تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 602 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430470520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Ehsanx13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان تقریبا ۱ ماهه دارم دنبال یه هدفون in ear خوب میگردم . قبلا م تو تاپیک مطرح کردم ولی متاسفانه به جز چندتا از دوستای عزیز خیلی کمکم نکردن . خواهشا این بار رو یه کمک به ما کنید چون فردا صد در صد یکی میخرم دیگه .
    بین این ۳ مدل کدومو پیشنهاد میکنید
    Sone xb60-ex
    Sennheiser CX 280
    AKG Q350
    بیشتر ترنس و کلاسیک گوش میدم با کمی هم پاپ
    پلیرمم HTC ONE هست
    نظر خودم AKG هست چون review های خوبی ازش دیدم تو نت ولی نظر شما هم صد در صد برام مهمه .
    من قبلا هدفون خاصی نداشتم و بهترین هدفونی که داشتم logitech g35 هست که یه ۷.۱ کانال هست و بحثش کلا فرق میکنه ولی صداشو خیلی میپسندم .
    تجربه صدای sony xba 10 رو هم داشتم و خیلی ازش خوشم اومد ولی متاسفانه اصلا به گوش من نمیخورد و هر ۱۰ ثانیه یه بار میافتاد
    ممنون میشم سریع جواب بدین چون دو روز دیگه دارم میرم سفر .
    ممنون از همگی

Sent from my HTC One using Tapatalk

در آغاز فعالیت sami-cyrus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان. دنبال یه هدفون تو حدود قیمت 150-200 میگردم...واسه تمام سبک های موسیقی ولی سبک غالب راک و متال...
    راستی من هرچی گشتم نتونستم یه ریویو درست درمون از Razer Headphone Hammerhead پیدا کنم... به نظرتون میتونه انتخاب خوبی باشه؟؟؟
    AKG Headphone Q 350
    Razer Headphone Hammerhead
    Sennheiser Headphone CX 300-II Precision
    Sennheiser Headphone CX 280
    فعلا" گزینه هامن... از سری CX سنهیزر بهترین مدل کدومه؟؟؟
    مرسی...
    Last edited by sami-cyrus; 29-12-2013 at 01:24.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان تقریبا ۱ ماهه دارم دنبال یه هدفون in ear خوب میگردم . قبلا م تو تاپیک مطرح کردم ولی متاسفانه به جز چندتا از دوستای عزیز خیلی کمکم نکردن . خواهشا این بار رو یه کمک به ما کنید چون فردا صد در صد یکی میخرم دیگه .
    Sony xb60-ex
    Sennheiser CX 280
    AKG Q350
    پلیرمم HTC ONE هست
    نظر خودم AKG هست چون review های خوبی ازش دیدم تو نت ولی نظر شما هم صد در صد برام مهمه .
    من قبلا هدفون خاصی نداشتم و بهترین هدفونی که داشتم logitech g35 هست که یه ۷.۱ کانال هست و بحثش کلا فرق میکنه ولی صداشو خیلی میپسندم .
    تجربه صدای sony xba 10 رو هم داشتم و خیلی ازش خوشم اومد ولی متاسفانه اصلا به گوش من نمیخورد و هر ۱۰ ثانیه یه بار میافتاد
    ممنون از همگی

