تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 1291 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430470520920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    منم تو صفحه 417 عرض کردم این مشکل رو دارم پس معلوم شد یه دزدیه دیگه هم داره صورت میگیره!پول 512 رو میگیرن!سرعت 256 رو هم نمیدن!!!!عجب مملکتیه ما داریم!!!جالبیش اینجاستکه وقتی زنگ میزنم 707 و میگم با IDM سرعتمون کمه و SpeedTest هم سرعت رو کم اعلام میکنه(الکی میگم بهشون یعنی همه راه ها رو رفتم) اونوقت میگن بررسی میکنیم و شما پیگیری کنید!بعد 2 ساعت سرعت خوب میشه و تا 2-3 روز خوبه!انگار شیر فلکه اینترنت رو یه کم بیشتر باز میکنن! باید زور بالا سرشون باشه!
    این هم جواب این مشکل از زبان یکی از کارمندان ایرانسل:

با درود
    این مورد به وایمکس مربوط نیست و برای کلیه سرویس دهنده های اینترنت وجود دارد.
    علت آن به پیکر بندی مخابرات کشور و بحث های اطلاعاتی آن باز می گردد.
    دسترسی به سایت هایی با دامین غیر از ir و به طور کلی تر سایتهایی که سرور آنها در لیست امن اطلاعات نیست، همواره یک برگشت دیتا از سمت مخابرات زیرساخت دارد.
    زمانی که شما از سایت های فیل تر شده مانند یوتیوب بازدید می کنید این تاثیر دو چندان می شود و به خوبی این مسئله را حس می کنید.
    حال زمانی که شما از نرم افزار های دانلود منیجر استفاده می کنید حتی دانلود از سایت های فیل تر شده نیز با حداکثر سرعت انجام می شود(البته بستگی به نوع دور زدن فیل تر دارد)
    آن هم به دلیل این هست که این نرم افزار ها از چند منبع جداگانه اقدام به دریافت می کنند و می توانند از ظرفیت کامل استفاده کنند.
    دلیل اینکه شما در آپدیت ها و یا استفاده از سایتها سرعت حداکثر را دریافت نمی کنید این نیست که اشتراک شما کم سرعت هست.
    دلیل آن هست که خود سیستم مخابراتی کشور به دلیل برخی موارد که قابل ذکر نیست ظرفیت کافی برای انتقال دیتا ندارد! چون آن دیتا باید از درگاههای خاصی عبور کند که ظرفیت آن درگاهها به ازای هر مشترک مقدار محدودی تعریف شده.

2. 4 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم جواب این مشکل از زبان یکی از کارمندان ایرانسل:

با درود
    این مورد به وایمکس مربوط نیست و برای کلیه سرویس دهنده های اینترنت وجود دارد.
    علت آن به پیکر بندی مخابرات کشور و بحث های اطلاعاتی آن باز می گردد.
    دسترسی به سایت هایی با دامین غیر از ir و به طور کلی تر سایتهایی که سرور آنها در لیست امن اطلاعات نیست، همواره یک برگشت دیتا از سمت مخابرات زیرساخت دارد.
    زمانی که شما از سایت های فیل تر شده مانند یوتیوب بازدید می کنید این تاثیر دو چندان می شود و به خوبی این مسئله را حس می کنید.
    حال زمانی که شما از نرم افزار های دانلود منیجر استفاده می کنید حتی دانلود از سایت های فیل تر شده نیز با حداکثر سرعت انجام می شود(البته بستگی به نوع دور زدن فیل تر دارد)
    آن هم به دلیل این هست که این نرم افزار ها از چند منبع جداگانه اقدام به دریافت می کنند و می توانند از ظرفیت کامل استفاده کنند.
    دلیل اینکه شما در آپدیت ها و یا استفاده از سایتها سرعت حداکثر را دریافت نمی کنید این نیست که اشتراک شما کم سرعت هست.
    دلیل آن هست که خود سیستم مخابراتی کشور به دلیل برخی موارد که قابل ذکر نیست ظرفیت کافی برای انتقال دیتا ندارد! چون آن دیتا باید از درگاههای خاصی عبور کند که ظرفیت آن درگاهها به ازای هر مشترک مقدار محدودی تعریف شده.
    من هم تصور می کنم این توضیحات درست باشه.

4. 2 کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

8 باقي مانده ترافيک رايگان -تعرفه بلند مدت 0 -
    9 باقي مانده بسته افزايشي مدت دار 0 -
    10 باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه 0

من تغییر سرویس دادم به تعرفه آزاد و پولی پرداخت نکردم این آمده پول پرداخت نکنم مشکلی داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

8 باقي مانده ترافيک رايگان -تعرفه بلند مدت 0 -
    9 باقي مانده بسته افزايشي مدت دار 0 -
    10 باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه 0

من تغییر سرویس دادم به تعرفه آزاد و پولی پرداخت نکردم این آمده پول پرداخت نکنم مشکلی داره؟
    تعرفه آزاد نیازی به دادن هیچ پولی نداره و شما فقط اندازه مقدار استفاده خود پول می پردازید
    پس بدیهی هست هیچ ترافیک رایگانی به شما تعلق نمی گیرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

اینترنت شما هم 2-3 روزه مشکل پیدا کرده؟ مال من 2 روز بود که میگفت اصلاً به سرور وصل نیست. حالا هم که راه افتاده بعضی سایت ها رو اصلاً باز نمیکنه. مثلاً یاهو رو باز میکنه ولی گوگل رو نه!!! من 6 ماه بود داشتم اصلاً از این مشکلات نداشتم. ولی مثل اینکه افزایش ظرفیت یواش یواش داره کیفیت خدماتشون رو حسابی پایین میاره

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اینترنت شما هم 2-3 روزه مشکل پیدا کرده؟ مال من 2 روز بود که میگفت اصلاً به سرور وصل نیست. حالا هم که راه افتاده بعضی سایت ها رو اصلاً باز نمیکنه. مثلاً یاهو رو باز میکنه ولی گوگل رو نه!!! من 6 ماه بود داشتم اصلاً از این مشکلات نداشتم. ولی مثل اینکه افزایش ظرفیت یواش یواش داره کیفیت خدماتشون رو حسابی پایین میاره
    برای من هم 3-4 روزه مشکل پیدا کرده و به نظر میاد فقط برای ایرانسل نیست.
    شب ها مشکلات بیشتر میشه و مثلا دیشب اتصال به V-PN امکان پذیر نبود

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها بعد از ثبت نام معمولا چه مدت طول میکشه که از ایرانسل زنگ بزنن باسه تایید اطلاعات؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها بعد از ثبت نام معمولا چه مدت طول میکشه که از ایرانسل زنگ بزنن باسه تایید اطلاعات؟
    وقتی ثبت نام میکنید و از طریق سرویس E-Care حساب خود را تایید میکنید معمولا تا 24 ساعت بعد با شما تماس میگیرن و اگر همون روز پول رو واریز کنید میانگین تا 3 روز بعد وایمکس شما را تحویل میدهند

11. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kamyabtarinha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

4 روز پیش وایمکسم رو راه اندازی کردند ولی از 3 روز پیش قطعه 707 هم میگه تماس میگیرند ولی خبری نیست
    تنظیمات راهنما رو که میخوام انجام بدم آدرس 192.168.1.1 بالا نمیاد
    چراغ سیگنال هم اکثرا خاموشه ولی گاهی روشن میشه
    تکلیف چیه؟

خیلی ممنون

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تو اون جدول تعرفه ها برای اشتراک شش ماهه نوشته:
    گزینه های اشتراک طرح های شش ماهه ( مختص کاربران فعلی که تمایل دارند طرح خود را تمدید نمایند ) در جدول زیر ارائه شده اند:
    این یعنی مثلا من اگه بخوام 6 ماهه 256 نامحدود بگیرم حتماد باید اول یکبار یه ماهه بگیرم 50 تومن بدم
    اینکه خیلی ستمه
    یا اینکه مثلا تو صفحه پیشنهاد تشویقی تابستانی نوشته:
    پیش از اتمام دوره 3 ماهه مذکور، تغییر طرح تعرفه و انتخاب سایر گزینه‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد
    خوب این یعنی چی؟
    Last edited by mehryar1973; 28-07-2011 at 19:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •