واسه من که داشت . ولی اگه نداشت نرم افزارش هست اگه خواستین لینک میذارم !
واسه من که داشت . ولی اگه نداشت نرم افزارش هست اگه خواستین لینک میذارم !
کسی نبود جواااااااااااب بده![]()
امروز رفتم علائدین و بازار موبایل تا گالکسی اس 8 گیگ بخرم .
اول از همه بگم این علائدینی ها واقعا آدم های کثیف و حقه بازی هستند .
وقتی گوشی را قیمت میکنیم میگن 470 ، 480 ولی بعد که یه کم جدی تر میشیم برای خرید ، میگن 50 هزار تومان هم پول نرم افزار باید بدی . خلاصه با این وجود من تو علائدین زیر 500 گیر نیاوردم . ( یه مزخرفاتی هم میبافند که آدم شاخ در میاره و فکر میکنند آدم از پشت کوه اومده ) .
از علائدین که پشیمان شدم رفتم بازار موبایل ، اونجا قیمت ها بهتر بود و یه مغازه حتی 485 هم پیدا کردم که پولی هم بابت نرم افزار نمیگرفتند . ولی چند تا مشکل بود که باعث شد گوشی را نگیرم :
1 - همه بدون گارانتی بودند ( حتی گارانتی اسمی هم نداشتند )
2 - فروشنده ها حتی تو بازار موبایل هم در مورد مشکل 3 دکمه خودشون را به اون راه میزدند و اصلا میگفتند چی هست این مشکل سه دکمه . ؟
3 - همه میگفتند همین جا گوشی را تست میکنیم و مسئولیتی بعد از اینکه گوشی را به شما تحویل دادیم نداریم .
4 - جعبه گوشی ها هم به هیچ عنوان پلمپ نبود ، همه همین جوری ولنگ و باز .
حالا من موندم اصلا چی کار کنم ، موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟ چی را باید تست کنم ؟ گوشی باید ساخت کجا باشه و...
ممنون میشم دوستان من را راهنمایی کنند .
سلام
1 - خب با گارانتی اگه بخوای که یه 60 تومن میاد روی قیمت گوشی ... بدون گارانتی بگیر مشکلی پیش نمیاد ... اکثرا بدون گارانتی خریدن !
2 - واسه منم همینوجور شد .... یارو میگفت مشکلی نداره ...بهش گفتم میتونم تست کنم ؟ گفت اگه این سه تا دکمه رو بزنی گوشی ریست میشه .... گفتم جوک نگو بابا.....اون اولا ریکاوریه و ثانیا اون دکمه هاش فرق میکنه !
3 - آره خب این دیگه همه جا مرسومه .... همون جا حسابی تستش کن....حرف پنجاه ، شصت هزار تومن نیست که .... نیم میلیون تومن گوشیه !
4 - پلمپ نبودنش مشکلی نیست .... واسه مشتری های قبلی این کار میکنن ولی اگه برچسب رویه ال سی دی که روش نوشته سوپر آمو ال ای دی و ... نداشت یا زیرش هوا بود قبول نکن !
شما برو در مغازه ... گوشی رو که آورد اول سه دکمه رو تست کن ... بعد تمام دکمه های سخت افزاری رو و بعد یه تماس با گوشی بگیر و چند تا عکس هم با دوربینش بگیر و صفحه نمایشش رو هم نگاه کن یه وقت نقطه تاریک یا مشکلی توش نباشه و خلاص !
گوشی هم اگه ساخت کره یا ویتنام باشه بهتره !
وسائل داخل جعبه رو هم تست کن .... هندز فری رو مخصوصا...
موفق باشی
Last edited by Majid-6120; 14-05-2011 at 21:49.
دوستان رم گوشی چنده ؟ در حالت عادی چقدرش باید در حال استفاده باشه
من وقتی task maneger رو باز میکنم توی قسمت رم منیجر زده 147MB / 304MB
واسه تست گوشی های سامسونگ این کد رو وارد کنین تو گوشی...
ستاره,مربع,0,ستاره
دقیقا یکی از سئوالات من هم همینه .... میشه رمتون روی که تویه Task Maneger هست بگید ؟ ماله من کلش 339 مگابایت هست !
درسته
واسه همه همین مقداره .
اگه کسی میتونه کمک کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام این موارد واسه من هم صدق میکرد . دادا از کره که نمیخوای بخری اینجا ایرانه این سوالا رو نداره دیگه !
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
از یه جای معتبر بخرین ! اصلا مگه Galaxy قلابی هم داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)