45 دقیقه تا بازی . . . استرس زیاد شده . . . بین نیمه میام نظرمو اعلام میکنم
امیدوارم والدز سوتی نده فقط
گل خوردن = حذف
45 دقیقه تا بازی . . . استرس زیاد شده . . . بین نیمه میام نظرمو اعلام میکنم
امیدوارم والدز سوتی نده فقط
گل خوردن = حذف
چیزی واسه گفتن ندارم . . . فقط حرص خوردم از دست این دفاع . . .
بازم اشتباه ویکتور والدز اشتباه کرد چرا اینقدر امده بود جلو؟ در حالی که مدافع ها با بازیکن حریف حرکت میکردن
این تراژدی غمناک واسه ی ما بارسایی ها به پایان رسید و واقعا با ما بیرحم بود این فوتبال.
نمی دونم چی بگم ولی الان اشک توی چشمام داره جمع می شه
نمی دونم چرا پنالتی ما باید بخوره به تیرک شوت مسی بخوره به تیرک و.و.و.....
فوتبال خیلی بیرحمهچرا مسی,چرا آلکسیس,چرا....
تموم شد تموم.این بازی دراماتیک به اتمام رسید و میلیون ها نقر رو داغون کرد.سال سال ما نبود و همه چیز بر مخالف ما.
شاید دوره ی بارسا به سر رسیده و همه ی تیم ها بدونن که چطوری باید بارسا رو برد.....
نمی دونم.شب بخیر.
10تا چوب هم به ترتیب بزاری تو دروازه توپ ازش رد نمیشه! حالا دیگه بماند که اینا آدم بودن...
خوشحالم که واقعا بازی کردیم و باختیم.
به جمله هام توی این دو روز توجه کنید خدا وکیلی
ای خدای مهربان این چه دروازبانیه به تیم ما دادی ؟ کدوم آقا بود که میگفت والدز مقصر نیست ؟ تورو خدا یکی بیاد بگه چرا والدز رو گل اول اومد جلو . . . اشکامو در آورد دیگهامیدوارم والدز سوتی نده فقط
من بهتون نگفتم حسم نسبت به این بازی خوب نیست . . . هر وقت همچین حسی دارم درست در میادامید کمرگی به دیدار امشب دارم . . . نمی دونم چرا اما یه حسی بهم میگم که امشب زبونم لال حذف میشیم ):
این مورد تو بازی امشب عامل اصلی باخت تیم ما بود . . . گردش توپ از چپ به راست و از راست به چپ اما چه فایده ؟ هیچ تاثیری روی دفاع تیم چلسی نداشت . . . این همه موقعیت شوت اما دریغ از یک شوت . . .گاهی اوقات واقعا رو اعصاب آدم هستند زمانی که موقعیت شوت واسشون پیش میاد پشت 18 اما بازم اصرار دارن که تو عمق کار کنن . . .
هیچ تغییری در بازی ندیدممطمئنم امشب بعد از مدت ها شاهد بارسای سایق و همیشگی خودمون خواهیم بود
مرد مومن نقد کجاش قدیمیه . . . تو این جور بازیهایی که کل تیم حریف میره تو دفاع بهترین راه گل زنی شوته . . . حتی اگر هم نصف بیشتر شوتها به هوا بره باز هم امیدی هست که یک شوت بره گلاین نقد قدیمه. بازی های آخرمون رو کامل دیدید؟ شوت ها ناامید کننده ترین حرکاتمون بودن. طوری که من ادامه پاسکاری پشت محوطه جریمه رو ترجیح می دادم.
بدترین بازیکنان زمین از دید من به ترتیب اولویت :
مسی ( واقعا هنوز باورم نمیشه پنالتی رو خراب کرد )
والدز ( مقصر اصلی در گل اول )
آلوز ( لو دادن زیاد توپ )
گواردیولا
کوئنکائو و تلو ( اصلا نباید فیکس تو زمین بازی میکردن )
ژاوی - انیستا - و . . .
به هواداران چلسی این پیروزی رو تبریک میگم .
بازی زیبای بارسا رو به تمام هواداران عزیزش تبریک میگم.
واقعا این باخت چیزی از ارزشهای بارسا کم نمیکنه .قانون فوتبال بی رحمیه.
همین هم باعث زیباییی بی حد اندازه اون شده.
این حذف تلخ و ناجوانمردانه جوری بود که حتی اعتراض پدرمم که کلا از فوتبال چیزی نمیدونه در اومده بود و فقط میگفت این نامردیه...
ولی جدای از این حذف امیدوارم که پیکه مصدومیتش جدی نباشه...با این اوصاف قهرمان بین رئال 80% و بایرن 20% خواهد بود... چون امیدی به این چلسی با این همه محروم نیست....
واقعا نمی دونم چی بگم
از این دفاع مضخرف بگم...
از این خروجهای مسخره والدز بگم...
از این حرکت های چرت دنی آلوز بگم...
از این همه بی انگیزگی مسی بعد پنالتی بگم...
از تیرک دروازه بگم...
از این تعویض مضخرف تیو بگم...
از این 9 نفره توی محوطه جریمه دفاع کردن حریف بگم...
شما بگین از چی بگم...
شب به خیر کاتالان...![]()
یعنی خدااااااا شاهده ناراحت نیستم !!!! نمیدونم چرا !!
فقط من در اولین فرصت فیلم بازی رفت و برگشت رو دانلود میکنم .... تا آخــــــر عمرم هر کی حرف از "وجود نداشتن شانس و تقدیر " زد ، میزنم تو صورتش فیلمو !!
ایشالا فصل بعد ! جـــــــــــــونم بارسا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)