تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 1421 اولاول ... 3203704104164174184194204214224234244304705209201420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

دوستان عزیز واقعا مخابرات منو وسط یه ضربدر قرار داده آدم اصن نمی دونه چیکار باید بکونه

من واقعا گیج شدم

بیاین با هم یه مروری بکنیم

اول فرض رو بر این میگیریم که تمام سرویس های حجمی مخابرات روی 3296 بسته شدن

خب با این فرض

پس چه فرقی ما بین دو سرویس زیر وجود داره ؟

اینترنت یک ماهه سرعت 128 کیلوبیت حجم 4 گیگابایت با قیمت 115,500

و

اینترنت یک ماهه سرعت 2 مگابیت حجم 4 گیگابایت با قیمت 225,750 تفاوت قیمتش دو برابره؟ اصن مگه میشه؟ چه توجیهی برای این تفاوت قیمت وجود داره ؟

من فقط یه دلیل به ذهنم میرسه اونم اینه که مثلا احیانا احتمالا شاید از ساعت یک شب به بعد که سرعت کاربرها

کم میشه ، ، ، شاید سرعت کاربران دو مگی یا یک مگی کم نشه

که این احتمال هم رده چون کاربران سرعت بالا هم از کمی سرعت در شب ناله می کنن

فرض دوم که خلاف قوانین هم هستش اینه که تمام سرعت ها در تمام سرویس ها چه حجمی و چه غیر حجمی واقعی باشه

که در این صورت به طور مثال تفاوت قیمت بین دو سرویس زیر تنها دو هزار تومنه که مسلما کاربران به سمت سرویس دوم میرن تا سرویس اول

اینترنت یک ماهه سرعت 256 کیلوبیت حجم 4 گیگابایت با قیمت 136,500

و

اینترنت یک ماهه سرعت256 کیلوبیت حجم نامحدود با قیمت 157,500
    نتیجه گیری :

همان طور که گفتم فرض دوم باطله چون غیر قانونیه و فرض اول هم از نظر خودم باطله چون غیرمنصفانه ست و عدالتی چود نداره

نظر شما چیه دوستان
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز بزار خیلی صریح جواب بدم یه سری کاربرهای کامپیوتر هستند که ته معمولات کامپیوتریشون دیدن فیلم و گوش کردن اهنگ هست و هیچ اطلاعی ندارن این بنده های خدا وقتی میرن مخابرات برا ثبت نام با دیدن یه سرویس 2 مگ با قیمت پایین ذوق زده شده و بدون هیچ اطلاع و اگاهیی از اینکه تفاوتی بین سرویس ها نیست ثبت نام می کنن و شبش هم تا صبح از ذوق خوابشون نمیبره چون سرویس 2 مگ ارزون گرفتن در واقع مخابرات این سرویس ها جدید رو فقط برا کلا برداری و سرکیسه کردن این دسته از افراد قرار داده وگرنه به قول شما با هیچ منطقی جور در نمیاد که سویس 128 و 2 مگ در همه شرایط دارای کیفیت یکسان و حجم یکسان اما با قیمت های مختلف باشن

2. 6 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز بزار خیلی صریح جواب بدم یه سری کاربرهای کامپیوتر هستند که ته معمولات کامپیوتریشون دیدن فیلم و گوش کردن اهنگ هست و هیچ اطلاعی ندارن این بنده های خدا وقتی میرن مخابرات برا ثبت نام با دیدن یه سرویس 2 مگ با قیمت پایین ذوق زده شده و بدون هیچ اطلاع و اگاهیی از اینکه تفاوتی بین سرویس ها نیست ثبت نام می کنن و شبش هم تا صبح از ذوق خوابشون نمیبره چون سرویس 2 مگ ارزون گرفتن در واقع مخابرات این سرویس ها جدید رو فقط برا کلا برداری و سرکیسه کردن این دسته از افراد قرار داده وگرنه به قول شما با هیچ منطقی جور در نمیاد که سویس 128 و 2 مگ در همه شرایط دارای کیفیت یکسان و حجم یکسان اما با قیمت های مختلف باشن
    دقیقا همینطوره دوسته من

داره خودمونی میشه Monk_e83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Green Land

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان مازندرانی و عزیز .

دوستان چند سوال از حضورتون داشتم ممنون میشم پاسخ بدید :

من در حال حاضر ساکن بابلسر هستم و میخواستم سرویس مخابرات رو تجربه کنم مخواستم بدونم پینگ و میزان Time Out به چه صورت هست ؟

پینگ 4.2.2.4 شما عزیزان چند هست ؟

کسی اطلاعی در مورد سرویس های اختصاصی مخابرات داره ؟ ( قیمت و کیفیت ) اگر خیر شماره تماسی از بابل دارید که من بتونم اطلاعات بگیرم ؟

ممنونم ازتون دوستان .
    دوستان ممنون میشم یکی که تجربه داره و علمش رو داره کمک کنه تا من هم در انتخابم دچار مشکل نشم .

داره خودمونی میشه Stoned.Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یعنی میگین من اگه سرویس 128 نامحدود بخرم سرعتم فرقی با 1024 نداره و پشیمون نمییشم ؟
    من قصد داشتم محض امتحان یه ماهی 512 بگیرم ولی الان که اینطور گفتین بدتر موندم چیکار کنم !
    یک درصد اصلا امکان داره با اومدن سرویس های جدید شرایطو هم عوض کرده باشن و دیگه به همه به یه میزان سرعت ندن !

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یعنی میگین من اگه سرویس 128 نامحدود بخرم سرعتم فرقی با 1024 نداره و پشیمون نمییشم ؟
    من قصد داشتم محض امتحان یه ماهی 512 بگیرم ولی الان که اینطور گفتین بدتر موندم چیکار کنم !
    یک درصد اصلا امکان داره با اومدن سرویس های جدید شرایطو هم عوض کرده باشن و دیگه به همه به یه میزان سرعت ندن !
    سرویس های مخابرات بهینه شدن برای حداقل 8 کانکشن یعنی عموما مثلا 2m با 1m به شکل تک کانکشن شاید فرقی نداشته باشه ولی بازهم به منطقه مخابراتی
    بستگی داره که شما بتونین از حداکثر پهنای باندتون استفاده کنید یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من 256 نامحدود دیروز گرفتم سرعتم از 100 بیشتر نمیره بین 95 تا100 هست واینکه یه 300 مگ دان کرد سرعت بشدت افت میکنه میرسه به 15 باید مودم خاموش روشن کنم دوباره خوب بشه کسی هست که 512 یا1مگ داشته باشه سرعتش بالاتر باشه؟ یا فرقی ندارند اگه اینجوری باشه همون قدیمیا بصرفه تره

8. 2 کاربر از asdfjkll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من 256 نامحدود دیروز گرفتم سرعتم از 100 بیشتر نمیره بین 95 تا100 هست واینکه یه 300 مگ دان کرد سرعت بشدت افت میکنه میرسه به 15 باید مودم خاموش روشن کنم دوباره خوب بشه کسی هست که 512 یا1مگ داشته باشه سرعتش بالاتر باشه؟ یا فرقی ندارند اگه اینجوری باشه همون قدیمیا بصرفه تره
    بالاخره یکی نارنجک بست یه سرویس گرفت ، ایول همین که نامحدود باشه و سرعت 95 تا 100 بده خیلی خوبه

10. این کاربر از evil_hackerz2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شب ها سرعت چطوره مثلا 11 شب. و اینکه همیشه هی سرعت کم میشه؟ باید هی خاموش روشن کنی؟

12. این کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به نظر من تو نامحدود ها با هم فرق می کنن. نظر من رو می خوای 512 بگیر

14. این کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوباره سرویس ها رو دستکاری کردن ؟ :|

چه خبره بابا ... مگه ملت موش آزمایشگاهی ان ؟ هر دفعه داستان داریم سر اینترنت لعنتی .

من میخواستم تمدید کنم همون 512 16 گیگ 20 تومن خودمو بگیرم ... این سرویس های مسخره ی کم حجم چیه قضیه اش ؟ هر ترافیک اضافه همون 2500 ه یا بیشتر شده ؟!

الان اگه بخوام نامحدود بگیرم هر پهنا که 2 برابر میشه (128 به 256) هزینه ی اش هم 2 برابر میشه . مثل همون سرویس های قبلی که نیست 128 اش با 2 مگش از نظر سرعت یکی باشه !؟

دوستان راهنمایی کنید کدوم سرویس رو بگیرم بهتره ؟ سرعتای نامحدود چجوریه ؟

16. این کاربر از Hamidreza Sakhai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •