تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 639 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430470520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تو شهر ما که فعلا مشکلی ندارن.کسی خبری نداره ازشون.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان کسی خبر داره برای موسسه ثامن الحجج چه اتفاقی افتاده. شعبه هاش تعطیل شدن و مردم جلوش صف بستن.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
    سلام

الان در کانال من و تو نشون داد مردم جمع شده بودند پولشون رو میخواستند .

ظاهراً مثل میزان ورشکست شده یا پولهای مردم کشیدند بالا و در رفتند
    روی پلاکارت نوشته بود بانک مرکزی و موسسه ثامن الحجج پول مردم رو نمیدند
    به نظرم دومینویِ ورشکستگی بی مجوزها داره شروع میشه . یعنی ورشکستگیهای زنجیره ای
    شاید به مجوزدارها هم برسه
    این روزها هم که روزنامه ها و تلوزیون پر شده از تهدید و اولتیماتوم به اصلاح نهائی به بی مجوزها
    ==============================
    چند روز پیش هم اعلام شد که بدهی دولت به بانکها و شرکنهای خصوصی 100 هزار ملیارد تومن نیست بلکه 300 هزار میلیارد تومنه (تقریباً برابر با یارانه ی 90 سال مردم )
    این بدهیها روی کار و اعتبار بانکها اثر منفی میذاره

3. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
    ممنون از راهنمایی
    دوست عزیز شما مبلغ رو به صورت اسکناس یا تراول درخواست کردین؟

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
    ممنون از راهنمایی
    این کارشون به شدت غیر قانونیه بگید پولم رو نقد میخوام و نمیخوام توی بانکی دیگه بذارم
    شما میتونین حتی به دادگاه ازشون شکایت کنید
    این بار اگه رفتید و پولتون و پس ندادن بگید باشه ندید ولی یه رسید با مهر امضا بهم بدین که پول منو نمیدین بعدش با همون مدرک + دفترچه حسابتون شکایت کنید

6. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این کارشون به شدت غیر قانونیه بگید پولم رو نقد میخوام و نمیخوام توی بانکی دیگه بذارم
    این بار اگه رفتید و پولتون و پس ندادن بگید باشه ندید ولی یه رسید با مهر امضا بهم بدین که پول منو نمیدین بعدش با همون مدرک + دفترچه حسابتون شکایت کنید
    اکثر بانک ها همین طور هست --فقط تا 5 میلیون بهت نقد میدن اونم اگه اشنا داشته باشی و بیشتر از اون مبلغ را باید بین بانکی بگیری !

8. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اکثر بانک ها همین طور هست --فقط تا 5 میلیون بهت نقد میدن اونم اگه اشنا داشته باشی و بیشتر از اون مبلغ را باید بین بانکی بگیری !
    دلیل این کارشون چیه؟

- - - Updated - - -

دلیل این کارشون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آخه چقدر شکایت کنم از مردم ؟
    همین حالاش هم درگیر شکایتهای ساختمانی هستم و تقریبا پنج ساله در حال رفت و آمد در دادگاه و دادگستری
    دادگاه ها هم دیگه خوب رسیدگی نمی کنند و برای این مجرمان و مقصران جسور شدن و نزدیکه سر آدمو داخل دادگاه ببرن
    خلاصه یه اوضاعی شده ...
    چند وقت پیش به یکی واحدی فروخته بودیم ولی به دلایلی از تحویل دادنش امتناع می کردیم طرف رفته بود افسری آورده بود و باهاش تبانی کرده بود و یک حکم جعلی ساخته بود که واحدو از ما تحویل بگیره بعد که شکایت آن پلیس رو و اون خریدار رو به دادسرا که کردیم فکر میکنی چه کردند ؟ فقط توانستیم واحدو از چنگشون در بیاریم ولی دیگه هیچ کاری نه با آن پلیس و نه با اون خریدار نکردند و منع تعقیب صادر شد !
    Last edited by am_64; 02-12-2015 at 14:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما مبلغ رو به صورت اسکناس یا تراول درخواست کردین؟
    سلام
    در مورد اسکناس یا تراول بودنش بحثی نداشتم با مسول بانک من فقط گفتم پولمو میخوام و اونها هم امتناع کردند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    در مورد اسکناس یا تراول بودنش بحثی نداشتم با مسول بانک من فقط گفتم پولمو میخوام و اونها هم امتناع کردند
    درود
    تا حالا 3 بار پست گذاشتم که گذاشته نشد
    -----------------
    یا اینکه حساب شما طوری هست که تا یک مدت زمانی نمیتونی برش داری ،مثلا کوثر و ایران زمین . ... تا یک مدتی نمیتونی برش داری
    اگه این طور نیست پولت اگه سپرده بلند مدت هست به حساب کوتاه مدت منتقل کن و چک بین بانکی بگیر
    اگه امکان داره اسم بانکو بگین و نوع حساب را بگین

- - - Updated - - -

سلام
    درود
    تا حالا 3 بار پست گذاشتم که گذاشته نشد
    -----------------
    یا اینکه حساب شما طوری هست که تا یک مدت زمانی نمیتونی برش داری ،مثلا کوثر و ایران زمین . ... تا یک مدتی نمیتونی برش داری
    اگه این طور نیست پولت اگه سپرده بلند مدت هست به حساب کوتاه مدت منتقل کن و چک بین بانکی بگیر
    اگه امکان داره اسم بانکو بگین و نوع حساب را بگین

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان رمز کارت بانک ملتم رو فراموش کرده بودم رفتم رمزم رو عوض کردم 1000 تومان کارمزد ازم گرفتن این کارشون قانونیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •