برادران عزیز
لطفا به من بگید دانشگاه ازاد سالی چند هزار دانشجو پذیر میکند؟
ممنون میشم
برادران عزیز
لطفا به من بگید دانشگاه ازاد سالی چند هزار دانشجو پذیر میکند؟
ممنون میشم
1- سوره نمل آیه 79 : ( آنگاه که تنها شدی و در جستجوی یک تکیه گاهه مطمئن هستی بر من تکیه کن . )
2- سوره زمر آیه 53 : ( آنگاه که نا امیدی بر جانت پنجه افکند و رها نمی شوی به من امید وار باش . )
3- سوره فاطر آیه 29 : ( آنگاه که در پی تعالی و کمال هستی نیتت را پاک و الهی کن .)
4- سوره فاطر آیه 5 : ( آنگاه که دوست داری به آرزویت برسی به در گاهم دعا کن تا اجابت کنم . )
5- سوره اعراف آیه 55 : ( آنگاه که روحت تشنه راز و نیازاست آهسته من را بخوان . )
6- سوره بقره آیه 152 : ( آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد به یاد من باش که من همواره به یاد تو هستم . )
ارزش سختی های روزگار را باید دانست ، آنها آمده اند تا ما را نیرومندتر سازند .ارد بزرگ
امید همچون خون در روان آدمیست که اگر نباشد گامی به پیش نمی رود و اگر باشد جهانی را دگرگون می سازد . ارد بزرگ
امید با مرگ هم به گور نمی رود . فردریک شیلر
امید نصف خوشبختی است. ضرب المثل ترکی
آینده همان است که ما می اندیشیم. مارک اورل
اتلاف وقت ، خودکشي واقعي است. يونگ
عزیزم دانشگاه آزاد خیلی میگیره
نگران نباش
هر درسی رو که 20 درصد هم بزنی ازاد قبولی ( البته نه دیگه ازاد های تهران )
من که با خودم یک گونی قاقا لیلی میبرم نه اینکه زیاد درس خوندم می ترسم ضعف کنم همش از ذهنم بپره
اما بابت انگشت و امضا و از این قبیل مسائل متفرقه من که هم قبلش میزنم اگر اصرار کردن اونجا هم میزنم
من سر این بازرسی کلی مشکل دارم حالا هی طرف میاد بازرسی بدنی کنه منم هی مجبورم بگم اقا قلقلک ندهمکافاتیاهاااااااااااااااا اااا!!!
اما موبایل نبرید دردسره شر میشه اون موقع بیا هی قسم بخور این مال من نیست من قصدی نداشتم و از این جور چیزا
من هر چی فکر میکنم در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه بعدا میام![]()
اگه پاسخ نامه و سوالات کم کمش دوتا ورژن باشه ، حله ...( که احتمال زیاد هم همینه )راستی فکر نکنم سوال ها جابجا کردن
مطمئن هستم
چون اگر جابجا کنن
باید برای هر نفر یک پاسخانامه تهیه کنند
که ضریب خطا میدونید چقدر بالا میره
واسه این گفتن کسی تقلب نکنه
فکر نکنم![]()
این کنکورم میدادیم خلاص میشدیم .اه بابا خسته شدم از نخوندن و اضطراب ! دوستان آزاد ریاضی کی هست ؟
منم الان پرینت کارتمو گرفتم
رنگی گرفتم !
راستی یه سوال مسخره از کجا باید قیچیش کنیم؟ : دی
همونجا که نقطه چینه؟
کنکور آزاد هم ریاضیا فک کنم 11 باشه
Last edited by MaaRyaaMi; 21-06-2009 at 17:24.
ای بابا اکثرا که مثله خودمید(درس=تعطیل)
انشاالله سال دیگه همین موقع همتون ترم 2 هستید ولی من دارم تو همین تاپیک پست میدم که اسم تاپیک اینه:کنــکور 89 || درصدها و رتبه های کنکور 88 در پستهای 2 -- 3 -- 4: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)