سلام منرو دانلود کردم تیمهای جدید اضافه میشن اما تیمهای ملی و لیگها ( انگلیس و ... ) ارمشون تغییری نمیکنه لباسشونم بجای اینکه درست شه سیاه میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام منرو دانلود کردم تیمهای جدید اضافه میشن اما تیمهای ملی و لیگها ( انگلیس و ... ) ارمشون تغییری نمیکنه لباسشونم بجای اینکه درست شه سیاه میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینکی که من دادم مستقیمه امتحان کن میفهمی تبدیل شده
http://rapidshare.info.tm/files/Bundespatch_0.5.rar
برای مستقیم کردن rapidshare از این سایت استفاده کنید
شما میتونی در روز 3بار از این سایت استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Google Spider; 16-11-2008 at 00:44.
هرکس که مشکل خارج شدن از بازی را داره سیوش را بذاره تا اون قسمت را که از بازی خارج میشه براش رد کنم!
دیشب یکی از دوستانم که بازی را خریده بود همین مشکل خارج شدن از بازی را داشت و در میانه ی فصل دوم BAL از بازی خارج میشد من سیوش را کپی کردم و به خانه اوردم تا ببینم ایا این مشکل خارج شدن از بازی برای من هم ایجاد میشه یا نه اما من با کامپیوتر خودم بدون هیچ مشکلی تونستم اونجایی که بازیش گیر میکرد را رد کنم!
این مشکل از محصول کونامی نیست بلکه مشکل در سیدی خریداری شده هست.
من این را چه در pes 2009 وچه در pes 2008 امتحان کردم و چند بازی را روی پرفشنال و چند بازی را روی تاپ پلیر بازی کردم اما اصلا تفاوتی در بازی حس نکردم!
عجب گفتاری شدیما من واسه 3 بار تا هفته دهم لیگ رفتم بازم از بازی خارج میشه و dont send میده؟ من هم پچ 20 کونامی و نصب کردم و هم هر دو نوع کرکی که بچه ها گذاشته بودند رو ریختم. شما بگین چیکار کنم؟
كرك بازي خرابه من از p30wold خريدم pach 1.10 konami را هم ريختم تقريبا بعد از 5 بازي در bal يك دفعه صفحه سياه ميشه بعد كامپيوتر هنگ مينكنه در master كه بعد 2 بازي اينجوري ميشه كه فقط بايد دكمه پاور سيستم را زد هيچ دكمه اي كار نميكنه حتي alt+ctrl+delete كرك dvd مشكل داره بعضي اوقات كه بازيكن وسط بازي تعويض ميكني شطرنجي ميشه!!!!!!!!!!!
آره منم همين مشكل رو دارم عصر هم مهمون دارم ميخوام باهاش pes بازي كنم تو رو خدا بگين چي كار كنم
لباس بعضي تيم ها سياه شده
سلام این توپهای جدید و کفشهارو چطور میشه قرار داد
با برنامه kitserver میتونی جایگرین کنی که هم برنامش هست توی صفحه های قبل هم آموزشش رو زحمت کشیدن گداشتن .![]()
اینم یه پچ خیلی خوب پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
حجم : Mb 53.23
Infoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-All transfers on 09/11/08 in all teams
-Bundesliga teams in Other B
-6 Russian teams
-Kits, fonts and numbers for all EPL teams
-Kits, fonts and numbers for all Bundesliga teams
-Kits, fonts and numbers for all La Liga teams
-Kits, fonts and numbers for all National teams
-Update some kits
-Added CL kits
-Added CL training kits
-Unlock all teams
-Unlock all bonuses
-New balls, gloves and boots
Credits
Kit & Relink = PES2009 Kit-Patch 0.60 by PES next-gen Editing Blog
Option = Bundespatch 0.5
Replay Flash Screen Logos & League Menu Logos By Hawke
Shadow Style Emblems by Tiffosi
Pes2009 PS style By wkt1
Pes2009 Texture By BlingBling V1
Flags cornerkick Champions League by SKILLS_ROONEY
Bootpack & Ballpack by SKILLS_ROONEY
Classic Kits By Diablos
Thailand National kit By oomy
Last edited by keuo; 16-11-2008 at 15:32.
دوستان کاش میشد یکی تمام چیزهایی که برای دانلود توی این تاپیک گذاشته شده رو یه جا جمع می کرد تا یکی مثل من که تازه اومدم توی این تاپیک با 420 صفحه هنگ نکنم !
یکی از دوستان لطف میکنه لا اقل چیزای به درد بخور برای دانلود این تاپیک رو بگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)