تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 1135 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430470520920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

گفتم که خیلی کاااااااااار داره تا ماشین بشه.اما فقط و فقط عشق می طلبه.
    و البته یه جیب پر پوووووووووول.
    رضا حالا اخم نکن.اراک نزدیکته دیگه.یه سر کوچولو بزن.ببین مزه دهن طرف چیه؟لازم به ذکره حمل و نقل این جنازه هم هزینه بره.اما امان از روزی که این هیولا سر هم بشه.
    میدونین چطوریه دوستان.من روی این گزینه خیلی فکر کردم.به قول علی آقا این کار یک نفر نیست.
    روی این ماشین باید 3 نفر اهل دل با هم کار کنن و هزینه کنن تا رو براه بشه و در نهایت بفروشن.حیف که تک تک ما ها کیلومتر ها از هم دوریم.وگرنه خیلی کارا میشد کرد.
    رضا بلیط یه اتوبوس به من بدهکاری.

2. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

گفتم که خیلی کاااااااااار داره تا ماشین بشه.اما فقط و فقط عشق می طلبه.
    و البته یه جیب پر پوووووووووول.
    رضا حالا اخم نکن.اراک نزدیکته دیگه.یه سر کوچولو بزن.ببین مزه دهن طرف چیه؟لازم به ذکره حمل و نقل این جنازه هم هزینه بره.اما امان از روزی که این هیولا سر هم بشه.
    میدونین چطوریه دوستان.من روی این گزینه خیلی فکر کردم.به قول علی آقا این کار یک نفر نیست.
    روی این ماشین باید 3 نفر اهل دل با هم کار کنن و هزینه کنن تا رو براه بشه و در نهایت بفروشن.حیف که تک تک ما ها کیلومتر ها از هم دوریم.وگرنه خیلی کارا میشد کرد.
    رضا بلیط یه اتوبوس به من بدهکاری.
    واسه چي؟
    شماره كارت بده تا كارت به كارت كنم

متاسفانه من هم توي خونه همه و همه باهام مخالف هستن در مورد ماسل كار و همش حرف اينه كه بنزين داره 4 رقمي ميشه تو هنوز تو فكر اين لگن هايي!!!!!!!!!!!1
    بيشتر ارزوم اينه كه يه روز يه 77 يا 78 با موتور پرفور مانس داشته باشم كه پوزه چندتا از اين دوستامو به خاك بمالم يكيشون كه هيونداي كوپه داره يكي زانتيا و بقيه هم از اين لگن هاي امروزي كه با كلي مهندسي و علم روز تونستن شتاب0-100 رو به 7-8 ثانيه برسونن
    كليپ هاي فورد اقاي قاسمي رو نشونشون دادم اولش كه اينجوري شدن خدا شاهده بعد واسه اينكه كم نيارن گفتن نه بابا اين مسخره چيه!!!

4. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

نگران نباش.اگه از 1 سال قبل به من میگفتی که یه روز پونتیاک سوار میشدم کلی میخندیدم و گوینده این حرفو یه فصل کتک میزدم.اما الان اینطوریه.و همه کسایی که به نحوی با آمریکایی سر و کار داشتن وقتی فهمیدن من پونتیاک دارم بهم تسلیت گفتن.و گفتن که از این به بعد باید دوبرابر کار کنی و روزی یه وعده غذاییتو هم حذف کنی تا خرج این پونی بکنی.اما راضی ام.چون تفریح سالمه برای من.
    تو هم عجله نکن.البته از حق نگذریم این پونتیاک 77 وسوسه برانگیز هست.حتی یه مقطعی داشتم به این فکر میکردم که پونی خودمو بفروشم این پونی 77 بگیرم که راستیتش در توان خودم ندیدم .
    بعدشم در مورد مبحث بنزین،مگه قراره آدم با این مسافر کشی کنه که بحث بنزین پیش میاد؟این ماشین فقط برای هفته ای نهایتا 20 کیلومتر راه رفتنه و نه بیشتر .هفته ای 30 کیلومتر میشه ماهی 120 کیلومتر که ما رندش میکنیم میگیم 150 کیلومتر.که نهایتا میشه 30 لیتر بنزین.بازم میگیم نه میخوای شیطونی کنی میشه 60 لیتر بنزین.تموم.یعنی ماهی 24000 تومن پول بنزین این کوچولوهاست.خیلیه؟تازه من همرو دست بالا گرفتم.
    زانتیا؟هیوندا کوپه؟؟؟مسخرست بابا.پونی من که تیپ بیس هست و قدرت فوق العاده ای نداره اینارو قورت میده.اصلا حرفی برای گفتن ندارن که.کسی که 77 یا 78 با وتور تیون شده داره باید به جنسیس به بالا فکر کنه.البته زیاد هم نباید جلب بازی در آورداا.در شان و شخصیت این ماشینا نیست.
    رضا قرار بود بیای تهران چی شد پس؟
    من دیشب قرار بود که از اتوبوس جاموندم.حالا یا فرداشب میام یا شنبه.اگر شنبه بیام یه توک پا تا تبریز هم میرم.

6. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر قرار باشه اون پونتياك رو بگيريد من توصيه ميكنم اول عكسهاشو نشون جناب نيكپور بدين تا يه برآوردي بكنه و بهتون بگه چقدر آب ميخوره تا رديف بشه؟ البته اون هم بايد از نزديك ماشين رو ببينه اما حداقل اينجوري يه حساب و كتاب تقريبي دستتون مياد كه چقدر بايد هزينه كنين...شايد به صرفه بود..شايد هم نه..
    من فكر ميكنم اگر قراره 3.5 يا 4 تومن بابت اين اهن پاره بدين پس چرا اون زد 28 قهوه اي رو نگيرين كه خيلي بهتر سرپا است و هزينه هم خيلي خيلي كمتر ميخواد؟
    روي اينجور اوراقي ها حسابي باز نكنين و اصلا خودتون رو خسته نكنين..ماشين امريكايي كه از هم باز شد داستاني داره سر هم كردنش..

, کامارو LT , پونتیاک 78 سفید , 74 کاردار و 74 بنظیر وبیوک 64
    1390/4/20 الی 1390/4/21
    برای مشاهده تلفن آگهی به نسخه چاپی مراجعه نمایید

=============================

پونتیاک فایبرد مدل 75 , مشکی تمیز , به بالاترین پیشنهاد
    1390/4/20 الی 1390/4/21
    09329999712

=========================
    پيغامي كه ديروز براش فرستادم و گفتم يك ميليون بيشتر قيمت نميتونم بگذارم رو اينجوري جواب داد:

salam chi chi 1 milyon mashin soragh darid chi hast lotfan kameltar peygham bogzarid

امروز دوباره براش پيغام دادم و توضيح مختصر كه منظورم پونتياك هست و عكسهاشو ديدم ..خيلي كار داره و به شرط داشتن اصالت و اسناد كامل يك ميليون خريدارم..
    تا ببينم چي ميگه؟ احتمالا خيلي بهش برخورده!‌اما وقتي يه تيكه اهن رو به جاي ماشين بخوان بفروشن قيمتش همينه ديگه...
    Last edited by camaro lt; 11-07-2011 at 11:05.

8. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام
    تنها جذابیتی که این ماشین برام داره اون موتور 455 هست که اگرررررررر این موضوع صحت داشته باشه خیلی خوبه.چون موتور 455 پونتیاک ارزشمنده و رویایی.
    بنظرم میشه قیمت مناسب ازش گرفت.باید باهاش صحبت کرد.باید توضیح داد براش که این جنازه مثلا اگه از اراک بخواد بیاد مثلا تهارن یا اهواز یا مثلا گرگان حداقل 400 کرایه حملو نقلشه.حداقل 1 تومن خرج پلاکشه.
    خرج بیمه داره.
    تا همینجاش 2 تومن خرج داره.

راستی علی آقا تووو اهواز موتور 455 پونتیاک سراغ ندارید؟کسی از دوستان سراغ ندار؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كاشكي مشكلش فقط هزينه حمل و نقل بود..اصلا اين جنازه چرخ هم نداره كه بشه هلش داد اينور و اونور! نيمدونم چي تو ذهنش بوده كه اين بلا رو به سر ماشين بيچاره آورده؟
    اون موتور 455 پونتياك هم كه گفته خدا ميدونه وقتي روشن بشه چي باشه؟ حداقل اينه كه بايد يك بار باز و بسته بشه تا ببينيم چي توش هست؟ سايز سيلندر و ياتاقان و اندازه سوپاپها و كلي چيزهاي ديگه رو بايد فهميد چون من باشم هيچوقت چشم بسته موتور رو روي ماشين نميگذارم ..حتي اگر خيلي تميز و مرتب كار بكنه.مگر اينكه از شخصي بگيرم كه صد در صد مطمئن باشم درست جمعش كرده..
    موتور 455 ديدم..اما شورلت بوده..پيگير ميشم از يه اوراقي ببينم چيزي سراغ داره؟ اون معمولا ميره دبي و مياد و چيزهاي خاصي هم مياره..البته پول خوبي هم بابتشون ميگيره..

11. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی آقا پی امو چک کنید لطفا.
    در مورد مسائل فنی شما خیلی وارد ترید.اما به هر حال بازسازی یعنی همین دیگه.هزارو یک گرفتاری دردسر و مکافات داره.شاید لذتش هم به همین باشه.اما امان از روزی که کار آدم یه جا لنگ بمونه.حیف که از هم دوریم .خیلی دوست داشتم با هم روی این ماشین کار کنیم و البته من میتونستم از تجربیات شما هم استفاده کنم.

=============

من موتور 454 شورولت نمیخواماا.موتور 455 پونتیاکی مد نظرم هست.اطلاعاتی در مورد این موتور دارید شما؟؟؟

13. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته بازسازي لذت داره اما اگر وسائل مهيا باشه و امكانات و بودجه هم در دسترس..اگر جا نداشته باشيم كه نگه داريم( مدت زيادي بايد روش كار بشه) و پول كافي كه خرجش كنيم( براي خريد قطعاتي كه نايابه و يا شايد بايد از آمريكا بخريم) اونوقت اين لذت تبديل به معضل ميشه و هر روز باعث اعصاب خورد شدن و فشار روحي و نا اميدي و....آخرش هم ممكنه قيد همه چيز رو بزنيم و با يه قيمت مفت بديم بره دست يكي ديگه..اين وضعيتيه كه الان يقه صاحب اين پونتياك رو گرفته!!!
    يه ضرب المثل قديمي هست كه همه شنيدين:
    اول چاه رو بكن بعد منار رو بدزد..! !! اول بايد امكاناتش رو داشته باشيم و بعد شروع به كار كنيم..
    در مورد موتورهاي 455 فقط ديدم كه خيلي حجيم و بزرگ هستن..مدل پونتياكي رو نديدم اما شورلت رو كه ديدم خيلي عظيم بوده در شايد از نظر ابعاد يه سر و گردن هم بيشتر از اوني كه 350 هست بزرگتره..
    تا حالا روشون كار نكردم چون خيلي كم هستن و بيشتر مشكل دردسرهاي تهيه قطعات و لوازم رو دارن..مثل بيشتر كاديلاكها كه موتور هاي 400 اونها بعد از خراب شدن با 305 عوض ميشه..البته در قدرت و توان بالاي اونها شكي نيست اما براي اين دوره و زمانه به صرفه نيست اينهمه دردسر رو قبول بكنيم..مگر اينكه پول و حوصله لازم براي بازسازي اين موتورها داشته باشيم.

15. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

انجین 455 SD
    پونتیاک در سال 1973 برای اولین بار از انجین Super Duty 455 V8به روی مدل فایربرد خود استفاده کرد. Super Duty نامی بود که پونتیاک برای محصولات قدرتمند خود در دهه ی 60 استفاده می کرد. تمامی این موتورها به وسیله ی دست تولید می شدند و دارای بلوک سیلندر تقویت شده، میل سوپاپ سفارشی، پیستونهای الومینیمی،سوپاپهای ورودی بزرگتر و هدرز بودند. پونتیاک قدرت و گشتاور این موتور را 310 اسب بخار و 390 پاوندفوت اعلام کرد (اگرچه به عقیده ی کارشناسان توانایی رسیدن به 370 اسب را نیز داشت.) در ان دوره ی زمانی چنین قدرتی برای این موتورها بی سابقه بود در حالیکه قدرت موتورهای تولیدی دیگر کمپانیها در حال کاهش یافتن بود. به همین دلیل فایربرد به تنها خودروی پرقدرت باقیمانده در بازار تبدیل شد. متاسفانه انجینهای Super Duty بسیار گران و کمیاب بودند. تنها 252 دستگاه Trans Am و 43 فورمولای 455 مجهز به موتور SD-455 بودند. تولید این موتور تنها تا سال 1974 به طول انجامید و در این سال تولید ان پایان یافت. در کل حدود 1200 دستگاه فایربرد از این موتور استفاده کردند.
    قدرت: 310 اسب بخار در دور موتور 4000 و گشتاور 390 پاوندفوت در دور موتور 3600
    استفاده در مدلهای:
    1973: فایربرد فورمولای 455: 43 دستگاه و فایربرد Trans Am: 252 دستگاه
    1974: فایربرد:943 دستگاه
    تولید کل: 1238 دستگاه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبع:tuningtalk.com

17. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    من يه ايمپالاي 75 دارم ميخوام آهنش كنم و يه رنگ خوب بهش بزنم
    به نظرتون چه قدر هزينه داره؟
    تقريبا صافكاري هم نداره؟
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •