تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 752 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430470520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قیمت هایی که من دیدم بالای 60 تومن بود! تا 75 هم دیدم.:-j

پس نمیصرفه! بیخیال این استایل شدم.

فقط کیفیت صدا خوب باشه.مدل تقلبیش زیاد نباشه که دردسر نداشته باشه پیدا کردنش! و ترجیحا close باشه.
    Audio Techinca M30 احتمال اصلی بودنش بسیار زیاده به طوریکه میشه گفت %100 اصل هست

مورد دیگه ای خاطرم نیست که مناسب کاربرد و خواسته و بودجه شما باشه اما اگه از جای معتبر بگیرید AKG K99 هم هدفون خوبیه اما فقط اینکه کمی نشتی صدا داره و Close نیست

شما هم موفق باشید.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم نظرتون رو راجع به این هدفون از سونی بدونم
    MDR-NC22

تنها هدفونی که داشتم ep630 کریتیو بودش!! بقیه همه ازین چینی های معمولی بود
    مرسی
    سلام به شما

چند قیمت هست؟

اگه کاربردتون طوری هست که حتمآ نیاز به نویز کنسلینگ ندارید خرید هدفونهایی به این سبک چندان مقرون به صرفه نیست چون حدود $30 یا 50 تومن ناقابل بابت چیزی پرداخت میکنید که اون طوری که تصور می کنید ممکنه برای شما مناسب نباشه مثلآ همین هدفون اگه قیمتش 80 تومن باشه 50 تومن اون بابت قسمت نویز کنسلینگ و بقیه اون بابت هدفون هزینه شده یعنی هدفونی با قیمت 30 تومن یعنی هدفونی که کیفیت صدای اون معادل یک هدفونی 30 تومنی هست.

من که با این فروم دیونه شدم نمیدونم چرا پست ها برای من جابجا ظاهر می شن چند بار ریفرش میکنم خبری نیست جواب یه پست رو میدم بر میگردم می بینم یکی قبل از اون پست کاربری که جوابش رو تتازه دادم پست داده!حالا سوال:
    برای شما هم همینطوره یا مشکل از طرف منه؟

شما هم موفق باشید.

4. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام آقا رضا گل چطوری؟
    یه ارفون میخوام تو قیمت 50 تومن بیشتر هم پاپ گوش میکنم یه مقدارم راک البته راک زیاد مهم نیست میخوام وضوح صدای خوبی داشته باشه
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام به شما

چند قیمت هست؟

اگه کاربردتون طوری هست که حتمآ نیاز به نویز کنسلینگ ندارید خرید هدفونهایی به این سبک چندان مقرون به صرفه نیست چون حدود $30 یا 50 تومن ناقابل بابت چیزی پرداخت میکنید که اون طوری که تصور می کنید ممکنه برای شما مناسب نباشه مثلآ همین هدفون اگه قیمتش 80 تومن باشه 50 تومن اون بابت قسمت نویز کنسلینگ و بقیه اون بابت هدفون هزینه شده یعنی هدفونی با قیمت 30 تومن یعنی هدفونی که کیفیت صدای اون معادل یک هدفونی 30 تومنی هست.

من که با این فروم دیونه شدم نمیدونم چرا پست ها برای من جابجا ظاهر می شن چند بار ریفرش میکنم خبری نیست جواب یه پست رو میدم بر میگردم می بینم یکی قبل از اون پست کاربری که جوابش رو تتازه دادم پست داده!حالا سوال:
    برای شما هم همینطوره یا مشکل از طرف منه؟

شما هم موفق باشید.
    والا اول در مورد سوالتون بگم که نه بنده این مشکلو تو این فروم نداشتم در چند ماه اخیر اما تو فروم های دیگه همچین مشکلی رو داشتم به وفور!!
    در مورد هدفون راستش یه دست دوم از همین مدل گیرم اومده به قیمت 32 تومن! نوش الان همین 80 تومنی هست که فرمودین حالا با این اوصاف بازم نمیارزه؟
    ممنون

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام آقا رضا

ما هرجای این فروم رفتیم برای هد فون مناسب خودمون یه اطلاعاتی جمع کنیم دیدیم اکثرا لز شما راهنمایی خواستند.
    خب اینطور که معلومه واقعا اطلاعات خیلی زیادی در مورد هد فون ها دارین.

ممنون میشم اگه بنده رو هم راهنمایی کنین.

خب میخواستم ببینم که بنده با بودجه حدود 50.000تومن برای

موزیک های پاپ چیمیتونم تهیه کنم.البته آهنگهای لایت هم زیاد گوش میدم.

مورد استفادمم نوت بوک و گوشی هست.با این دو بیشتر موزیک گوش میکنم.(اگ0ه بلوتوثباشه که بتونم با هردو،آهنگ گوش کنم بهتره.)

بیشتر رو کیفیت آهنگ حساسم.میخوام که بیس خوبی داشته باشه.ولی گوش رو ادیت نکنه

واقیتش من از هد فون آنچنان سردر نمیارم واگه یدونه تقلبی رو بهم بدن نمیدونم که تقلبیه.
    لطفا موردهایی رو پیشنهاد بدین که تقلبیش تو بازار کمک باشه.اگه امکانش هست فروشگاهی،جایی که بتونم کالای اصل رو تهیه کنم رو بهم معرفی کنید.

