ میشه به همراه اول ببین تو تایم شلوغی و خلوتی شبکه جقدر بهت سرعت میده همراه اول حساب سرعت و پینگ دستت میاد ، اگر مصرفت ۸۰ گیگ هست که یه مصرف نرمال با شرایط فعلی هست پیشنهاد می کنم برای صرفه جویی در هزینه ها اگر اقدام به خرید مودم کردی طرح ۱۵۰ گیگسه ماهه بگیر و این ۱۵۰ گیگ رو توی دوماه استفاده کن ، من خودم طرح ۳۶۰ مبین نت رو دارم که رومینگ میشه به همراه اول ، اصولا به مناطقی که پوشش ندارند و روی شبکه همراه اول رومینگ میشه بهش طرح ۳۶۰ میگن
Last edited by AVAVA; 14-10-2021 at 19:56.
شما هر عددی رو در ۸ تقسیم کن ، برای ۹ مگابیت تا ۱.۱ مگابایت می تونی دانلود داشته باشی
من میخوام سیم کارت از دیوار بخرم اما نمیدونم روی مودم انلاک کار میکنه یا نه .یک سری میگن کار میکنه یک سری میگن کار نمیکنه .دوستانی که تجربه دارن کمک کنن.ایا گیرندگی مودم ها بیشتر از موبایل مثلا من 9 گرفتم با موبایل میشه با مودم مثلا 20 گرفت؟ میشه انتن اکسترنال گذاشت .
هویت درواقع خود سیمکارت هستش اگه میفروشن باید به اسم هم بزنن بعضی دوستان هم گفتن که حتی سیم مثلا ایرانسل روی مودم آنلاک مبین نت و بلعکس کار میکنه
منم مشکلم همینه .سیم بخرم به نام بزنن اما نمیدونیم روی مودم انلاک که از مبین نت خریدیم کار کنه یا نه.مودم بین نت رو اگر بخریم میشه انلاک کرد ایرانسل انداخت
شما مودم آنلاک مبین نت دارید یا ایرانسل ؟
من ایرانسل آنلاک کردم و همیه سیم ها هم روش کار میکنه این سیم های تی دی مبین نت یا ایرانسل هم مثل سیم معمولی میمونه فکر نکنم مشکلی باشه فقط توی مودم بدون آنلاک تعریف کردن سیم هر شرکت رو تشخیص بده وقتی آنلاک بشه دیگه مشکلی نیست
Last edited by *Forgotten*; 14-10-2021 at 22:03.
هنوز نخریدم .چون اطلاعاتم کامل نیست میخواستم مودم خود b612هواوی رو بخرم که انلاکه برای هیچ کدوم از شرکت ها نیستش.که بتونم بعدا بدون انلاک و دردسر استفاده کنم
تا جایی که میدونم مبین نت فقط ورژن های اولیه که توی نمایندگی ها پخش کرده بودن آنلاک میشد بعد از یهک مدت مبین نت مودم هاشو آپدیت کرد و از ورژن خاصی به بالا آنلاک نمیشن
سوالاتتون اینجا مطرح کنید اساتید اینجا تشریف دارن جواب میدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)