تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 472 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من یه هفته است که یه سمند LX EF7 بنزینی تحویل گرفتم از مشکلات مونتاژ بدش که بگذریم که ماشاله خیلی زیاده و در این مبحث نمیگنجه کیفیت بسیار پایین روکش صندلی و تریم داخلی و ... تو ذوق آدم میزنه جوری که من ماشین رو بردم واسه روکش صندلی، وقتی طرف صندلی عقب رو باز کرد و نگاهش به ابر زیر صندلی افتاد انقدر نارنجی شده بود که طرف بهم گفت این ابر حداقل دو سال دو انبار خاک خورده! همون اول کار داشبورد صدا می کرد که آچار به دست شدم هر پیچی که دیدم تا ته سفت کرد صدا قطع شد! دیروز رفت یه مسافرت کوچولو تو مسیر برگشت دیدم دوباره یه صدایی ازش در اومد شبیه اینکه چیزی داره به یه شئی دوار میخوره مثلا یه پارچه ای کاغذی چیزی به لاستیک چرخ ها! نمیدونم این کوفتی چیه هنوز که پیداش نکردم.
    ماشین شتاب خوبی هم نداره خیلی کنده و من با دور 4500 به زور باهاش 140 تا رفتم نمیدونم به مرور بهتر میشه یا بدتر! شایدم بیشتر باید گازش بدم مثلاً تا دور 5500 مشکلی پیش نمیاد؟
    جالب اینجاست که دنده بد جا میره وقتی جا میره همه اش میلرزه فرمون می لرزه خلاصه افتضاحه! 30 میلیون میدی آشغال بهت میدن تو جمهوری اسلامی!!! با 50 میلیون بهت رنو کپچر میدن تو ولایت کفر!

2. 4 کاربر از lovelykid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من یه هفته است که یه سمند LX EF7 بنزینی تحویل گرفتم از مشکلات مونتاژ بدش که بگذریم که ماشاله خیلی زیاده و در این مبحث نمیگنجه کیفیت بسیار پایین روکش صندلی و تریم داخلی و ... تو ذوق آدم میزنه جوری که من ماشین رو بردم واسه روکش صندلی، وقتی طرف صندلی عقب رو باز کرد و نگاهش به ابر زیر صندلی افتاد انقدر نارنجی شده بود که طرف بهم گفت این ابر حداقل دو سال دو انبار خاک خورده! همون اول کار داشبورد صدا می کرد که آچار به دست شدم هر پیچی که دیدم تا ته سفت کرد صدا قطع شد! دیروز رفت یه مسافرت کوچولو تو مسیر برگشت دیدم دوباره یه صدایی ازش در اومد شبیه اینکه چیزی داره به یه شئی دوار میخوره مثلا یه پارچه ای کاغذی چیزی به لاستیک چرخ ها! نمیدونم این کوفتی چیه هنوز که پیداش نکردم.
    ماشین شتاب خوبی هم نداره خیلی کنده و من با دور 4500 به زور باهاش 140 تا رفتم نمیدونم به مرور بهتر میشه یا بدتر! شایدم بیشتر باید گازش بدم مثلاً تا دور 5500 مشکلی پیش نمیاد؟
    جالب اینجاست که دنده بد جا میره وقتی جا میره همه اش میلرزه فرمون می لرزه خلاصه افتضاحه! 30 میلیون میدی آشغال بهت میدن تو جمهوری اسلامی!!! با 50 میلیون بهت رنو کپچر میدن تو ولایت کفر!
    سلام به شما
    از این صدا ها اولش برای ما هم زیاد داشت ولی به مرور زمان خیلیاش از بین رفت

یه نکته: شما گفتی یه هفته ست تحویل گرفتی؟
    خب باید آب بندیش کنی تو دوران آب بندی که نباید اینقدر فشار بیاری(دور موتور در هیچ دنده ای نباید از سه بیشتر بره)
    تو دفترچه نوشته برای آب بندی باید چه کنی
    ایشالا بهتر میشه

نکته بعد: کاملا احساس غبن و ضرری که دارید رو درک می کنم...

