تو شهر ما که فعلا مشکلی ندارن.کسی خبری نداره ازشون.
سلام
الان در کانال من و تو نشون داد مردم جمع شده بودند پولشون رو میخواستند .
ظاهراً مثل میزان ورشکست شده یا پولهای مردم کشیدند بالا و در رفتند
روی پلاکارت نوشته بود بانک مرکزی و موسسه ثامن الحجج پول مردم رو نمیدند
به نظرم دومینویِ ورشکستگی بی مجوزها داره شروع میشه . یعنی ورشکستگیهای زنجیره ای
شاید به مجوزدارها هم برسه
این روزها هم که روزنامه ها و تلوزیون پر شده از تهدید و اولتیماتوم به اصلاح نهائی به بی مجوزها
==============================
چند روز پیش هم اعلام شد که بدهی دولت به بانکها و شرکنهای خصوصی 100 هزار ملیارد تومن نیست بلکه 300 هزار میلیارد تومنه (تقریباً برابر با یارانه ی 90 سال مردم )
این بدهیها روی کار و اعتبار بانکها اثر منفی میذاره
دوست عزیز شما مبلغ رو به صورت اسکناس یا تراول درخواست کردین؟
این کارشون به شدت غیر قانونیه بگید پولم رو نقد میخوام و نمیخوام توی بانکی دیگه بذارم
من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
ممنون از راهنمایی
شما میتونین حتی به دادگاه ازشون شکایت کنید
این بار اگه رفتید و پولتون و پس ندادن بگید باشه ندید ولی یه رسید با مهر امضا بهم بدین که پول منو نمیدین بعدش با همون مدرک + دفترچه حسابتون شکایت کنید
اکثر بانک ها همین طور هست --فقط تا 5 میلیون بهت نقد میدن اونم اگه اشنا داشته باشی و بیشتر از اون مبلغ را باید بین بانکی بگیری !
دلیل این کارشون چیه؟
- - - Updated - - -
دلیل این کارشون چیه؟
آخه چقدر شکایت کنم از مردم ؟
همین حالاش هم درگیر شکایتهای ساختمانی هستم و تقریبا پنج ساله در حال رفت و آمد در دادگاه و دادگستری
دادگاه ها هم دیگه خوب رسیدگی نمی کنند و برای این مجرمان و مقصران جسور شدن و نزدیکه سر آدمو داخل دادگاه ببرن
خلاصه یه اوضاعی شده ...
چند وقت پیش به یکی واحدی فروخته بودیم ولی به دلایلی از تحویل دادنش امتناع می کردیم طرف رفته بود افسری آورده بود و باهاش تبانی کرده بود و یک حکم جعلی ساخته بود که واحدو از ما تحویل بگیره بعد که شکایت آن پلیس رو و اون خریدار رو به دادسرا که کردیم فکر میکنی چه کردند ؟ فقط توانستیم واحدو از چنگشون در بیاریم ولی دیگه هیچ کاری نه با آن پلیس و نه با اون خریدار نکردند و منع تعقیب صادر شد !
Last edited by am_64; 02-12-2015 at 14:22.
سلام
در مورد اسکناس یا تراول بودنش بحثی نداشتم با مسول بانک من فقط گفتم پولمو میخوام و اونها هم امتناع کردند
درود
تا حالا 3 بار پست گذاشتم که گذاشته نشد
-----------------
یا اینکه حساب شما طوری هست که تا یک مدت زمانی نمیتونی برش داری ،مثلا کوثر و ایران زمین . ... تا یک مدتی نمیتونی برش داری
اگه این طور نیست پولت اگه سپرده بلند مدت هست به حساب کوتاه مدت منتقل کن و چک بین بانکی بگیر
اگه امکان داره اسم بانکو بگین و نوع حساب را بگین
- - - Updated - - -
درود
تا حالا 3 بار پست گذاشتم که گذاشته نشد
-----------------
یا اینکه حساب شما طوری هست که تا یک مدت زمانی نمیتونی برش داری ،مثلا کوثر و ایران زمین . ... تا یک مدتی نمیتونی برش داری
اگه این طور نیست پولت اگه سپرده بلند مدت هست به حساب کوتاه مدت منتقل کن و چک بین بانکی بگیر
اگه امکان داره اسم بانکو بگین و نوع حساب را بگین
دوستان رمز کارت بانک ملتم رو فراموش کرده بودم رفتم رمزم رو عوض کردم 1000 تومان کارمزد ازم گرفتن این کارشون قانونیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)