تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 4105 اولاول ... 3203704104164174184194204214224234244304705209201420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا کسی میدونه کسایی که پذیرش سپاه گرفتن باید نامه ای یا چیزی ببرن مرکز آموزش مبنی بر اینکه پذیرش گرفتن، یا کل مکاتباتو خودشون انجام میدن ؟؟
    سوال منم دریابید

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد کچلی هم آره حق با شماست آش کشک ....
    راستی یک سوال :ماشین اصلاح (موزر) می زارند ببریم؟
    نخیر.ازتون میگیرنش.
    ماشین موزر میخواید چیکار؟ریش بزنید باهاش؟
    حق زدن ریش رو ندارید توی اموزشی(مگر اینکه خود فرمانده دستور بده که اونم احتمالا 1 % هست).
    در مورد موهای سر هم بنده و بقیه دوستان گفتن.چون خودم تجربه کردم میگم.من موهامو با 8 زده بودم.رفتم اونجا دیدم با یه موزر سر همه رو دارن میتراشن.خیلی کثیف بازی بود.
    سایر دوستان برای وسایل مورد نیازتون هم صفحه 1 همین تایپیک رو بخونید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نخیر.ازتون میگیرنش.
    ماشین موزر میخواید چیکار؟ریش بزنید باهاش؟
    حق زدن ریش رو ندارید توی اموزشی(مگر اینکه خود فرمانده دستور بده که اونم احتمالا 1 % هست).
    در مورد موهای سر هم بنده و بقیه دوستان گفتن.چون خودم تجربه کردم میگم.من موهامو با 8 زده بودم.رفتم اونجا دیدم با یه موزر سر همه رو دارن میتراشن.خیلی کثیف بازی بود.
    سایر دوستان برای وسایل مورد نیازتون هم صفحه 1 همین تایپیک رو بخونید.
    ممنون-کجا خدمت کردین؟

4. 2 کاربر از glayol67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم امریه شرکت نفت داشتم و باید کد نیروی دریایی ارتش میخوردم ولی متاسفانه کد نیروی انتظامی خوردم، این هفته تهران بودم، از 70 نفری که توی این دوره امریه وزارت نفت داشتن واسه خیلیا این اتفاق افتاده بود.
    نظام وظیفه هم که رفتم، گفتن این دوره نیروی انتظامی با کمبود نیرو مواجه شده و ممکنه دلیلش همین باشه ( ولی عجیبه که واسه تعدادی هم این اتفاق نیوفتاده و کد ارتش خوردن؟)
    سلام.
    پس کل امریه های زیر نظر ارتش کنسل نشده؟
    برای جایی که من امریه شدم هم (سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی) هم اتفاق مشابهی برای بعضیا افتاده بود. منتها سازمان پیگیری کرد و ظاهراً مشکل حل شد. منم دیگه حقیقتش انقدر زنگ زدم به اونجا که روم نمیشه زنگ بزنم بپرسم امریه ام همچنان برقراره یا نه (البته هفته پیش که زنگ زدم اوکی بود،مگه این که یه هفته اتفاق جدیدی افتاده باشه). البته من باید نیرو هوایی شهید خضرایی ارتش یا نیرو زمینی 01 تهران میافتادم که همون نیرو هوایی افتادم و مشکل اینجوری نداشتم.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها تو آموزشی چه راهی هست برا فرار کردن از پیاز پاک کردن و تمیز کاری و ...
    مثلا منشی شدن مساوی هست با فرار از این کارها؟
    این منشی شدن راحت هست یا چون همه خواهانش هستن شانس کمی داریم؟ من دست خطم خیلی خوبه.

یکی از بچه ها میگفت تو آموزشی من رو گذاشتن مسئول پاک کردن پیاز!! مثلا دو تا گونی پیاز میووردن میگفتن بفرما همش رو پاک کن!!

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نیرو دریایی ارتش سیرجان

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

بچه ها تو آموزشی چه راهی هست برا فرار کردن از پیاز پاک کردن و تمیز کاری و ...
    مثلا منشی شدن مساوی هست با فرار از این کارها؟
    این منشی شدن راحت هست یا چون همه خواهانش هستن شانس کمی داریم؟ من دست خطم خیلی خوبه.

یکی از بچه ها میگفت تو آموزشی من رو گذاشتن مسئول پاک کردن پیاز!! مثلا دو تا گونی پیاز میووردن میگفتن بفرما همش رو پاک کن!!
    فوقش 5-6 نفر میرن اشپزخونه.شما هم برو منشی بشو از پست دادن هم خبری نیست.
    اونجا باید زرنگ باشی.وگرنه باید طریقه های جیم شدن رو پیدا کنی.من خودم نزدیک به 10-15 روز تو اموزشی جیم شدم.یا تو بهداری چتر انداخته بودم یا به سوی بیراهه میرفتم.

8. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.
    پس کل امریه های زیر نظر ارتش کنسل نشده؟
    برای جایی که من امریه شدم هم (سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی) هم اتفاق مشابهی برای بعضیا افتاده بود. منتها سازمان پیگیری کرد و ظاهراً مشکل حل شد. منم دیگه حقیقتش انقدر زنگ زدم به اونجا که روم نمیشه زنگ بزنم بپرسم امریه ام همچنان برقراره یا نه (البته هفته پیش که زنگ زدم اوکی بود،مگه این که یه هفته اتفاق جدیدی افتاده باشه). البته من باید نیرو هوایی شهید خضرایی ارتش یا نیرو زمینی 01 تهران میافتادم که همون نیرو هوایی افتادم و مشکل اینجوری نداشتم.
    آره کنسل نشده، وزارت نفت می گفت این اتفاق عادیه ولی این دوره تعداد کسایی که این اتفاق واسشون افتاده زیاده.
    اتفاقا من هم از بس که زنگ زده بودم دیگه روم نمیشد زنگ بزنم و خودم رفتم تهران
    به من قول دادن تا 4شنبه کدم تغییر کنه، ایشالا که مشکل حل بشه

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فوقش 5-6 نفر میرن اشپزخونه.شما هم برو منشی بشو از پست دادن هم خبری نیست.
    اونجا باید زرنگ باشی.وگرنه باید طریقه های جیم شدن رو پیدا کنی.من خودم نزدیک به 10-15 روز تو اموزشی جیم شدم.یا تو بهداری چتر انداخته بودم یا به سوی بیراهه میرفتم.
    منشی شدن راحت هست؟ معمولا چند نفر برای منشی شدن دستشون رو بالا میبرن؟ اگر متقاضی بیشتر از نیازشون باشه چه طور منشی رو انتخاب میکنن؟
    شما چه طور میپیچوندی

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منشی شدن راحت هست؟ معمولا چند نفر برای منشی شدن دستشون رو بالا میبرن؟ اگر متقاضی بیشتر از نیازشون باشه چه طور منشی رو انتخاب میکنن؟
    شما چه طور میپیچوندی
    راستش آموزشی بدون جیم شدن حال نمیده.
    اگر دیپلمی که از واجباته.خودت اونجا یاد میگیری چکار کنی.
    خودمم که توضیح دادم.یا خودمو میزدم به مریضی یا فرار میکردم از رژه.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اونایی که پذیرش گرفتن که دیگه کاری نمیخواد بکنن.منتظر میشن برگه سبز و برگ سفیدشون بیاد.

13. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •