Ashampoo واقعا عالیه . من حدود 2 سال میشه که فقط ازش استفاده میکنم. سبک - سریع - آپشن ها خوب . ...
در ضمن شرمنده که بحث رو ادامه دادم توی تاپیک غیر مرتبط . مدیران در صورت صلاحدید حذف کنن![]()
Ashampoo واقعا عالیه . من حدود 2 سال میشه که فقط ازش استفاده میکنم. سبک - سریع - آپشن ها خوب . ...
در ضمن شرمنده که بحث رو ادامه دادم توی تاپیک غیر مرتبط . مدیران در صورت صلاحدید حذف کنن![]()
بفــــرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم قبلا در ویندوز XP همین اشکال را در بعضی مواقع داشتم. شما دو کار میتونید بکنید.
1. ویندوز 7 را Repair کنید.
2. ویندوز 7 را پاک کنید و از نو دوباره نصب کنید.
خسته نباشید دوستان !
من جدیدا یه سری مشکل با فلش روی ویندوز سونم دارم که شدیدا رفته روی اعصاب :
یاهو مسنجر به دلیل نا معلومی هی کراش می کنه ! توی خوده سایت یاهو نوشته مشکل از فلش هست ! و این رو هم بگم احتمالا مشکل از فلش هست ! چون ارور مربوط به فلش فلاگ شده برای من !
تا حالا شونصد تا فایل فلش گرفتم دانلود کردم نصب کردم نشده که نشده !
ویندوز هم بولید 7600 هستش ... کرکش هم تا حالا مشکلی نداشته ! فایرفاکس استفاده می کنم و این صوبتا !
ممنون میشم بگید چه طوری این مشکل رو حل کنم ؟
خواهش میکنم راهنمایی کنین.
وقتی میخایین فایل بفرستین کنار ساعت رو آیکان بلوتوث راست کلیک و ریسیو ا فایل رو بزنین.
دوست عزیز
شما ابتدا فلش رو کامل uninstall کن ، بعد از سایت adobe البته با فی- لت-ر ش-کن آخرین نسخه فلش رو هم َ active x , flash player IE , flash player other رو دانلود کن البته میتونی نسخه بتای جدیدترین ورژن رو نصب کنی که بهتر از بقیه است
البته به نظر من قیل از نصب فلش جدید ، مسنجر رو هم پاک کن و بعد نصب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزان نمیدونم چرا پستای من ی جواب میمونه!!!
دوستان من قصد دارم 7 بزنم چطوری اپهاش رو ذخیره کنم ایا این نص دوباره ی اپ ها می تونه مشکلی به وجود بی یاره؟
آتاری عزیز
ذخیره کردن آپدیت ها ترفندهای خاصی داره . اما یک راهش اینه که شما از خود سایت مایکروسافت دانلود کنیشون به صورت یکی یکی. البته چه ذخیره سازی و چه این مدلی که بنده گفتم توصیه نمیشه چون تقدم و تأخر نصب آپدیتها بعضی اوقات باعث میشه برای سیستم مشکلاتی پیش بیاد
بهترین راه اینه که شما ویندوز رو نصب کنی و نرم افزارهات رو هم نصب و آپدیت کنی و سپس از سیستمت image بگیری .
ممنونم عزیزم
راستی عطاری هستم
یه سوال دیگه تو نصب درایوا به نظرتون ادم باید ترتیبی قرار بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)