تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 1805 اولاول ... 3203704104164174184194204214224234244304705209201420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این چه وضعشه آخه؟؟؟ یعنی اینقد دزد؟؟؟
    اولا: من با شرایط داشتن دانلود رایگان شبانه ثبت نام کردم، حالا این غیر قانونیه که یه دفه برش دارن
    دوما: من دو روز پیش (26 مرداد) شارژ کردم اکانتمو. هیچ اطلاعیه ای توی سایت دزدنت نبود. دیشب گذاشتم رو دانلود. صبح که پا شدم دیدم شارژم تموم شده! رفتم سایت دزدنت دیدم زده قطع شده.... آخه بی شرفا! حداقل یه ماه قبلش یه اطلاعیه بزنین که همه خبر دار بشن.... والا دیگه شورشو در آوردن...جرومشون باشه
    صبح زنگ زدم 2020، اپراتور میگه ما هم دیروز خبردار شدیم و کاری از دستمون برنمیاد، به روابط عمومی زنگ بزنین. زنگ زدم روابط عمومی، 5 دقیقه بهش توضیح دادم و شکایت کردم، آخرش میگه زنگ بزن به 2216. زنگ زدم 2216 میگه شماره در شبکه موجود نیس. باز زنگ زدم روابط عمومی دیدم اونم دیگه میگه شماره در شبکه موجود نیست.... خداوکیلی از زندگی ناامید میشی این چیزا رو میبینی
    دداش دعا کن امام زمان بیاد کاری از دست هیچیکی بر نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این چند صفحه رو خودنم انگار مشکل حل شده همه دارن تا 200 تا دان میکنن خدایی برین حال کنین پارس سرویس 1مگ دارم رو 60 مچیرخه امشبم رو 50 یه شب سرعت غیر این باشه من بال در میارم
    به کلم زده بیام مخابرات
    یه طرح پیشنهاد بدین بچه ها بیام مخابراتو تست کنم

تا الان که از پارس و شاتل صبا خیری نیدیدم
    عزیز دل برادر شما سرت به جایی نخورده یک وقت!!!

ما داریم از کمبود سرعت /تایم اوت زیاد/قطعی های زیاد/دزدی های زیاد/نداشتن پشتیبان مناسب و روی زیاد اونا می نالیم

که کاش فیبر نوری نبودیم می رفتیم یک شرکت دیگه طرح نامحدودی چیزی می گرفتیم

مخابرات هیچ کدوم از طرح هاش نامحدود نیست ها بهت گفته باشم

شما همون پارس آنلاینی که داری احتمالا نامحدوده

بچسب بهش ول نکن

مخابرات هم از حسابت دزدی می کنه هم هر گیگش 4200 تومانه با این اوصاف بازم می خوای بیای مخابرات!!!

اگه بگی آره بچه های فروم همشون بهت می خندن

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستانی که باعث شدن دانلود رایگان برگرده ممنون.
    من هم همینجا میگم که اگه یه روزی 2باره همچین مشکلی بوجود اومد من هم هستم...

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستش همه شرکتا الان وضعشون داغونه تقریبا تو مشهد! پینگ افتضاح ,تو بازی لگ داره رو اعصابه! سرعت همین الان که دارم پست میزارم از 2 تا الان بیشتر از 66 نشده معمولش 48 تا 50 هست (الان 1 ماه و نیم میشه 1 مگ دارم تو بگو یه روز سرعت تا صبح حداقل 100-120 باشه! قبلش نا محدود داشتم 256 ماهی 50 تومن که 30 گیگ حجم دانلودیت هست با سرعت 190 که نمیصرفه و شبم سرعتش 40-50 بود البته)

دیگه از قطعی های مزخرفش بگم که باز این چند روزه بهتر شده چند روز پیشم چند گیگ دزدید به عنوان خطای نرم افزاری.

حالا شاتل که 2 سال داشتم سرعت تو روز 500 بود زمانی که هنوز 4 مگ نبود خطا , اینجا 4 مگ بسته بود اما تو شب فیکس 66 تا 70 بود سرعت , کافی بود چند شب پست سر هم دانلود کنی تا سرعت 5 کیلو رو رو به عنوان اینترنت پرسرعت تجربه کنی! پینگشم که مزخرف تر از پارس.

صبانت رو که بهتر میدونید مزخرف تر از همه.

شرکت پیشگامان هم تاپیکش بود به اسم پیشگامان سناباد فکر کنم , سرویس 1 مگ سرعت 40 بود واسه طرف تو شب.

خلاصه اینکه فک نکن خطت مسی بود نت 100 مگ از شرکتا میگرفتی با حجم نا محدود!! یا ازاد میشدی از مشکلات نت!! نه! هستند به جز من دوستان مشهدی دیگه که پارس دارن یا از شرکتای دیگه , برین بپرسین وضعو!

مطمئن باش دیوانه نیستم اگه اوضاع خوب باشه به فکر مخابرات باشم

وضع شرکتا شاید یه خورده از مخابرات بهتر باشه اونم از نظر دزدی شاید نه سرعت.

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان هر کسی یک آمار از سرعت دانلودش بده

من الان از سایت دانلود های دانلود می کنم بیشتر اوقات روی 150 بعضی موقع ها هم به 200 میرسه

قبلا 256 الی 300 بود

خدا کنه امشب اینجوری باشه

بالاخره فضیه چی شد

بقیه طرح ها شبانه رایگانشون الان فعاله؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان امروز همه زنگ بزنیم پشتیبانی حجم هایی که کم کردنو پس بگیریم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عزیز دل برادر شما سرت به جایی نخورده یک وقت!!!

ما داریم از کمبود سرعت /تایم اوت زیاد/قطعی های زیاد/دزدی های زیاد/نداشتن پشتیبان مناسب و روی زیاد اونا می نالیم

که کاش فیبر نوری نبودیم می رفتیم یک شرکت دیگه طرح نامحدودی چیزی می گرفتیم

مخابرات هیچ کدوم از طرح هاش نامحدود نیست ها بهت گفته باشم

شما همون پارس آنلاینی که داری احتمالا نامحدوده

بچسب بهش ول نکن

مخابرات هم از حسابت دزدی می کنه هم هر گیگش 4200 تومانه با این اوصاف بازم می خوای بیای مخابرات!!!

اگه بگی آره بچه های فروم همشون بهت می خندن
    راستش همه شرکتا الان وضعشون داغونه تقریبا تو مشهد! پینگ افتضاح ,تو بازی لگ داره رو اعصابه! سرعت همین الان که دارم پست میزارم از 2 تا الان بیشتر از 66 نشده معمولش 48 تا 50 هست (الان 1 ماه و نیم میشه 1 مگ دارم تو بگو یه روز سرعت تا صبح حداقل 100-120 باشه! قبلش نا محدود داشتم 256 ماهی 50 تومن که 30 گیگ حجم دانلودیت هست با سرعت 190 که نمیصرفه و شبم سرعتش 40-50 بود البته)

دیگه از قطعی های مزخرفش بگم که باز این چند روزه بهتر شده چند روز پیشم چند گیگ دزدید به عنوان خطای نرم افزاری.

حالا شاتل که 2 سال داشتم سرعت تو روز 500 بود زمانی که هنوز 4 مگ نبود خطا , اینجا 4 مگ بسته بود اما تو شب فیکس 66 تا 70 بود سرعت , کافی بود چند شب پست سر هم دانلود کنی تا سرعت 5 کیلو رو رو به عنوان اینترنت پرسرعت تجربه کنی! پینگشم که مزخرف تر از پارس.

شرکت پیشگامان هم تاپیکش بود به اسم پیشگامان سناباد فکر کنم , سرویس 1 مگ سرعت 40 بود واسه طرف تو شب.

خلاصه اینکه فک نکن خطت مسی بود نت 100 مگ از شرکتا میگرفتی با حجم نا محدود!! یا ازاد میشدی از مشکلات نت!! نه! هستند به جز من دوستان مشهدی دیگه که پارس دارن یا از شرکتای دیگه , برین بپرسین وضعو!

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان سرعت ها درسته این داداش اسگل من با من زده بود دانلود

به خاطره همین سرعت ها نصف شده بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگه قراره سرعت ازسایت دانلود ها وسافت 98 خوب باشه و شبی چند گیگی ازاینا بشه گرفت می خوام صد سال خدا خوب نباشه خوبه که دیدی دانلود ازسایتی مثل اکسپرس به چه روزی افتاده امااگه شما سرعتت ختی ازهمون سایت های داخلی هم پایینه اینو دیگه باید یک فکری بکنی

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگه قراره سرعت ازسایت دانلود ها وسافت 98 خوب باشه و شبی چند گیگی ازاینا بشه گرفت می خوام صد سال خدا خوب نباشه خوبه که دیدی دانلود ازسایتی مثل اکسپرس به چه روزی افتاده امااگه شما سرعتت ختی ازهمون سایت های داخلی هم پایینه اینو دیگه باید یک فکری بکنی
    اره دقیقا سرعت چه از سرور های داخل چه خارج همون سرعت و افتضاحی بود که گفتم و فرقی ندارن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •