تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 457 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.

یک سوال داشتم راجب محدود کردن دسترسی فایروال کمودو به پورت ها داشتم, من چند تا بازی آنلاین هست که nat type رو strict میده بهم و پورت فروارد هم کردم جواب نداد... بعد هم با ایرانسل و همراه اول هم تست کردم همین مشکل هست. امکان داره از فایروال باشه؟ یکبار غیر فعالش کردم بازم همین مشکل پا برجا بود.

میخواستم ببینم این مشکل مربوط به فایروال هست؟ یعنی تنظیماتی چیزی هست که بخواد مانع اینکار بشه؟

با سپاس.
    سلام

مربوط به فایروال نمیشه. مگر اینکه مودم را دستکاری کنید شاید وضعیت تغییر کرد. با فایروال نمیشه در این مورد کاری کرد.

2. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

خواستم بگم ورژن ده این برنامه منتشر شده و در سایت کمودو موجود هست که متاسفانه بعضی ایرادات جزیی ورژن قبل مثل اسکن هفتگی کل سیستم به صورت دیفالت روی این ورژن هم حل نشده. همچنین در قسمت اسکن بی درنگ واقعا نیازی نیست از حالت فشرده خارج کردن فیلهای exe به صورت دیفالت موجود باشه چون در سیستمهای کم توان تر موجب میشه سی پی یو ی زیادی در مواجه با یک فایل ناشناس اجرا نشده صرف اسکن فایل بشه و این در حالیه که اگر همین برنامه اجرا بشه و مشکلی داشته باشه با فعال نبودن این گزینه هم تشخیص داده میشه و واقعا نیازی نیست چنین برنامه هایی قبل از اجرا تشخیص داده بشن که مضرن یا نه.
    آپدیت این برنامه از طریق ورژن ۸ توسط کمودو انجام نمیشه و نیازه فایل ۵ مگی نصب را از سایت بگیرید و به صورت انلاین نصب کنید. نیازی هم به حذف کمودو ۸ از روی سیستم قبل از نصب ورژن ده نیست چون تشخیص مده و آپگریت میکنه که آپگریتش بدون مرورگر و geek حدود شصت مگ هست البته اگه آخرین ورژن قبلی که ۸.۴ هست روی سیستم نصب باشه. ضمنا بعضی بخشها هم اضافه شده که اگر در ترجمه فارسی اضافه بشه خیلی خوبه. در کل فکر کنم نسبت به ورژن ۸ در اسکن و خیلی چیزهای دیگه سریعتر شده. ضمنا اینکه فقط به صورت انلاین نصب میشه یک ضعف بزرگه و اگر فایل آفلاینشم مثل ورژن هشت قابل دانلود بود خیلی بهتر میشد. بهتر هم هست که دیتابیس کمودو رو در جای دیگر داشته باشید تا اگه در اثر موضوعی پاک شده مجبور نشید سیصد مگ دوباره دانلود کنید.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علیکم

انتشار نسخه 10 کومودو با چند قابلیت جدید، نظیر Secure Shopping و Unblock Applications و Internet Security Essentials و New User Interface

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکات:

دوستانی که از نسخه فارسی استفاده میکنند، این نسخه را باید انگلیسی استفاده کنند، فعلا فایلهای فارسی کامل نشدند، در آپدیت بعدی مشکل حل میشه.(فایلهای فارسی دیر به دست تیم کومودو رسید)

قبل از حذف نسخه قدیمی از دیتابیس کپی بگیرید تا نسخه جدید را آفلاین آپدیت کنید.

برای تنظیمات کومودو را بزارید روی پرواکتیو کفایت میکنه..... باز اگر تنظیمات بیشتری نیار بود و مایل بودید انجام بدید و سردرگم شدید همینجا بپرسید، بلد باشم راهنمایی میکنم.

فرآیند نصب آنلاین انجام میشه بنابراین باید به اینترنت متصل باشد.

برای نصب نسخه قبلی را حذف کنید و ریستارت کنید، سپس با ابزارهایی مثل CCleaner سیستم را تمییز کنید و ریستارت کنید، نسخه جدید را نصب کنید (نکته: حین نصب، گیگ بادی را نصب نکنید - تیکشو بردارید) (نکته بعدی: حین نصب نسخه رایگان را انتخاب نمایید) و ریستارت کنید، اینترنت را قطع کنید و آپدیت آفلاین کنید، اینترنت را وصل کنید و اسکن اولیه را انجام دهید، کومودو را روی پرواکتیو بگذارید و ریستارت کنید......سپس تنظیمات دلخواه خودتون را انجام بدید .... (نکته: حالت پرواکتیو از شما حفاظت میکنه)

Last edited by Jadda; 23-12-2016 at 12:09.

5. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام. دو سوال: برای مسنجرهایی مثل یاهو و نسخه ویندوز تلگرام بهترین تنظیم فایروال چیست؟ در حالت حالت کاربر برای چه نرم افزارهایی مجاز و چه نرم افزارهایی فقط خروجی را انتخاب کنم و برای فایلهای ویندوز مثل explore بهتره چه انتخابی داشته باشم؟

7. این کاربر از آداک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام. دو سوال: برای مسنجرهایی مثل یاهو و نسخه ویندوز تلگرام بهترین تنظیم فایروال چیست؟ در حالت حالت کاربر برای چه نرم افزارهایی مجاز و چه نرم افزارهایی فقط خروجی را انتخاب کنم و برای فایلهای ویندوز مثل explore بهتره چه انتخابی داشته باشم؟
    سلام

من کلا توصیه میکنم که برای مرورگرها حالت "مرورگر اینترنت" و برای باقی برنامه ها حتی دانلود منجرها، و همچنین پروسه های سیستمی مثل explorer حالت "فقط خروجی" را انتخاب کنید.

ضمن اینکه پورتهای سیستم را با کومودو هم مخفی کنید و هم اینکه ایجاد هر نوع اتصال از سوی کامپیوتر دیگر روی شبکه یا اینترنت با کامپیوتر شما که درخواست دهنده و مبدا آن، کامپیوتر دیگر روی شبکه باشد هم مسدود کنید این کار با یک کلیک از قسمت زیر انجام میشه:

9. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

C:\ProgramData\Comodo\Cis\tempscrpt
    در ورژن جدید توی این پوشه بالا مدام کلی فایل batch یک کیلویی بوجود میاد که خود کمودو ناشناس میشناستش و سندباکسش میکنه. با توجه به اینکه این فایلها توسط خود کمودو ایجاد میشه چطوری نرم افزار درجه فایلو امن نمیشناسه و باید این پوشه رو به سندباکس و hips معرفی کرد تا نادیده بگیردش یا اینکه کار دیگری کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

ضمنا Internet Security Essentials در ور›ن جدید چیه و چه کار میکنه و چطور باید فهمید که نصب شده یانه؟ چون در هنگام نصب ویندوز جلوی نصب درایورشو گرفت و اجازه نداد نصب بشه و نمیدونم الان کار میکنه یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تغییری هم در موتور آنتی ویروس داده شده در نسخه جدید؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

C:\ProgramData\Comodo\Cis\tempscrpt
    در ورژن جدید توی این پوشه بالا مدام کلی فایل batch یک کیلویی بوجود میاد که خود کمودو ناشناس میشناستش و سندباکسش میکنه. با توجه به اینکه این فایلها توسط خود کمودو ایجاد میشه چطوری نرم افزار درجه فایلو امن نمیشناسه و باید این پوشه رو به سندباکس و hips معرفی کرد تا نادیده بگیردش یا اینکه کار دیگری کرد؟
    یک ویژگی جدید هست برای شناسایی fileless malware، در واقع آنالیز اکتشافی و زیر نظر گرفتن برخی برنامه ها که قابلیت اجرای اسکریپت ها را دارند مثل powershell.exe ، wscript.exe ، java.exe و ....سادش اینکه برخی کدهای مخرب (fileless malware) از طریق این برنامه ها اجرا میشن و در واقع میتونن تحت یک پروسه امن مخفی بمونن. کومودو در واقع برنامه هایی که قابلیت اجرای این کدها را دارند را کنترل میکنه. (heuristic command-line analysis).
    منتها ظاهرا در نسخه جدید در فرآیند این کار، فایلهایی در اون مسیر که ذکر کردید ساخته میشه، که حداکثر ظرفیت تعیین شده برای اون مسیر به طور پیشفرض 100KB است و در صورت پر شدن فایلهای قبلی پاک میشن. یا خودتون میتونید دستی پاک کنید یا امن کنید.

ضمنا Internet Security Essentials در ور›ن جدید چیه و چه کار میکنه و چطور باید فهمید که نصب شده یانه؟
    ابزار جدید کومودو هست برای بررسی گواهینامه های ssl و هدفش محافظت از کاربر در برابر سایتهای جعلی و همچنین حملات man in the middle attacks است.... چون بصورت برنامه مجزا نصب میشه، از طرق کنترل پنل میتونید چک کنید.

تغییری هم در موتور آنتی ویروس داده شده در نسخه جدید؟
    تا اونجایی که من اطلاع دارم خیر.
    مشکل کومودو موتور آنتی ویروسش نیست.......دو تا مورد هست در مورد آنچه که شما در ذهن دارید، باید بگم ، اول اینکه کومودو خیلی واضح بیان کرده و میکنه که به دیتابیس اعتقادی نداره، هر چه که دیتابیس شامل تعاریف بیشتری باشه و مخربهای بیشتری را کشف کنه ضامن امنیت نیست مخرب هایی هستند که این دیتابیس بزرگ هم نمیشناسه (پس بیخیال دیتابیس) .... نکته دوم تمرکز روی دیتابیس و مدل جمع آوری مخرب از روی نت و یا هر جای دیگر هست. که کومودو ولع خاصی تو جمع آوری نمونه ها نداره به دلیل مورد اول که ذکر کردم. (البته با توسعه ولکری من فکر میکنم خود به خود این مورد رفع میشه)

اشکالی در موتور وجود نداره...نه شاهد فالس وحشتناک هستیم، سرعت اسکن مناسب است، مخربهای شناسایی شده به راحتی حذف یا قرنطینه میشن و غیره....
    Last edited by Jadda; 24-12-2016 at 18:48.

14. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

(البته با توسعه ولکری من فکر میکنم خود به خود این مورد رفع میشه)
    میشه در موردش بیشتر توضیح بدین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •