خوب اسمم واسه من گذاشتید دیگه
خوب اگه سرویس پک 1و 2 داره +اون accپس چرا اینجوریه؟
خوب اسمم واسه من گذاشتید دیگه
خوب اگه سرویس پک 1و 2 داره +اون accپس چرا اینجوریه؟
کسی نبود جواب سوال منو بده؟
ببین صفحه اول را کامل پست دوم را بخوان تازه کرک کاملی هم نیستا بدون محدودی می شه ولی قسمت های ترجمه شده خراب می شه تازه رو نوین پندار بیشتر چیزا نصب نمی شه برو نسخه معمولیش را بخر همه CD فروشی ها دارند فقط اسمش بگو اگر گفت نداریم یک دور ویترین چک شود در قسمت بازی ها
دوست عزیز اصفهانی؛
مقایسه ی مایا با شبیه ساز پرواز مثل مقایسه ی موتور هوندا با رود کارونه. اینها اصلا ربطی بهم ندارند.
اما اگر از نظر بار پردازشی و قدرت نرم افزاری بخواین مقایسه کنید Microsoft FSX از Autodesk Maya حداقل 50 نرم افزار فاصله داره. از هیچ لحاظ دیگه ای قابل مقایسه نیستند. از نظر حجم اشغال شده در هارد هم میشه مقایسه کرد که FSX خود من الان 58 گیگابایت شده.
اما یادگیری مایا هم خوبه. اما دستورالعمل هایی داره که با یک سری ریزه کاری و علم کار راحت میشه انجام داد. من قبلا تجربه ی کارهای گرافیکی تا حدودی داشتم. البته نه با مایا بلکه با 3D Max و Z Modeler که برای بازی ها چیزی طراحی میکردم.
اما شبیه ساز اصلا با آموزش تئوری قابل یادگیری نیست. شما هزار بار هم تمرین کنی باز ممکنه اشتباه کنی. پس تنها راهش تمرین و تمرینه.
در ضمن؛ آموزشهای نرم افزارهای گرافیکی مثل مایا همه جا پیدا میشه. براحتی میشه سرچ کرد و پیدا کرد. اما به جرات میگم آموزش شبیه ساز پرواز فقط و فقط به صورت حرفه ای در این تاپیک مطرح میشه و تاپیکهای دیگه در انجمنهای دیگه یا بچه های همین تاپیک هستند که بحث رو اونجا دنبال میکنند، یا مطالب ما رو کپی میکنند و یا اینکه اصلا گروههای فعالی نیستند.
من آموزش Flight School رو که میزارم هر روز چک میکنم ببینم چقدر دانلود داشته. روزهای اول که به روز میشه بالای 500 دانلود داره. تازه آپلودهای ثانویه هم داره از کسایی که دانلود میکنند و در سایت خودشون آپلود میکنند. کافیه سرچ کنید تا ببینید. همش هم به خاطر کمک تمام این بچه ها و زحمت اونها توی گذاشتن مطالب جدید و آموزش هاشونه.
اما مشکل کرش کردن وسط پرواز توی ویندوز 7؛
شما باید شبیه ساز رو در Compatibility ویندوز Vista SP1 اجرا کنید. اینطوری توی ویندوز 7 کمتر به مشکل میخورید. همچنین درایو محل نصب شبیه ساز باید کاملا Defrag شده باشه تا تکسچرها به سرعت بارگذاری بشن. برای همین پیشنهاد میکنند شبیه ساز رو در هارد دیسکی جدا نصب کنید.
در کل سرویس پک 1 و 2 مشکلات عمومی شبیه ساز رو رفع کردند و Acc هم یک ارتقای کلی به شبیه ساز داد. همونطور که میدونید هیچ نرم افزاری به جز چند نرم افزار معروف مایکروسافت سرویس پک ندارند. (ویندوز، آفیس، Visual Studio و FSX و البته یک یا دو نرم افزار دیگه)
این نشون میده طراحی این شبیه ساز اونقدر پیچیده و پیشرفته هستش که با دادن یک فایل یا یک پچ ساده نمیشه تغییراتی توی هسته ی FSX ایجاد کرد.
از سال 2009 که استدیو Aces تعطیل شد دیگه آپدیتی برای شبیه ساز نیومد اگر نه حتما برای ویندوز 7 یک پچ اصلاح کننده میدادند.
تعطیلی استدیو Aces هم به خاطر ضرر دهی اونه. مایکروسافت هزینه ی بسیار زیادی و نیروی انسانی بسیار زیادی برای شبیه ساز میزاره ولی فروش خوبی نداره. چون مردم بیشتر دنبال بازی هستند. وقتی پنل یک 747 رو میبینند از شبیه ساز خارج میشن و میگن ولش کن خیلی سخته...
اما اینکه مایکروسافت دوباره شروع کرده به همکاری با Aces؛
به نظر من اینکه از آخر اسم Flight Simulator کلمه ی Simulator حذف شده پس نباید دیگه انتظار یک شبیه ساز رو داشت. فکر میکنم مایکروسافت نمیخواد از شبیه ساز پشیبانی کنه. بلکه میخواد با این همه تجربه ای که توی هواپیما داره، یک بازی درست کنه از هر بازی هواپیمایی دیگری به واقعیت نزدیک باشه ولی در حقیقت بازی باشه. یعنی با نهایتا 10 کلید کنترل بشه. از اونجایی که فقط یک دموی 40 ثانیه ای منتشر کرده پس معلومه هیچ خبری نیست. همش حرفه.
شما هم ناراحت نشو. هر وقت ویندوزت هنگ کرد و اون رو پاک کردی یک اوبونتو نصب کردی پس میتونی شبیه ساز رو هم به خاطر کرش کردن پاک کنی.
اینها رو کپی کردم. مال من نیست. (زیرش نوشته بودم) من کل rewardهام الان 5 تا نمیشه. قبلا زیاد بود. ولی ویندوز عوض کردم و یادم رفت کپی کنم. البته میگم قبلا زیاد دیگه نهایتا 15 تا بود. من اصلا ماموریت نمیرم.اکثر این reward اش رو فکر کنم از mission های دانلود شده گرفتید درسته ؟ این ماموریت ها رو از کجا دانلود کردید ؟
دوستان من می خوام ورژن Acceleration رو نصب کنم ولی به سی دی سوم که می رسه می خوام Acceleration Pack رو نصب کنم این ارور رو میده
Acceleration Pack Requires An English Version Of FSX.
ولی من ورژن انگلیسی رو دارم
مشکل چیه؟
- درسته ، شبیه ساز ، حواسم نبود
-منظورتون چیه ؟ همش رو خودم به دست آوردم . تازه حیف که rudder جوی استیکم خرابه وگرنه میتونستم بقیه ی مرحله های با هلیکوپتر رو هم برم
سلام
کسی AES رو داره؟(اسمش رو درست زدم؟)همونی که تمام امکانات فرودگاه رو میاره
اگه داره لینک و کرک لطفا
دوست عزیز اصفهانی؛
مقایسه ی مایا با شبیه ساز پرواز مثل مقایسه ی موتور هوندا با رود کارونه. اینها اصلا ربطی بهم ندارند.
اما اگر از نظر بار پردازشی و قدرت نرم افزاری بخواین مقایسه کنید Microsoft FSX از Autodesk Maya حداقل 50 نرم افزار فاصله داره. از هیچ لحاظ دیگه ای قابل مقایسه نیستند. از نظر حجم اشغال شده در هارد هم میشه مقایسه کرد که FSX خود من الان 58 گیگابایت شده.
اما یادگیری مایا هم خوبه. اما دستورالعمل هایی داره که با یک سری ریزه کاری و علم کار راحت میشه انجام داد. من قبلا تجربه ی کارهای گرافیکی تا حدودی داشتم. البته نه با مایا بلکه با 3D Max و Z Modeler که برای بازی ها چیزی طراحی میکردم.
اما شبیه ساز اصلا با آموزش تئوری قابل یادگیری نیست. شما هزار بار هم تمرین کنی باز ممکنه اشتباه کنی. پس تنها راهش تمرین و تمرینه.
در ضمن؛ آموزشهای نرم افزارهای گرافیکی مثل مایا همه جا پیدا میشه. براحتی میشه سرچ کرد و پیدا کرد. اما به جرات میگم آموزش شبیه ساز پرواز فقط و فقط به صورت حرفه ای در این تاپیک مطرح میشه و تاپیکهای دیگه در انجمنهای دیگه یا بچه های همین تاپیک هستند که بحث رو اونجا دنبال میکنند، یا مطالب ما رو کپی میکنند و یا اینکه اصلا گروههای فعالی نیستند.
من آموزش Flight School رو که میزارم هر روز چک میکنم ببینم چقدر دانلود داشته. روزهای اول که به روز میشه بالای 500 دانلود داره. تازه آپلودهای ثانویه هم داره از کسایی که دانلود میکنند و در سایت خودشون آپلود میکنند. کافیه سرچ کنید تا ببینید. همش هم به خاطر کمک تمام این بچه ها و زحمت اونها توی گذاشتن مطالب جدید و آموزش هاشونه.
منم تو اینترنت سرچ کردم زیاد دربارش نبود فقط همینجا بود
اینا رو من قبول دارم
ولی مشکلش اینه که چرا برنامه ای با این همه طرفدار (حالا از بین این همه یکی هم بیاد بگه بده و سخته)چرا این ماکروسافت(دیگه از اسم کوفتیش بدم میاد)نمیاد یه دونه پچ ناقابل بده؟
دوتا سرویس پک داده من یکشو نصب کردم اون اکسلریشن رو هم نصب دارم ولی اینجوری میشه
شما باید شبیه ساز رو در Compatibility ویندوز Vista SP1 اجرا کنید. اینطوری توی ویندوز 7 کمتر به مشکل میخورید. همچنین درایو محل نصب شبیه ساز باید کاملا Defrag شده باشه تا تکسچرها به سرعت بارگذاری بشن. برای همین پیشنهاد میکنند شبیه ساز رو در هارد دیسکی جدا نصب کنید.
در کل سرویس پک 1 و 2 مشکلات عمومی شبیه ساز رو رفع کردند و Acc هم یک ارتقای کلی به شبیه ساز داد. همونطور که میدونید هیچ نرم افزاری به جز چند نرم افزار معروف مایکروسافت سرویس پک ندارند. (ویندوز، آفیس، Visual Studio و FSX و البته یک یا دو نرم افزار دیگه)
این نشون میده طراحی این شبیه ساز اونقدر پیچیده و پیشرفته هستش که با دادن یک فایل یا یک پچ ساده نمیشه تغییراتی توی هسته ی FSX ایجاد کرد.
از سال 2009 که استدیو Aces تعطیل شد دیگه آپدیتی برای شبیه ساز نیومد اگر نه حتما برای ویندوز 7 یک پچ اصلاح کننده میدادند.
تعطیلی استدیو Aces هم به خاطر ضرر دهی اونه. مایکروسافت هزینه ی بسیار زیادی و نیروی انسانی بسیار زیادی برای شبیه ساز میزاره ولی فروش خوبی نداره. چون مردم بیشتر دنبال بازی هستند. وقتی پنل یک 747 رو میبینند از شبیه ساز خارج میشن و میگن ولش کن خیلی سخته...
اما اینکه مایکروسافت دوباره شروع کرده به همکاری با Aces؛
به نظر من اینکه از آخر اسم Flight Simulator کلمه ی Simulator حذف شده پس نباید دیگه انتظار یک شبیه ساز رو داشت. فکر میکنم مایکروسافت نمیخواد از شبیه ساز پشیبانی کنه. بلکه میخواد با این همه تجربه ای که توی هواپیما داره، یک بازی درست کنه از هر بازی هواپیمایی دیگری به واقعیت نزدیک باشه ولی در حقیقت بازی باشه. یعنی با نهایتا 10 کلید کنترل بشه. از اونجایی که فقط یک دموی 40 ثانیه ای منتشر کرده پس معلومه هیچ خبری نیست. همش حرفه.