موفق باشی

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

4. این کاربر از mahkar72.mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

عرض به خدمت آقا وحید گودرزی ، اینجانب بیش از 10 سال پیش افتخار 6 ماه حضور درکارخانه ی معظم ایران خودرو را داشتم . البته زیر نظر یک شرکت پیمانکار جهت بازرسی فنی بعضی تجهیزات کارخانه ....

خلاصه کلام اینکه من رو یاد قسمت تحقیق و توسعه انداختید .

به قوت حافظه یادمه یک ساختمان آجری نسبتا شیک دو طبقه به اسم بخش تحقیقات بود که معروف بود به قسمت از ما بهتران !
    وقتی با یک همکار قدیمی برای کاری اونجا رفتیم از اون اول هی میگفت این پسر فلانیه ، اون خواهر زاده بهمانیه . این دختر فلانیه و الی آخر ...

اما نکته اینجا بود که همگی یک کامپیوتر ، یک فنجان چای و دو عدد روزنامه ایران و همشهری روی میزشان بود والسلام علیکم و رحمت اله

........

موقعی که من میخواستم EF7 بخرم به من گفتن صد و اندی دانشجوی نخبه به همراه کشور دوست و برادر آلمان ، این موتور و درست کردند .

مام گفتیم دیگه با سی تومن چی میشه خرید از این بهتر
    البته بی انصافی نمیکنم و بگم الان که 1000 تا کار کرده هیچ مشکلی نداشته .. ولی وقتی آدم دردنامه ی شماها و دیگر دوستان و میشنوه تو دلش خالی میشه
    الان به سمندم مثل گاو حامله نگاه میکنم . منتظرم ببینم کِی میزاد

خیلی وقته سعی میکنم درباره مشکلات ماشین حرف نزنم، اگر هم چیزی میگم واقعا از دستم در میره، چرا که میخوام به دل کسی بد نیفته و به قولی سیاه نمائی نکنم، ولی دوست خوبم مگر نه اینکه یکی از دردهای نظام اداری، سیاسی، اقتصادی کشور ما همین مساله ای هست که شما ذکر هستین، اصطلاح آقا زادگان رو برای همچین جاهائی اختراع کردن.
    آخه مگه میشه کلی موتور ef7 مرجوع بشه، کلی گیرباکس سمند روغن ریزی داشته باشه، کلی گیرباکس 206 و صفحه کلاچ 206 از بین بره، همه این مشکلات هم زیر 5000 کیلومتر کارکرد اتفاق بیفته، بعد هیچ واکنشی از شرکت سازنده شنیده نشه و همه چیز بیفته گردن کشور چین و تحریم ها!!! بحث راجع به معضلات صنعت خودرو به نظرم به دلائلی کاملا سیاسی هستش و خوب به دلیل رعایت خطوط قرمز بهتره همین جا استاپش کنم، ولی .......

همه میگن این موتور بوسیله یک شرکت آلمانی طراحی شده
    آقا من به شما می گم محاله حتی انگشت یک آلمانی به موتور که چه عرض کنم ، به بدنه این ماشین خورده باشه
    بی کیفیتی از همه جای این پلتفرم داره می باره
    همیشه به خودم میگم خدا من را یادش رفته و به من کاری نداره ، من هم بهش کاری ندارم!!
    امروز که اون درپوش را برای چسب زدن باز کردم متوجه شدم چقدر خوش شانس بودم که توی این 4500 کیلومتر این ماشین من را توی راه نذاشته زمین!!
    واقعا به کسی که همچین درپوشی را برای چنین قسمت حساسی طراحی کرده باید جایزه ........ داد اصلا باید یک جفت شلغم بخرن ببنده به ......
    ادامه ندم بهتره چون داره به جای باریک می کشه
    خلاصه بگم بجای استفاده از یک پلاستیک نرم و انعطاف پذیر که به زور در جای خودش محکم و فیکس بشه و جلوی نشت واسکازین را بگیره ، از یک پلاستیک خشک بازیافتی غیر قابل انعطاف استفاده کردن که از هر طرف 0.3 میلیمتر خلاصی داره و تازه ، مطمئنم به علت محل قرارگیری(اگزوز از فاصله 3 سانتیش رد میشه) 5000 کیلومتر دیگه خشک میشه و پودر میشه و میریزه پایین
    واقعا باید دست مریزاد گفت به این طراحی با شکوه و حماسی

---------------------------
    از بحث خارج نشیم
    دوست عزیز شما هم اصلا نگران نباشید
    من 100% مطمئن هستم که نشت واسکازین برای شما هم پیش میاد
    اون در پوش ، با اون طراحی کزایی و اون محل قرار گیری از محالاته که نشت نکنه
    جناب ess_1362 عارضم که من از اواسط دهه هفتاد به شدت پیگیر صنعت خودروسازی شدم و خیلی مطالعه داشتم و مجله و سایت و اینطور چیزا و خلاصه عاشق این صنعت بودم (البته نه از نوع ایرانیش!!!) یادمه (البته خیلی زمان گذشته خیلی کمرنگ تو ذهنم مونده) زمانی که بحث موتور ملی مطرح شد (مدیرعامل وقت ایران خودرو فکر میکنم منطقی بود) یک پروژه خیلی عظیم با پایانی بسیار خوش بود، در سه فاز طراحی شده بود، فاز اول طراحی موتور توسط مرکز تحقیقات موتور آلمان با نظارت تیم ایرانی، فاز دوم طراحی موتور توسط تیم ایرانی با نظارت آلمانی ها و در فاز سوم به طور کامل موتور توسط تیم ایرانی طراحی می شد، پروژه بنا به دلائلی که من فقط به دلیل ضعف مدیریت تیم ایرانی میدونم در همون فاز اول شکست خورد و شد ef7 یی که الان من و شما داریم در موردش بحث می کنیم، حالا اینکه آیا دست آلمانی به این موتور خورده یا نه من و شما قطعا نمی دونیم، ولی واقعا ایرادات اساسی توش دیده میشه من که تحصیلات آکادمیک ندارم خیلی در مورد این جور مسائل باهاش درگیر هستم دیگه بماند دوستان متخصص، ولی نکته خیلی جالب این هستش که همه کسانی که سری های اول این موتور رو دارن به شدت راضی هستن(پس احتمالا یک چیزی بوده)، جالبه که طی سال ها فقط و فقط از کیفیت این موتور دزدیده شده نمونش رو می تونم توی بحث ترکیب آلیاژها بگم، من ماشینم یک موتور سوزوند دیگه موتور اولی آلیاژ محافظ سرسیلند کاملا یک آشغال بود!!!!!!!!! باعرض پوزش تکرار می کنم، کاملا یک آشغال بود!!!!!!!!!!! کیفیت پائین تولید و آلیاژ به کار رفته توش کاملا مشهود بود، از همون روزهای اول ماشین رو که میذاشتم توی پارکینگ حرارت عجیب موتور غافلگیرم کرد، تا ساعتها بعدش هم حرارت شدیدی از موتور توی پارکینگ پخش میشد، دوستان بهم میگفتن که طبیعت طراحی ef7 گرم بودنش هست، تا اینکه سوخت!!! و موتور بعدی باز کیفیت بهتری از لحاظ مونتاژ و همینطور حرارت تولیدی داره، چی بگم که این داستان خیلی بحث داره، الان سرکار داریم با دوستان درباره ایران کندرو صحبت می کنیم، یک چیزائی میگن مخم داره صوت میکشه!!!
    فقط یک چیزی برام جالبه، بیچاره خریداران دنا که 43 میدن در موتور رو میدن بالا با صحنه جالبی روبرو میشن، موتوری که بدون هیچ تغییر و ارتقائی روی خودروهای مثلا لوکس این بندگان خدا نصب شده (شایعاتی بود که میخاستن موتور توربو ef7 رو روش بذارن) بنده حقیر در همین محفل از مدیر عامل محترم ایران خودرو میخام که موتور توربو شارژ رو بیخیال شین، بذارین با همین ef7 ای که الان داریم تو حال خودمون باشیم، این نشتی گیرباکس رو درست کن خودمون توربوش می کنیم، آره قربونش

پ.ن1: جناب ess_1362 امکانش هست روش بستن این روغن ریزی رو به صورت تصویری و شرح کامل آموزش بدین، با سپاس
    پ.ن2: ما افراد نابغه و با استعداد مثل غلامرضا اسکندریان (نابغه خاموش صنعت خودروسازی- اختراعات مهم و تاثیر گذاری ایشون در صنعت خودروسازی داشتن) زیاد داریم، که تقریبا از این افراد استفاده ای نمیشه و خوب یا خاموش میرن از این کشور یا خاموش میرن از این دنیا، ولی نوابغ معمولا زیاد میفهمن باید نباشن!!!

با سلام خدمت همه دوستان
    سلام به شما
    از این صدا ها اولش برای ما هم زیاد داشت ولی به مرور زمان خیلیاش از بین رفت

خب باید آب بندیش کنی تو دوران آب بندی که نباید اینقدر فشار بیاری(دور موتور در هیچ دنده ای نباید از سه بیشتر بره)
    ایشالا بهتر میشه

نکته بعد: کاملا احساس غبن و ضرری که دارید رو درک می کنم...

موفق باشی

خوب شما تقصیری نداری، هرچند من هنوزم حرص می خورم چرا از ایران کندرو سمند گرفتم، ولی همه ما بنا به دلائل و نیازهامون ماشین خریدیم، ولی بعدش شما می بینی که بهت توهین شده، به شعورت توهین شده، به شخصیتت توهین شده، توی روز روشن ازت دزدی شده اون هم به قول شما حکومت اسلامی، روزهای اول همه تقریبا همین طوری هستن توی بهت به سر میبرن، با مرور زمان کمی بهتر میشه و بهش عادت می کنی ولی فراموش نمیشه دور از جون داغش با آدم باقی میمونه!!!!!
    در تکمیل فرمایشات دوستم mahkar72 باید بگم که سر و صداهائی داره ماشین، کمی لرزش و ارتعاش موتور و گیرباکس که با کمی کارکرد بهتر میشه و احتمال روغن ریزی از گیرباکس هم هست در مورد کیفیت مونتاژ و مواد به کار رفته در اتاق هم که بین همه محصولاتش مشترک هست از دنا گرفته تا وانت پیکان
    پاینده باشی

6. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

راستش من شنیدم از اول باید ماشین رو پر گاز برونی که تنبل بار نیاد و اگه قراره عیب موتوری پیدا کنه همین اول کاری تا گارانتی داره رفعش کنی!
    بعدشم یه دو روز یواش میرفتم عصابم رو خورد میکرد انقدر لش به نظر می رسید! یه خورده گازش دادم بهتر شده!

8. 2 کاربر از lovelykid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

عکس زیر که معرف حضور هست :

اول باید هواکش را کلا در بیارد و بعد با آچار ستاره ای یا آچار ال پیچش را باز کنید
    فقط یادتون باشه که یک پاکت پلاستیکی در دست داشته باشید که بلافاصله بعد از باز کردن درپوش پلاستیک را پچپونید توی سوراخ وگرنه واسکازین بیرن می پاشه و همه جار را به کثافت می کشه
    من دور درپوش چسب سیلیکون زدم ولی به نظر خودم چون اون اطراف به شدت روغنی هست نمی تونه خوب آب بندی کنه در نتیجه توصیه می کنم دور درپوش را به مقدار زیاد تفلن بزنید و به زور درپوش را جا بزنید و پیچش را هم ببندین
    یاآوری می کنم که اون در پوش به شدت بد دست هست و در نگاه اول شاید اصلا نتونید ببینیدش

10. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

راستش من شنیدم از اول باید ماشین رو پر گاز برونی که تنبل بار نیاد و اگه قراره عیب موتوری پیدا کنه همین اول کاری تا گارانتی داره رفعش کنی!
    بعدشم یه دو روز یواش میرفتم عصابم رو خورد میکرد انقدر لش به نظر می رسید! یه خورده گازش دادم بهتر شده!
    نظر شخصی__ مسئولیتش پای خودت___ خودشون (ایران کندرو) میگن ماشین تا دو سال گارانتی داره، پس موتور رو با آسفالت اشنا کن، اجازه بده خوب بهم معرفی بشن من روغن و شمع و فیلترها رو عوض نکردم (از سر لجبازی با خودم) هواکش رو نبریدم، رزوناتور رو نبستم و کلا مثل آقاها استارت میزنم، یکم گرم میشه، د برو که رفتیم تا 5 یا 5.5 توی یک و دو بهش گاز میدم، آره چه کاریه، هرکاریش کنم ذاتش داغونه بی فایده هستش

پ.ن: توی دفترچه راهنمای سمند توضیحاتی درباره آب بندی داده شده، ولی یک سوالی مثلا یک چیزی که در مورد خودرو من صدق میکنه در مورد پول خواب خودرو که در سایت امداد خودرو در حال حاضر درج شده برای کارت طلائی با سطح 3، با یک بهانه خیلی جالب بعد از 4 ماه من رو پیچاندن، یا مثلا ماشین من 2.5 ماه کلا توی نمایندگی خواب بوده، که طبق اظهارات دفترچه گارانتی این مدت باید روی گارانتی خودرو اضافه بشه ولی به نظر شما این کار رو می کنن؟ اینا فکر همه چیز رو کردن واسه اون ادعای من هم یک بهانه میارن، یکی از دوستان خاطره ای از یکی از دوستانش که ماشین باز بود نقل کرده بود میگفت ماشین صفر گرفته، روغن رو عوض کرده با روغن درجه یک خارجی، از شانس اون بیچاره موتور میسوزه، میره گارانتی میگن چون روغن نامرغوب ریختی شامل گارانتی نیس، اینا روهم توی دفترچه گارانتی نوشته، پس تناقضات اینطوری توی دفترچه های همراه ماشین هستش
    Last edited by وحید گودرزی; 20-07-2015 at 22:04.

12. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقا وحید پیچوندن اگه از سمت نمایندگی بود،که برو به 096440 یا توی سایت ایرانفرقون شکایت بزن،اگر هم دیدی اونجا جواب نداد،برو سایت سازمان بازرسی و اگر اونجا جواب نداد اصلا برو بالاترین نهاد کشور شکایت کن!!!اگر هم اونجا جواب نداد برو کمیساریای عالی سازمام ملل...اگر هم اونجا جواب نداد،دقیقا همون کار اولی واصلی!!!واگذارشون کن به اصل کاری!!!

14. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا وحید پیچوندن اگه از سمت نمایندگی بود،که برو به 096440 یا توی سایت ایرانفرقون شکایت بزن،اگر هم دیدی اونجا جواب نداد،برو سایت سازمان بازرسی و اگر اونجا جواب نداد اصلا برو بالاترین نهاد کشور شکایت کن!!!اگر هم اونجا جواب نداد برو کمیساریای عالی سازمام ملل...اگر هم اونجا جواب نداد،دقیقا همون کار اولی واصلی!!!واگذارشون کن به اصل کاری!!!
    درود
    جدا از شوخی مگه از وزارت صنایع بالاتر داریم، من تا اونجاشم رفتم، فقط حرص خوردم توهین و تحقیر و پیچانده شدن و دادن حق به خودروساز وطنی، ولش کن
    سی سال زندگی کردم تا الانش فقط رنج دوستان به ما رسیده بلکه تو چند سال آینده بشه فرار کرد، اینطوری فکر کنم درست بشه

16. 2 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود
    جدا از شوخی مگه از وزارت صنایع بالاتر داریم، من تا اونجاشم رفتم، فقط حرص خوردم توهین و تحقیر و پیچانده شدن و دادن حق به خودروساز وطنی، ولش کن
    سی سال زندگی کردم تا الانش فقط رنج دوستان به ما رسیده بلکه تو چند سال آینده بشه فرار کرد، اینطوری فکر کنم درست بشه
    آقا وحید عزیز انتظار داری کارت انجام بشه. هر وقت چاقو دسته خودش رو برید اینا هم درست میشن.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

درود
    اي اف 7 هاي دوگانه سوز !!!

دوستان ظاهراً رگلاتور گاز بعد از يه مدت كاركرد ، نياز به سرويس داره و بايد روغني كه داخلش جمع شده رو تخليه كرد .
    كسي تا حالا اين كار رو انجام داده ؟
    بعد از چه مدت كاركرد ماشين ،بايد اين كار رو انجام داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •