از گزینه move to folder استفاده کن .![]()
از گزینه move to folder استفاده کن .![]()
1)کدام گوشی های نوکیا ngage2 را ساپورت میکنند ؟
2)در گوشی 5800 گزینه ای وجود دارد که با آن میتوانیم فریمور گوشی رو آپدیت کنیم ؛ این گزینه را در n82 ندیدم .شما دیدید ؟
3)داخل گزینه help میشوم و یا در برخی موارد دیگر؛ پیغام memory full میدهد ! مموری گوشی ام را 4 gb انداختم که 1 گیگ اش خالی ه ؛ مموری خود گوشی هم که از 120 مگ اش 87 مگ خالیه ! منظور کدوم مموریه که پره ؟ همه برنامه های در حال اجرا را میبندم درست نمیشه باز !
یکی منو روشن کنه اینکه میگن مموری ان82 - 120 مگ ه منظور مموری فیزیکی روی گوشی برای ذخیره سازی داده است یا رم گوشی که برنامه ها روش اجرا میشن (اصلا تو گوشی ها این دو باهم تفاوت میکنن-مثل کامپیوتر "رم-هارد")؟
1- همه ی گوشی های سری 60 ورژن 3 به بالا .
2- این گزینه مخصوص fp2 هستش .
3 - هر دو رو داره . مموری فیزیکی برای ذخیره سازی داده حدود 124 مگ و رم در حدود 82 مگ .
مموری فول میتونه دلایل متعدد داشته باشه . از تم سنگین و برنامه هایی مثل call manager گرفته تا قاط زدن خود گوشی .
حق با رفیقمون هست. امکان داره تم یا برنامه سنگینی باز باشه که یه همچین اروری بده... که این هم به دلیل پر شدن RAM تا خرخره هست!!!( RAM رو با کارت حافظه بیرونی اشتباه نگیرید! منظور Random Access Memory هست ). توی تسک منیجر ببین چه برنامه ای بازه ببندش. یه تم دیگه گزینش کن ببین چجوری می شه. اگر مشکل برطرف شد که فبها... در غیر این صورت گوشیت قاط زده و چارش هم کد معروف #7370#* هست که فول مستر ریست می کنه. البته پیش از این کار از همه کانتکت ها و مسیج هات پشتیبانی بگیر
![]()
يه نرم افزار ميخواستم براي ضبط مكالمات البته يه نرم افزار خودم دارم اما حين تماس ميگه دكمه مداد فشار بده بعد جواستيكو بالا بزن تا برنامه شروع به ضبط كنه اما ان 82 كه دكمه مداد نداره لطفا يه نرم افزار براي ان82 معرفي كنيد با تشكر از همگي
سلام
دوست عزیز اینجا جای درخواست نیست! به هر حال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی![]()
سلام به همگي.
راستش يه سوال از همه عزيزاني كه گوشي Nokia N82 دارند ميخوام بپرسم تا بدونم من زياد وسواس دارم يا همه همينطور هستند.
راستش من يه Nokia N82 Black دارم ولي پشت و روي قابش چندتا خط افتاده و اين چند خطي كه روي قاب گوشي افتاده يه جورايي اعصابم رو خورد كرده به طوري كه حتي يه بار ميخواستم گوشيمو بدم و يكي ديگه بگيرم ولي چند نفر بهم گفتند كه تو زياد وسواس داري و اين يه چيز كاملا طبيعي هستش و اگه من گوشي نو هم بگيرم باز هم در اثر استفاده و به مرور زمان روش خط مي افته.
حالا از همه كساني كه اين گوشي رو دارند ميخوام بپرسم كه آيا روي گوشي اونها هم خط افتاده و اگه افتاده براشون يه چيزه عاديه يا به قول معروف بيخيالشن يا مثل من وسواسي هستند؟
و آيا من زياد وسواس دارم و اين يه چيز كاملا طبيعي هستش يا نه؟
با سپاس.
دوست من بستگی داره این خط و خشا چقدره ....؟
اگه کم و سطحی هستند که طبیعیه اگه گوشی بدون خش باشه غیر طبیعیه و مطمئناً قابش عوض شده ..
.
ولی اگه زیاد و عمقی هستند که برای اینکه به قسمتهای گوشی مثل lcd آسیب نخوره بهتره از کیف استفاده کنید ... اصلاً از قاب کریستالی برای گوشیتون استفاده نکنید که همین قابها روی بدنه گوشی خط و خش میندازن ...
.
ترجیحاً هم بهتره قاب فابریک گوشیتون رو عوض نکنید .. چون قابهای متفرقه جنسهای بی کیفیتی هستند و سایز اصلی گوشی نیست برای همین خود همین قابهای 3 4 تومنی پدر گوشی رو درمیاره ... بهترینش استفاده از کیف هست
گوشی منم کلی خش داره ولی خیالی نیست . چون رنگ گوشی تیره است زیاد معلوم نمیشه .
در ضمن گوشی بی خش فقط پشت ویترین مغازه ها پیدا میشه !!!!
اتفاقا گوشی من هم n82 black است چن رور اول که برایش قاب ژله ای نگرفته بودم چون گوشی رو روی داشبورد ماشین میگذاشتم دقیقا پشت گوشی جایی که نوشته nokia nseries برای منم خط افتاده
از همه مهمتر چون یه هفته بدلایلی هی سیم کارت همراه اول-ایرانسل ام رو روش عوض بدل ؛ میکردم قاب در اش لق هم شده ! این ها طبیعی است
بنظرم گوشی ها کیفیت قبل را ندارند ! شاید 20 بار بز کردن درب باتر گوشی و عوض کردن سیم کارت نباید باعث شل شدن و لق شدن در اش میشد !؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)