طرح ماهانه 2 گیگ و یا ماهانه 5 گیگ برای استفاده های روزانه و برای شبانه هم 24 گیگ
طرح ماهانه 2 گیگ و یا ماهانه 5 گیگ برای استفاده های روزانه و برای شبانه هم 24 گیگ
ببینید اگر گوشی دارین برنامهای مثل وایبر و واتس آپ و .... حالت auto download دارند و چون اینترنت 3g سریع اینترنت میخورن . طرح یک ماه 10000 تومان 2 گیگ واقعا به صرفه است .
خیلی از دوستان اینور انور میگن دلتون خوش نکنید ایرانسل سرعتش محدود میکنه . اینو مطمعا باشید هر چقدم محدود کنه برابر با همراه اول یا رایتل نمیذاره چون تجربه تو این چند سال ثابت کرده که ایرانسل همیشه دوست داره اپراتور اول کشور باشه و اگر بخواد سرعتش برابر با بقیه بذاره مطمعا تفاوتی نمیکنه .
قیمت اولی رو پایین دوستمون گفت 10 تومن دومی چقدر ؟ شبانه 24 گیگ یعنی شبانه اش رایگان است ؟ از چه ساعتی ؟
کد فعال سازی این طرح ؟
خیلی ممنون، یعنی من باید 10 تومن شارژ کنم بعد این 10 تومن رو طرح بزنم ؟ چقدر باید شارژ داشته باشم ؟ از زمان فعال سازی یک ماه فعال است یا اینکه تا زمانی که 2 گیگ رو مصرف کنی؟
برای تبلتم میخوام چون اینترنتم رو باید خط عوض کنم باید 3-4 روزی با اینترنت دیگه ای سر کنم میخوام از ایرانسل استفاده کنم
بستگی به نیاز شما داره
بنظرم معقول ترین بسته ۱۰ تومن یک ماه است
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 گیگ روزانه 10تومن
یه طرح دیگه 5گیگ روزانه 20 تومن
هر چقدر مصرف داری بگیر
یه طرح هم داره 24گیگ شبانه 10 تومن واسه دانلود خوبه
و فک کنم با یه کارت شارژ 10تومنی کدش رو بزنی میشه شارژ کرد یعنی با رمز شارژ بسته 2گیگ رو میشه گرفت اگر درست بگم
سلام.ببخشید این دکل 3gداره؟ وقتی تو گوشی 3gرو روشن میکنم آنتن میپره.اصلا مال ایرانسل هست یا مال اپراتورهای دیگس؟
![]()
مشهد تقی اباد به سمت احمد اباد
جهت اطلاع دوستانی که نمیدونن تست گرفتم بدون بسته اینترنت هزینه شد 4000 تومن
Last edited by stifen; 01-10-2014 at 14:07.
3جی داره ولی فکر کنم دکلش شبیه همراه اوله
از کجا میشه تشخیص داد 3gداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)