برنامه زیاده Poweriso ، Ultraiso ، Alcohol 120 % ، فکر کنم Nero هم بتونه
Winrar هم می تونه بازش کنه ولی ویرایش و Extract نه خرابش می کنه
برنامه زیاده Poweriso ، Ultraiso ، Alcohol 120 % ، فکر کنم Nero هم بتونه
Winrar هم می تونه بازش کنه ولی ویرایش و Extract نه خرابش می کنه
سلام.واسه این لپ تاپ کول پد چی بگیرم؟با توجه به شرایط خاص دمایی z500.چند فنه باشه بهتره؟مچکرم![]()
منظورت ultraiso???
دوستان کسی به این لپ تاپ hdmi وصل کرده ؟؟؟ هرکاری می کنم هیچی نشون نمیده...تنظیمات خاصی داره؟
سلام دوستان من یه سوالی داشتم
Screen Refresh Rate چی هستش ؟؟
بله وصل شده . شما اول مطمئن بشید رایانه با HMDI به TV وصل شده . ( از TV می شه فهمید ) . سپس با F10 مانیتور هارو سویچ کنین .
در صورت نیاز درایور Intel باید آپدیت بشه .
همون فرکانس مانیتور هست . یعنی تعداد تصاویری که مانیتور توی ثانیه می تونه نشون بده . به عنوان مثال 80 Hz یعنی مانیتور می تونه 80 تصویر در ثانیه نشون بده ( 80 بار در ثانیه نوسان می کنه ) بیشتر لپ تاپ ها 60 Hz هستن . مانیتور های سه بعدی طبق استاندارد باید حداقل 120 Hz باشن
دوستان لطفا لطفا تنظیمات intel control panel خودتون رو یگین ؟...دیگه به چشمهام اعتماد ندارم ...قاطی کردم ...میدونین جی شده ...هربار که لپ تاپ رو خاموش و روشن میکنم تنظیماتش به قبل بر می گرده !![]()
Last edited by sara fara; 25-09-2013 at 17:17.
تو تلویزیون میزنه بدون سیگنال ... میگه اتصال کابل وتنظیمات دستگاه منبع را بررسی کنید .. دوساعته دارم باهاش ور میرم اما فایده نداره![]()
داداش شما این 2 تا رو دانلود کن سپس تست کن بگو چی می شه .
به ترتیب :
چیپ ست برای ویندوز 8
گرافیک intel برای ویندوز 8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
1- کلید f7 رو می زنم اتفاقی نمی افته
3- نمی دونم گرافبکش چی هست ولی وقتی درایور Nvidia رو نصب می کنم ارور میده
در ضمن روی بازی که کلیک راست می کنم گزینه ای به این اسم نیست Run With Graphic processor >>>> Nvidia
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)