سوال منم دریابید
سوال منم دریابید
نخیر.ازتون میگیرنش.
ماشین موزر میخواید چیکار؟ریش بزنید باهاش؟
حق زدن ریش رو ندارید توی اموزشی(مگر اینکه خود فرمانده دستور بده که اونم احتمالا 1 % هست).
در مورد موهای سر هم بنده و بقیه دوستان گفتن.چون خودم تجربه کردم میگم.من موهامو با 8 زده بودم.رفتم اونجا دیدم با یه موزر سر همه رو دارن میتراشن.خیلی کثیف بازی بود.
سایر دوستان برای وسایل مورد نیازتون هم صفحه 1 همین تایپیک رو بخونید.
ممنون-کجا خدمت کردین؟
سلام.
پس کل امریه های زیر نظر ارتش کنسل نشده؟
برای جایی که من امریه شدم هم (سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی) هم اتفاق مشابهی برای بعضیا افتاده بود. منتها سازمان پیگیری کرد و ظاهراً مشکل حل شد. منم دیگه حقیقتش انقدر زنگ زدم به اونجا که روم نمیشه زنگ بزنم بپرسم امریه ام همچنان برقراره یا نه (البته هفته پیش که زنگ زدم اوکی بود،مگه این که یه هفته اتفاق جدیدی افتاده باشه). البته من باید نیرو هوایی شهید خضرایی ارتش یا نیرو زمینی 01 تهران میافتادم که همون نیرو هوایی افتادم و مشکل اینجوری نداشتم.
بچه ها تو آموزشی چه راهی هست برا فرار کردن از پیاز پاک کردن و تمیز کاری و ...
مثلا منشی شدن مساوی هست با فرار از این کارها؟
این منشی شدن راحت هست یا چون همه خواهانش هستن شانس کمی داریم؟ من دست خطم خیلی خوبه.
یکی از بچه ها میگفت تو آموزشی من رو گذاشتن مسئول پاک کردن پیاز!! مثلا دو تا گونی پیاز میووردن میگفتن بفرما همش رو پاک کن!!
نیرو دریایی ارتش سیرجان
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
فوقش 5-6 نفر میرن اشپزخونه.شما هم برو منشی بشو از پست دادن هم خبری نیست.
اونجا باید زرنگ باشی.وگرنه باید طریقه های جیم شدن رو پیدا کنی.من خودم نزدیک به 10-15 روز تو اموزشی جیم شدم.یا تو بهداری چتر انداخته بودم یا به سوی بیراهه میرفتم.
آره کنسل نشده، وزارت نفت می گفت این اتفاق عادیه ولی این دوره تعداد کسایی که این اتفاق واسشون افتاده زیاده.
اتفاقا من هم از بس که زنگ زده بودم دیگه روم نمیشد زنگ بزنم و خودم رفتم تهران
به من قول دادن تا 4شنبه کدم تغییر کنه، ایشالا که مشکل حل بشه
منشی شدن راحت هست؟ معمولا چند نفر برای منشی شدن دستشون رو بالا میبرن؟ اگر متقاضی بیشتر از نیازشون باشه چه طور منشی رو انتخاب میکنن؟
شما چه طور میپیچوندی
راستش آموزشی بدون جیم شدن حال نمیده.
اگر دیپلمی که از واجباته.خودت اونجا یاد میگیری چکار کنی.
خودمم که توضیح دادم.یا خودمو میزدم به مریضی یا فرار میکردم از رژه.
اونایی که پذیرش گرفتن که دیگه کاری نمیخواد بکنن.منتظر میشن برگه سبز و برگ سفیدشون بیاد.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)