ممنون

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام یادم رفت بپرسم..

1- هندزفریهای موبایل در مغازه ها موجوده ؟ (اصل باشه) مثلا هنزفری xperia x10 هستش؟
    2- تبدیلهایی که گفتید استاندارده؟ نزنه آیپادم رو بسوزونه؟ : دی
    3- سوکت هدفن کامپیوترم پشت کیسه. آیا سیم رابطی برای هدفن وجود داره؟

tnx

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

HD25-1 ii دیروز به دستم رسید ، اول گذاشتم یکم نا امید شدم چون هم اکولایزرم رو حواسم نبود اشتباه گذاشته بودم ، هم burn-in نشده بود، ولی بعد از 8 9 ساعت آهنگ، خیلی عالی شده، تفکیک صداش خیلی خوبه، بیسش هم عالیه(البته زیاد به کار من نمیاد) ، از 90% هدفون هایی که دیدم هم کامپکت تره، فرکانس های بالا و پایین رو هم بدون مشکل اجرا می کنه(اول به خاطر اکولایزر اشتباه فکر می کردم تو فرکانس های بالا کم میاره)، حالا تجربه های بعدی رو هم می نویسم،
    فقط یه چیزی! این Left و Rightesh چجوریه؟! فکر کنم اون گوشی ای که سیم داره باید سمت چپ باشه درسته؟

10. 3 کاربر از pkr_legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش می کنم

مرسی از اینکه اطلاع دادید معمولآ توی نمایشگاه کسانی شرکت میکنند که به خاطر تبلیغ هم که شده تخفیف کذایی هم میدن و خالی از لطف نیست کسانی که فرصت یا وقت آزاد دارند دیدن کنند.

تا جایی که می دونم Shure یک وارد کننده عمده توی ایران داره ولی بیشتر میکروفون وارد می کنه نه هدفون اما ضرر نداره یک سری به اونها بزنید شاید داشتند چون معمولآ خریدار عمده از طرف فروشنده همیشه یک سری هدیه دریافت می کنه که معمولآ یک سری از بهترین محصولات یا جدیدترین اونهاست البته مجانی که برای اونها جداگانه فرستاده میشه نه با سفارش اونها از شانس شما ممکنه Shure سخاوتمندانه چندتایی 215 هم فرستاده و فروشنده ایرانی هم قصد داشت نقدشون کنه!

ولی آخرین اطلاعی که دارم اینه که بار آخرشون یک ماهی هست از گمرک ترخیص نشده احتمالآ توی همین ماه ترخیص میشه

شما هم موفق باشید.
    مرسی آقا رضا
    راستش محصولاتش رو دیدم تو بازار، ولی همونطور که فرمودید بیشتر میکروفن و خب محصولات حرفه ای هست... اگر میشد این نمایندگی که فرمودید رو معرفی کنید خیلی خوب میشد البته ما همینجوری هم با اینهمه زحمت که به شما دادیم چاکر شما هم هستیم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

HD25-1 ii دیروز به دستم رسید ، اول گذاشتم یکم نا امید شدم چون هم اکولایزرم رو حواسم نبود اشتباه گذاشته بودم ، هم burn-in نشده بود، ولی بعد از 8 9 ساعت آهنگ، خیلی عالی شده، تفکیک صداش خیلی خوبه، بیسش هم عالیه(البته زیاد به کار من نمیاد) ، از 90% هدفون هایی که دیدم هم کامپکت تره، فرکانس های بالا و پایین رو هم بدون مشکل اجرا می کنه(اول به خاطر اکولایزر اشتباه فکر می کردم تو فرکانس های بالا کم میاره)، حالا تجربه های بعدی رو هم می نویسم،
    فقط یه چیزی! این Left و Rightesh چجوریه؟! فکر کنم اون گوشی ای که سیم داره باید سمت چپ باشه درسته؟
    روش مگه R و L ننوشته ؟

مرسی آقا رضا
    راستش محصولاتش رو دیدم تو بازار، ولی همونطور که فرمودید بیشتر میکروفن و خب محصولات حرفه ای هست... اگر میشد این نمایندگی که فرمودید رو معرفی کنید خیلی خوب میشد البته ما همینجوری هم با اینهمه زحمت که به شما دادیم چاکر شما هم هستیم
    میشه مدلهایی که بود رو بگی؟

البته دو مدل گرون قیمت اون لیست رو بعید میدونم تقلبی باشه. چون به نظرم میاد اون دو مدل وایرلس ساخت تقلبیش به اون راحتی که به نظر میاد نباشه و نسبتا هم جدید هستند و به قدری فروش ندارند که هزینه زیادی برای کپی برداری از اون ها رو بکنند.

13. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

روش مگه R و L ننوشته ؟

میشه مدلهایی که بود رو بگی؟

ا
    اگرم باشه نمی بینمش:-؟؟

15. این کاربر از pkr_legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •