پارسال فک کنم نیمه دوم شهریور بود
پارسال فک کنم نیمه دوم شهریور بود
دوستان خواهشن جواب بدین الان یکی از دوستام پرسید من رو هم به شک انداخت
تو دفترچه تو لیست دانشگاه تهران جلوی هیچکدوم از رشته ها ننوشته محل تحصیل دانشکده فنی کاسپین تو گیلان
اما تو انتخاب رشته گزینه 2 مثلا صنایع رو زده اونجا اما کدش همون کد صنایع تو دفترچه جدیدس
حالا جریان چیه ؟؟؟اون دانشکدههرو حذف کردن؟پس چرا تو ص 124 اسمش اومده پس چرا هیچ رشته ای تو دفترچه نداره؟؟؟؟
الان یهو صنایع تهران زدم سر از گیلان در نیارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه جور دیگه بپرسم کد 1216 که مهندسی صنایع دانشگاه تهرانه محل تحصیلش تهرانه یا گیلان؟؟؟(گزینه 2 زده گیلان)
اما خودم فک میکنم اگه گیلان بود حتمن باید جلوش مینوشت!!!
نیمه اول شهریور تقریبا
پارسال 17 شهریور اعلام شد
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
دوست من اگر محل تحصیل اون فرق بکنه جلوی رشته و یا در توضیحات اون در دفترچه نوشته میشه.
به اطلاعیه جدید سازمان سنجش مبنی بر محل تحصیل چند رشته اون در سایت دقت کنید مشکلی پیش نیاد.
دوسته عزیز خب اگه چیزی تو توضیحات نزده حتما یا تغییر کرده و اومده تهران یا اصلا همچین حالتی نبوده
نه همیشه مکان تحصیل رو توی دفترچه ننوشته مثلا کاردانی علمی کاربردی فرش دستباف رو نوشته دانشگاه هنر اسلامی تبریز و هیچ چیز دیگه ای نگفته ولی در واقع محل تحصل تبریز نیست بلکه هریس هست یک شهر کوچیک و مضخرف !
خب الان یعنی امکان داره گیلان باشه؟؟
الان خودم 99.99 درصد مطمنم تهرانه اما دوستم منم تو شک انداخت
یعنی خود تهران اصلا صنایع نداره؟؟؟؟؟
برای شما دقیق نمیدونم جوابتون رو ولی من خودم توی انتخاب رشته چند سال پیش رشته کاردانی علمی کاربردی فرش رو انتخاب کردم که نوشته بود تبریز بعدا هم که قبول شدم توی کارنامه نوشته بود تبریز ولی توی توضیحات دانشگاه ها توی دفرترچه شماره 2 نوشته بود محل تحصیل این دانشگاه هریس میباشد !!!
شما یه سر به دفترچه شماره 2 بزنید و بخش دانشگاه ها رو بخونید و دنبال دانشگاه خودتون بگردید و توضیحات مربوط به اون رو بخونید فکر کنم بهترین راه همین باشه !
توی دفترچه فقط تهش نوشته دانشکده فنی کاسپین محلش گیلانه همین!
یه سوال دقیقه نودی دیگه من خیلی از مدار و اینا خوشم نمیاد سخت افراز عباسپور به دردم میخوره؟فک نکنم به رتبم بخوره اما به خاطر خانواده زدم رشته ی خوبیه؟یه راهنمایی میشه بکنید![]()
یه سوال بسیار فوری
من شنیدم هر کی شبانه قبول شد باید حداقل یک ترم بره دانشگاه و بعد انصراف بده.اگه نریم از سال بعد محروم میشیم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)