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان. دنبال یه هدفون تو حدود قیمت 150-200 میگردم...واسه تمام سبک های موسیقی ولی سبک غالب راک و متال...
    راستی من هرچی گشتم نتونستم یه ریویو درست درمون از Razer Headphone Hammerhead پیدا کنم... به نظرتون میتونه انتخاب خوبی باشه؟؟؟
    AKG Headphone Q 350
    مرسی...
    من درباره اون ۴ تا چیزی نمیدونم ولی چند مدت پیش خودم دنبال ریزر بودم . یه جا تونستم مدل پرو شو تست کم و صداش به نظرم خوب بود . بیس نسبتا قوی داشت و کیفیت ساختشم عالی بود . ولی بازم به نظر من نسبت به قیمتش نمیارزید . با این قیمت میتونی از برندای معتبری مثل سونی و سنهایزر و ... مدلای بهتریو برداری. کلا ریزر جدا از اینکه کیفیت محصولاتش بالاس ولی پول مارکشو میگیره ! من الان از ریزر موس گیمینگ mamba شو دارم که واقعا خوبه ولی وقتی اینو با لاجیتک g700 دوستم مقایسه میکنم به نظرم اصلا اختلاف قیمتشون نمیارزه !
    به هر حاذ منم دنبال همین مدلاییم که شما دنبالشی . از q350 نقدای خوبی دیدن همچنین از cx300 ولی قبلا یه چند دقیقه ای تونستم با cx300 کار کنم که خیلی بهم نچسبید مخصوصا تو محدوده بیس . بیسش یه کم یجوریه . هر سلیقه ای نمیپسنده ! یه کم سرد و خفه س انگار !
    درمورد بقیه مدلام صبر میکنم تا دوستان نظر بدن

5. این کاربر از Ehsanx13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    Sone xb60-ex
    Sennheiser CX 280
    AKG Q350
    پلیرمم HTC ONE هست
    ممنون از همگی

حقیتش q350 یه پیک توی های داره که صداش کلا یه کم تیز میشه(برای افراد مختلف متفاوت خواهد بود)
    در هر صورت به نظرم حتما باید قبل از خرید تستش کنید.
    با بقیه ی هدفونهایی که مد نظرتون هست تجربه ای نداشتم متاسفانه
    راستی برای سبک ترنس من t-jays one رو هدفون خیلی خوبی دیدم ولی کلاسیک
    در مورد مدل سونی اگر می تونید با سریهای غیر از سریهای خودش امتحان کنید احتمالا جواب می گیرید
    ضمن اینکه صدای سونی صدای متعادلی داره و چیزی که به شدت کمه صدای متعادل توی این رده ی قیمتی هستش
    و اکثرا بیس بیشتری نسبت به این مدل سونی دارند.
    AKG Headphone Q 350
    مرسی...
    تا میشه از هدفونی که بررسی های معتبر نداره صرف نظر کنید
    q350 رو بالا توضیح دادم
    هدفون قبلیتون چی بوده؟
    موفق باشید.

7. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان یه هدفون in ear می خوام فقط متال گوش میدم، سورسمم گوشیه htc
    قیمتشم بین 100 تا 200 باشه ممنون میشم چند مورد معرفی کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حقیتش q350 یه پیک توی های داره که صداش کلا یه کم تیز میشه(برای افراد مختلف متفاوت خواهد بود)
    در هر صورت به نظرم حتما باید قبل از خرید تستش کنید.
    با بقیه ی هدفونهایی که مد نظرتون هست تجربه ای نداشتم متاسفانه
    راستی برای سبک ترنس من t-jays one رو هدفون خیلی خوبی دیدم ولی کلاسیک
    در مورد مدل سونی اگر می تونید با سریهای غیر از سریهای خودش امتحان کنید احتمالا جواب می گیرید
    ضمن اینکه صدای سونی صدای متعادلی داره و چیزی که به شدت کمه صدای متعادل توی این رده ی قیمتی هستش
    و اکثرا بیس بیشتری نسبت به این مدل سونی دارند.

q350 رو بالا توضیح دادم
    هدفون قبلیتون چی بوده؟
    موفق باشید.
    راستش من شهرستانم هستم و دسترسی زیادی به انواع هدفون ها ندارم . بیشتر امکان خرید اینترنتی برام هست تا حظوری .
    ۳۵۰ هم تو شیراز هرجا گشتم واسه تست پیدا نکردم . در مورد t-jays one هم خیلی هم تو فروم های ایرانی هم خارحی تعریف زیاد ازش شنیدم . از لحاظ ظاهری هم فکر کنم خیلی ارگونومیک باشه . ولی متاسفانه هیچ جا حتی توی نت واسه فروش ندیدم
    اگه جایی رو سراغ دارید ممنون میشم بهم بگید .
    با تشکر از کمکتون

