بابا نکنید این کارهارو ... درست میشه ... آخه می خواد از شاتل برید کجا ؟؟ اگه صبا می خواد برید که من از الان کارت طلایی هامو حاضر کنم
نمی دونم شاید بعضی ها بخوان داتک یا لایزر برند ... ولی شک ندارم هرکی بره پشیمون میشه ...![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا نکنید این کارهارو ... درست میشه ... آخه می خواد از شاتل برید کجا ؟؟ اگه صبا می خواد برید که من از الان کارت طلایی هامو حاضر کنم
نمی دونم شاید بعضی ها بخوان داتک یا لایزر برند ... ولی شک ندارم هرکی بره پشیمون میشه ...![]()
واسه من که تا حالا مشکلی نداشته اما با این سیاستی که شاتل در پیش گرفته داره
میشه مثل صبانت فقط میخواد مشتری جذب کنه
امروز تو رادیو تبلیغ خرید سرویس+یک ماه رایگان رو شنیدم
خدا کنه تو tv تبلیغ نکنه و اگرنه همه میریزن تو شاتل اونوقت حتما افت کیفیت و پشتیبانی مزخرف رو شاهد خواهیم بود
راستی کسی شماره یا ایمیل قسمت تدارکات یا خرید شاتل رو داره؟
بیش از این حرفا!
فکر کنم! گفته بودم ترافیک رایگان نمیخوایم، سرعتها افت نکنه خیلیه، همون شد!
فقط میتونم بگم خدا صبرت بده! ولی تو هم مثل ما یکی دو روز دیگه صبر کن ببین چی میشه.![]()
قبل از اینکه بخوام ازشرکتی adsl بگیرم هرموقع می یومدم توی این تاپیک همه راضی بودن و کیف می کردتا ما زنگ زدیم برا گرفتن اشتراک شرایط 180 درجه تغییر کرد و همه ناراضی شدن
اگه وضع خرابه من هم زنگ بزنم انصراف بدم![]()
اصلا همش تقصیره تو هست، دارن خطت رو رانژه میکنن زدن همه خطها رو پوکوندن!(شوخی شاتلی...اه اه اصلا حوصله شوخی شاتلی رو ندارم، اسم شاتل میاد اعصابم خورد میشه!)![]()
نه عزیزم ... ببینم شما آرت هوم شدی یا اکو 128 ؟؟ ان شاالله که برات ردیف شه ... نگران نباش ... برای بقیه هم درست میشه ... شک ندارم ...![]()
ولی شاتل هم مثل صبانت داره میشه بعد یه مدت که یوزراش رفتن بالا با مشکل روبرو شده
البته صبانت دیگه داره خودشو جمع و جور میکنه شما ها هم ناراحت نشین درست میشه
ولی من که گفتم برا تنوع میرم صبانت فعلا![]()
نوشته شده توسط ;3574929
شما هم زدی به سیم آخرblackhero=
مشکل شما هم افت سرعت هست؟
آره، فقط هم شبها! ساعت 1 که میشه انگار آب ول میشه تو خطم! 512 اکو ، دانلود شبانه روی 10-15 kb/s! تا صبح زور بزنم 400-500 مگ! الان 10 روزی هست اینطوریه!![]()
تایید می شه ! منم تو رادیو تبلیغو شنیدم . بدشانسی من تازه ثبت نام کردم و همین موقع که dsl گرفتم داره این اتفاقا می یوفته! ............ باید صبر کرد دید چی می شه !
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)