مادر جان !
کدوم شهری برادر شما ؟
مادر جان !
کدوم شهری برادر شما ؟
سرویس های معمولی و ویژه مکس نت چه فرقی باهم دارن ؟
سرویس ویژه 128-512 دانلود شبانه و روزانش چقدره ؟
سرویس من از ارومیه
![]()
مهاباد هستم.
سلام یه سوال دارم من الان سرویس از مخابرات دارم میخوام بصورت انلاین سرویس نامحدود مکس نت رو بگیرم میخواستم ببینم اگه من بدون اینکه از مخابرات تخلیه کنم وهمینجوری از مکس نت سرویس بگیرم چی میشه؟
الاف میشی![]()
من زنگ زدم ماکس نت گفتن خط شما فیبر نوری هست نمی تونیم بدیم :(
یعنی ما نمی تونیم از دست این مخابرات راحت بشیم ؟
تو ایران نباید جلوتر از بقیه حرکت کنی چون بدجوری زمین میمونی![]()
از ساعت یک تا هشت صبح هست ولی دقت کن اگه دانلود شبانه میخوای انجام بدی به قول مسئولین دلسوز مخابرات نباید حتی یک ثانیه هم از ساعت 8 عبور کنه وگرنه حجم میندازه . همین بلایی که امشب سرم اومد خدارو شکر که زیاد ننداخته بود . امروز صبح رفتم به مخابرات دیدم عمو اونجا نشسته بهش گفتم امروز صبح با اینکه از ساعت 8 به بعد دانلود نداشتم برام حجم انداخته بهم میگه عزیزم مگه نمیبینی از ساعت هشت 29 ثانیه گذشته اینترنت رو قطع کردی خوب حالا که این مدت گذشته میشه 27 مگابایت !!!!! . میگم ای عموی بد چرا متوجه نیستی دانلود من ساعت 6 تموم شده و از ساعت 6 تا 8 کامپیوتر همینطوری روشن مونده میگه خوب من از کجا بدونم راست میگی هیچ جوری نمیشه این رو ثابت کرد. از اتاق بیرون اومدم با خودم گفتم که راست میگه تقصیر منه . مگه خدا روز رو ازم گرفته که شب میخام دانلود کنم من
باید روزها دانلود کنم که اونها هم 2 تومن کاسب بشن
اینهم از تست الانمون . ظاهرا که همه چی ارومه ولی وقتی میخوای یه وب باز کنی زور میزنه (سرعت دانلود نسبتا خوب اما سرعت وبگردی هیچ) هر وقت هم بهشون میگیم میگن این فرق فوکوله
![]()
Last edited by ARAM44; 09-10-2012 at 13:50.
خوب برادر ما الان باید چیکار کنیم ؟ خط جدید درخواست بدیم ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)