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

q350 رو بالا توضیح دادم
    هدفون قبلیتون چی بوده؟
    موفق باشید.
    هدفون فعلیم Sennheiser Headphone CX 300-II Precision و این هدفونو واسه یکی از دوستام میخوام...
    هدفون منم تست کرد... ولی خواستم ببینم حالا که داره میگیره چیز بهتر از این تو این قیمت چیه...
    تو سری CX سنهیزر بهترین مدل چیه؟؟؟ سیم همشون مثه Sennheiser Headphone CX 300-II Precision نازکه؟؟؟
    راستی AKG Headphone Q 350 رو نمیتونه تست کنه چون باید اینترنی بگیره... به طور کلی کیفیتش چطوره؟؟؟ شفافیت و بیس؟؟؟
    ممنون
    Last edited by sami-cyrus; 29-12-2013 at 15:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان mp3-mp4 player تو حدود 100-150 چی پیشنهاد میدین؟؟؟
    اگه چیزی هم هست که هندزفری خوب همراش باشه و نیازی نباشه واسش هدفون بگیریم تا 250-300 ...
    مرسی که جوا میدین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

AKG Headphone Q 350
    مرسی...
    من CX 271 رو از برند زنهایزر داشتم. صدای خوبی داشت. 10 ماه برام کار کرد که سیمش از اون قسمت فیش که به صورت L مانند هست خراب شد. البته فکرکنم تقصیر دوستم بود که انقد انگولکش کرد که سیمش قعطی پیدا کرد. سیم گنده و همراه با روکش طلایی خوبی داشت. با گارانتی نامداران گرفتم. سیمش که خراب شد بردم نمایندگیش توی میرداماد، یه تست کرد بعد یه هفته دیگه تماس گرفت یه نوش رو بهم داد.
    خیلی گارانتی خوبی هست. البته برای من خوب از اب دراومد. شاید خیلی از دوستان ناراضی باشن که البته من تاحالا نشنیدم. طرف داری هم نمیکنم. تو همین تاپیک بگردی پست های منو میبینی که یه سال پیش دنبال خرید هدفون بودم. دلیل راضی بودنم از این گارانتی هم اینه:
    هدفونم بار اول که خراب شد بردم و یه مدت بعد پیام دادن که هدفن جدیدتون آمادست.
    هدفون جدید رو که گرفتماحساس کردم مشکل داره. اسپیکر سمت چپ بیس نمیزد و خیلی کم صدا داشت. بردم نشون دادم طرف خودش امتحان کرد و بدونه هیچ بحثی گفت یکی دیگه بهتون می دیم.
    بعد باهام تماس گرفتن گفتن که این مدل رو موجود نداریم و یه مدل دیگه انتخاب کنین و مابه التفاوتش رو بدین. من خودم مدل 280 رو انتخاب کردم که دیدم خود نامداران بهم پیشنهاد داد که مدل cx 215 رو بردارم که قیمتش 186 تومن هست و بدون هیچ پرداخت اضافی.
    تعریفش رو از خود فروشنده توی بازار موبایل شنیده بودم. الان دارم روی گوشی HTC با صدای بیتس امتحان می کنم. فقط اینو بهت بگم که بلندی صدا رو نمیتونم بالا ببرم. گوشام میترکه از بس این صدا عالیه. البته این از ویژگی صدای htc هست ولی خب این هدفون هم خب داره اون صدارو پخش میکنه. جوری بیس لرزشی رو خوب پخش میکنه که مغز آدم میلرزه
    از فروشنده پرسیدم گفت cx281، 280، 271 مثل هم هستش فقط مخلفاتشون فرق میکنه.
    سیم 215 از 281 و 271 نازک تر هست. از عکساش معلومه

13. 3 کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •