سلام.
هیچ فرقی نداره که از کجا بخرید.
حتی در پاساژ سهند هم یکی از کامپیوتر فروش ها، از همارا سیستم نمایندگی گرفته و کارت شارژ میفروشه.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.
هیچ فرقی نداره که از کجا بخرید.
حتی در پاساژ سهند هم یکی از کامپیوتر فروش ها، از همارا سیستم نمایندگی گرفته و کارت شارژ میفروشه.
![]()
تا به حال همارا اصلا این جوری کاهش سرعت در لود صفحات را نداشت . در ضمن هیچ کس هم نمی تواند انکار کند که تقصیر همارا نیست . فقط کافی است سرعت لود صفحات بین دو یوزر از دو شرکت را مقایسه کنید . در ضمن سرعت لود صفحات در صبح ها چندین برابر عصره او است و این دلیل بسیار محکمی برای بی مسئولیتی همارا در برابر کاربران خودش است
منم همارا دارم.برا من سرعت دانلود خیلی امده پایین یعنی حتی تو ساعات غیر رایگانم نسبت به قیل سرعتم خیلی امده پایین. من 128 محدود دارم قبلا با 100 هم دانلود میکردم اما الان ارزوی 50 رو باید بکنم.
با سلام
از دوستان کسی به غیر از شاتل کدوم یکی از شرکتها سرویس نسبتا بهتری رو دارند من شاتل 512 را دارم دیگه پینگش انقدر رفته بالا که اصلا اعصابم بهم ریخته میخواهم ای اس پی را عوض کنم البته تا 21 وقت دارم . مرکز رجائی
مهمترین گزینه برای من پینگ پائین است بعدش کمی دانلود
متاسفانه سرعت همارا شديدا پائين اومده بطوريكه حتي صفحات هم با سرعت پائين باز ميشن
اينم تست از سرويس به اصطلاح توربو!! در ساعات غير رايگان:
پارس سرعتش خوبه ولی پینگش خیلی زیاده از 650 کمتر نمیشه ولی دانلود روزانه 120 شباش 30-120 فرق می کنه
اینم یه تست الان گرفتم ساعت غیر رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
سرویس کلاسیک 128 ~ 512
سرعت لود صفحان نزدیک صفر و سرعت دانلود از نصف کمتر ، نصف سایت ها خطا میده -Unable to connect - امکان ریزیوم کردن فایلها در بیشتر اوقات از دست میره و از سایت هایی مانند مدیا فایر در دانلود ریزیوم دار مشکل ایجاد میشه . اما با همه این مشکلات بازهم امیدوارم که دوستان همارایی یه مردونگی به خرج بدن و کار مردمو ردیف کنن .
آقا این مشکل منم هستش ولی کو گوش شنوا
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)