سلام
دوستان این جریان IBSng چیه؟
سلام
دوستان این جریان IBSng چیه؟
بچه ها مقدار مصرفتون ر توی سال گذشته(تمام سال)بذارین بببینیم کی به کیه.این از من:
هيچ فرقي نداره . در اصل شركت اصلي همون ضحي كيش هست ولي گفتم كه يه پنل ibsng مي دن به بعضي ها از طرف ضحي كيش كه خودشون بفروشون و يه درصدي گيرشون بياد. اينام خب ديگه فقط همين ibsng خشك و خالي رو دارن بدون پرداخت آنلاين و ...
آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری*** بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری
همون سيستمي هست كه ما مي تونيم بريم توي سايت ببينيم چه مقدار ترافيك مصرف كرديم و غيره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نشون ميده شما توي اين 2791 ساعت يا حدود 116 روزي كه وصل بوديد متوسط در هر روز 2.4 گيگ دانلود كرديد. البته اينها زمان وصل شدن هستن و ما دقيق نمي دونيم شما چند وقته سرويس رو داريد. اگه فرض كنيم يكسال باشه اونوقت ميشه گفت متوسط روزانه 700 مگابايت. وگرنه 2800 ساعت رو ميشه فقط اينجوري ازش استفاده كرد كه 2.4 گيگ در روز يعني 100 مگ در ساعت و به عبارتي 28 كيلوبايت بر ثانيه سرعت متوسط شما بوده است(با احتساب زمانهايي كه فقط وصل بوديد و يا وبگردي داشتيد)
منم كه 2 ماهه دارم استفاده مي كنم و علاقه به دانلود ندارم برعكس بيشتر اطلاعات مي فرستم روي اينترنت كه بر اطلاعات اينترنت اضافه بشه!
![]()
به به برو بچ هم استانی
دوستان اینترنت شما هم بعد از انتخابات سرعتش و پینگش لاک پشتی شده !!!؟؟؟
خط من تا خود روز انتخاباتم عالی بود اما نمی دونم بعد از اون برعکس شده افتضاح شده
سرویس من 512 یک ماهه نامحدود همیشه 120 k/s دانلودم بود الان شدن 20-35
دوستان اگر افت سرعت واسه همه هستش بهم بگید تا خیالم راحت بشه اگر نه که زنگ بزنم 2020 دوست داشتنی یکم لاف آبادانی واسشون برم![]()
در مورد من،پاسخ رو به دوستان واگذار میکنم.بچه ها به نظرتون اینترنت من سرعتش افت کرده یا نه؟
فدایی داری
ای تحلیلگر،ای آمارچی،ای درآورنده ی مو از ماست![]()
من از 1391/1/1 زدم این شد.برای 1 سال باید چطوری تنظیم کرد؟
![]()
Last edited by gamekhor2007; 20-06-2013 at 15:47.
خوب تاریخ ابتداش رو درست زدی.انتهاش رو بزن 1/1/92 دیگه.
Last edited by KING iMAN; 20-06-2013 at 16:45.
اینم از مصرف من ( از 91/06/25 )
![]()
Last edited by megax; 20-06-2013 at 17:08.
اطلاعات نویز خط که تو مودم هست رو بزار
هارد هم باید خریداری کنید دیگه![]()
برادر تو سرعتت چنده؟ محدود نا محدود؟؟
سرعت دانلود روزانه+شبانه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)