واقعا مُردن 1 گیگ هدیه عید دادن !! خسته نباشن
هر سال گند تر از پارسال..
واقعا مُردن 1 گیگ هدیه عید دادن !! خسته نباشن
هر سال گند تر از پارسال..
موافقم منم کلا شرکت خوبی نیست ... علاوه بر اون قطعی ها حجم هم خیلی بیشتر از حد انتظار کم میکنه ... منم اگر یکساله نگرفته بودم حتما خط رو تخلیه میکردم ...
آقا من پیگیری کردم بجای یک گیگ , یک و نیم گیگ برگشت دادن. ولی مساله اینجاست که دیگه نمیشه اعتماد کرد به سیستمشون. چون احتمال داره اگر قبل از 7 صبح مودم رو ریستارت نکنید همین آش و همین کاسه دوباره پیش بیاد. مگر اینکه سیستم رو درست کنن و بعدش اعلام کنن که سیستم باگ داشته و از این به بعد دیگه اینطوری نمیشه
سرویسای قدیم که یک سوم هس که مشکل نداره در حال حاظر
نیاز به خاموش و روشن کردن مودم هم نداره ، قدیم هم که شبانه مجانی داشت نیاز به خاموش و روشن کردن مودم نبود
من چند سال پیش از شاتل بعد از 8 سال اومدم پارس به خاطر این مشکلات و دزدی ها، اگر بخواد اینجوری پیش بره مجبورم دوباره شرکتمو با اینکه دردسر زیاد داره عوض کنم
پارس در کل کلیه ترافیک ها را حدود 15 تا 20 درصد اضافه میزنه، چه صبح و چه شب، بهشونم بگی قبول نمیکنن فوقش یکی دو گیگ میدن بهت برای اینکه ساکتت کنن، دزدی در روز روشن...
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
من خیلی کم نظر میدم ولی در یه کلام بدترین isp حال حاظر ایران هست این پارس انلاین برای یه سرعت بالا بردن و خط رو بستن روی 12 4 روز من رو پیچوندن اخر میگن شما زیاد dicconect میشی بورو نمایندگی شهرتون تقاضا بده.در صورتی که snr من 16 هستش و 12 من هم از شاتل دارم هم هایوب اونا بدون دردسر هر تایم از شبانه روز خط رو بالا پایین میبندن اگه بخوام همچنین پشتی بانی به شدت بی ادب هست مثل اینکه مشتری هیچی ندونه با ادم رفتار میکنن در کل من به سرعت تخلیه میکنم از دو isp دیگه هم که دارم به شدت گرونتره.
یه سوال الا سرویس که من خریدم از 2-5 نیم بها از 5-8 صبح رایگان بود الا اینم تغییر کرده زمانش یا نه؟
تا آخر قراردادتون به همین صورت می مونه و تغییر نمی کنه.
دوست من چند سالی هست از شرکت های وب نت گرفته
تقی به توقی بش هدیه میدن
یه ماه پیش بش 100 گیگ هدیه دادن
تازگی هم دوباره بش 100 گیگ دادن
سرعت دانلودشم 600kb/s هستش
این پارس انلاین واقعا دزده
من از های وب اومدم پارس آنلاین.
مشتری هفت ستاره بودم که اون فشفشه 100 گیگ هارو هم هر 6 ماه میداد با مهلت استفاده 10 روزه. از وقتی دانلود رایگان شبانه رو حذف کرد منم کنسل کردم. کیفیت کلی هایوب هم اصلا جالب نیست. قطعی زیاد داره و پینگ اصلا خوب نیست . پارس آنلاین به نسبت های وب پینگش خیلی بهتره. حالا پارس آنلاین رو هم به علت حجم دزدی کنسل کردم و دارم میرم به سمت td lte. مودم مبین نت td lte دوستم رو گرفتم تست کنم و سرعت دانلود چیزی حدود 30 تا 35 مگابیت بود!!!! پینگ که فوق العاده عالی. از همه مهمتر قیمت مناسب. حجم 30 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه ماهی 60 تومن. که واقعا نسبت به پارس آنلاین که من ماهی حدود 70 هزارتومن با حجم های اضافه ای که بابت دزدیدن حجم میخریدم واقعا فوق العادس. سرعت 35 مگ با این حجم دانلود کجا و پارس آنلاین دزد با این سرعت و قیمت کجا!
3 روز پیش 10گیگ خریدم الان فقط1گیگ مونده دانلود خاصیم نداشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)