_________
حتما میخوان یه بازی بدن که با wبره جلود خودش بلند بشه و با sهم بشینه راحت
اونوقت مردم از این استقبال میکنن
نصب نشد منم بیخیالش شدم (فورمتش فرق میکرد)
کسی جواب منو نمیده؟![]()
دوستان من می خوام ورژن Acceleration رو نصب کنم ولی به سی دی سوم که می رسه می خوام Acceleration Pack رو نصب کنم این ارور رو میده
Acceleration Pack Requires An English Version Of FSX.
ولی من ورژن انگلیسی رو دارم
مشکل چیه؟این فایل رو دانلود کنید. از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر نصب شبیه ساز بریزید:
اگر مشکل حل نشد از کرک FSX معمولی در صفحه ی اول استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم مشکل با اینها حل بشه دیگه. چوی توی رجیستری چیزی در مورد زبان نزده بود.
چرا اتفاق افتاده. همش هم به خاطر این FSP هستش. توی متن ارورهاش که نگاه میکنی زده اسم فایلهایی که خطا دادند.نه انگار تاحالا برای خود شما همچین چیزی اتفاق نیوفتاده
یه بار بشین با یه 737از دبی برو تا کویتاین همه راه برای منه من که دورترین راهم از واشنگتن تا نیویورک بوده
بعد نزدیک کویت بپره بیرون اعصابت خورد نمیشه؟
به نظرم یه چیزی توی همین مایه هاست. آخه دیگه کلمه ی سیمولاتور توی پروژشون نیست. خدا کنه اینطوری نباشه.حتما میخوان یه بازی بدن که با wبره جلود خودش بلند بشه و با sهم بشینه راحت
اونوقت مردم از این استقبال میکنن
Q: What is "Microsoft Flight?"
A: "Microsoft Flight" is a new PC game from Microsoft Game Studios. The new title will be available on the Games for Windows – LIVE service and will bring a new perspective to the long-standing "Flight Simulator" franchise. From new game play elements and enhanced scenery and terrain to new aircraft and integrated content marketplace, it is an entirely new breed of virtual flight. The Games for Windows - LIVE platform sets the stage for all your virtual flight needs while connecting you to a global base of users, content and endless exploration. Microsoft Flight builds off its heritage of deep, immersive simulation and is redesigned to make the experience easier for virtual fliers of all interests and skills.
Q: How does “Microsoft Flight” differ from “Flight Simulator?” Why the new name? What’s changed?
A: With “Microsoft Flight” we’re approaching the virtual flight genre from the ground up, with the focus on the universal appeal of the experience of Flight. We believe the simplicity of “Microsoft Flight” perfectly captures that vision while welcoming the millions of existing Flight Simulator fans. The new “Microsoft Flight” retains the full fidelity simulation longtime fans have come to expect while offering all players a whole new look and feel, a wide range of new game play and challenges, persistent experiences and social connectivity.
Q: How does Games for Windows – LIVE factor in?
A: Games for Windows – LIVE introduces a new level of connectivity to virtual flight, enhancing both the social and game play experiences of the title. Content is updated virtually. You can fly solo or join an entire global flight community online. You can easily connect with and facilitate flight experiences with your friends. The addition of Games for Windows - LIVE creates an ubiquitous virtual world of flight that offers easy and engaging access to the magic of flight for all.
Q: Who is developing “Microsoft Flight” now that ACES is gone?
A: “Microsoft Flight” is being developed internally at Microsoft by a team that includes many of the same creative minds that helped deliver countless entries in the “Flight Simulator” franchise.
Q: Why did Microsoft shut down ACES Studio last January?
A: Microsoft Game Studios is always evaluating its business model to determine what is best for both gamers and the company. Many factors were considered in the difficult decision to close ACES Studio, but we feel the 2009 closure helped us better align with our goals and long-term development plans. "Microsoft Flight" is being developed by many of the same creative minds that shaped "Microsoft Flight Simulator," and we're excited about delivering a new take on this classic franchise.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)