واقعا من میام تو اون پارکه چادر میزنم
سعید چقدر دانلود کردی شب؟ سرعتت همونجوری که من گفتمه؟ 1تا 8 تا 100 8 تا 10 200 به بالا؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
واقعا من میام تو اون پارکه چادر میزنم
سعید چقدر دانلود کردی شب؟ سرعتت همونجوری که من گفتمه؟ 1تا 8 تا 100 8 تا 10 200 به بالا؟
من یه چیزایی هم درباره این isp شهاب کشف کردم فکر کنم مال تیران باشه و خیلی هم ارزونه قیمتاش
ایول به شما
من 128 را با 2 گیگ ماهیانه 10 تا 13 پرداخت می کنم.
سرعت را هم که دیدید.
حالا دوستان قصد مهاجرت جمعی دارند یا نه.
فکر نکنم اینترنتی که ما داریم را هیج جا داشته باشند.
در ضمن من سه تا اینترنت ADSL دارم شب از منزل با برنامه Team به هر سه وصل میشم و با هر سه دانلود می کنم. سرعتم چیزی حدود 1.5 مگابایت در ثانیه میشه. البته وقتی که می خواهم زیاد دانلود کنم این کار را می کنم.
Last edited by One Mania; 04-08-2011 at 10:18.
بابا این پیشگامان هر روز داره افتضاح تر میشه ، سرعت دیشب من 8 کیلوبایت بود .![]()
والا من دیشب خونه نبودم یادم رفته بود بزارم.ولی صبح از 9:10 تا 10 گذاشتم سرعت حدود 240 بود.700 مگ تو 50 دقیقه گرفتم.حدس میزنم همینجوری باشه که تو میگی.خیلی خوبه اینجوری که!
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
حاجی تو شبهای دانلود ما را هم از یاد نبر.مخصوصا مواقعی که سرعتت 1.5 مگ هست.میگن حاجت روا میشن همه!
فکر کنم کل فیبر نوری ایران از اوجا رد میشه.پاتو بزاری رو سیم ما اینجا هیچی بهمون نمیرسه.
خوب 1.5 مال سه تا ADSL هست. یکی نیست. هر کدوم 500 کیلو
دوستان دانلود مجانی پارس انلاین در اصفهان از چه ساعت تا چه ساعتی هست؟
اتفاق پارک باصفایی هست. شبها هم خیلی شلوغ میشه. اهالی همینجا- نجف آبادی ها و تعدادی زیادی از اصفهانی ها که از گردش بر می گردند تا نیمه شب انجا هستند. حدود 16 مگابیت سرعت به پارک اختصاص داده شده. در بهترین وضعیت سرعت 250 تا 300 داری و در بدترین شرایط سرعت تقسیم بر تعداد افراد در حال کار میشه.
تازه خوش به حال آنهایی که اطراف پارک منزل دارند بیسیم قوی داشته باشند یه چیزی نصیبشون میشه.
استاد احیانا پارک کوهستان نیست؟
اتفاق پارک کوهستان روبروی منزل ماست ولی انجا هنوز ساخته نشده.
پارک آزادگان- فلکه آخری که به سمت شهرکرد میره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)