سرعتم من با سرور های خارج 10-15 شده در حالی که سرور های داخلی همون حالت نرمال خودشون هستند
مشکل چیه؟؟؟
ایا محدود شدم؟با شروع دوره جدید این محدودیت برطرف نمیشه؟
سرویس ات
سرعتم من با سرور های خارج 10-15 شده در حالی که سرور های داخلی همون حالت نرمال خودشون هستند
مشکل چیه؟؟؟
ایا محدود شدم؟با شروع دوره جدید این محدودیت برطرف نمیشه؟
سرویس ات
سلام اگر هر شب 5 گیگ کمتر دانلود کنی محدود میشی؟ سقف دانلود برای هر شب یا کل 1 ماه معلوم نیست؟ اگر سرعت اسمی بشی مثلا سرعت 4 باشه 400 سرعت دانلود میشه؟ مرسی
هیچ قانونی نداره.منم دوماهه شاتل گرفتم ،دو شب دانلود میکنم یه شبخاموشه ،سه شب دانلود دو شب خاموشه از ترس محدود شدن ...
نمیدونم محدود کنن سرعت چقدر میشه.
کاربران گرامی،
به اطلاع می رسانیم به دلیل اختلالات در شبکه اینترنت کشور، ممکن است کاربران اینترنت پرسرعت، بین ساعت ۱۸ تا ۱۸:۳۰ روز چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ با مشکل در برقراری ارتباط و استفاده از سرویس اینترنت خود روبرو باشند. گفتنی است، این اختلال سراسری و در کل کشور و خارج از شبکه شاتل است. از صبوری شما سپاس گذاریم.
منم امروز ب جمع شاتلی ها پیوستم![]()
اجشنواره شرکت کردم 128 تا 16 مگ 20 گیگ شبانه رایگان 40 تومن
خط ام رو روی 15 مگ بستن سرعت دانلودم حد اکثر ی مگو 600 کیلو میرسه (رشت ام)
الان هم دارم از شاتر لند دانلود میکنم مث اینکه حجم کم نمیکنه
خلاصه اگه توصیه و تجربه ای دارید بگید ممنون میشم
آپلودتون چقدره؟
مشکل جدید شاتل:
چند روزی است که در ساعات مختلف و هر بار بمدت چندین دقیقه پینگ تایم در مسیر خروجی پکت ها از شبکه شاتل به یکباره از 8ms به بالای 200ms افزایش پیدا می کند. مطابق فایل پیوست در تریسی که بنده گرفتم پینگ تایم بعد از آی پی های شاتل وقتی وارد روترهای با آی پی 172.18.196.1 و به بعد از آن می شود با جهش پینگ تایم مواجه می شود در صورتیکه در مواقع عادی پینگ تایم تا قبل از خروج از گیتوی های بین الملل همان 8ms می باشد:
![]()
روی 760 بسته
![]()
خب خب خبنوبتی هم که باشه نوبت تست نت نامحدود رسیده بود
اینم یه شرح از مدت زمانی که نت نامحدود داشتم .
اول اینکه تا آرت 4 هیچ کدوم ( 1 - 2 - 3 ) به درد نمیخورن و سرعت فوق افتضاح دارن که برای کسی که وبگردی داره یا ریموت و.... انجام میده به درد نمیخوره .
چیزی که مشخصه این سرویس فقط به درد کسایی میخوره که فقط با وای فای اون هم فقط برای تلگرام و کلش و... استفاده میکنن خوبه و عملا برای یه کاربر حرفه ای به درد نمیخوره .
تجربه من از آرت 4 به این صورت بود که بعد از دانلود حدود 80 گیگ سرعتم به شدت محدود شد که اصلا به درد همون تلگرام هم نمیخوره و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد .
تا زمانی که محدود نشده باشه سرویس عالی هست و میتونه نیاز روزانتون رو برطرف کنه و واقعا به صرفه هست . ولی وقتی پای محدود شدن وسط بیاد اونجاست که دهنتون سرویس میشید !
به هرحال تجربه بدی نبود و ثبات خوبی داشت سرویسم و قطعی نداشت .
اما بعد از این 20 روزی که این سرویس نامحدود رو تست کردم متوجه علاقه خودم به سرعت بالا شدمو دیدم نمیتونم بدون سرعت بالا دووم بیارم
برای همین بعد از پایان دوره مجدد به اکو برمیگردم !
جدای از ارائه سرویس با کیفیت به نظرم باید طرح های ویژه ای هم ارائه داد حالا مثلا های وب فشفشه رو ارائه کرده که واقعا معرکه اس . و اگه طرح های مثل همین جشنواره بهاره که برای مشترکین جدید هست برای مشتری های فعلی اجرا بشه میتونه توی جلب رضایت کاربرا موثر باشههرچند کسی به این پیشنهاد ها گوش نمیده ( قبلا ایمیل دادم ولی چیزی جز بررسی میشه جواب ندادن )
![]()
سرعت دانلودت چقدر بود با ارت 4 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)