تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 521 اولاول ... 320370410416417418419420421422423424430470520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی لطف کردی به این سرعت جواب دادید.
    ولی سوال من چیز دیگه ای بود.
    پرسیدم چه طور می شه ایکونش رو توی صفحه ی منوی اصلی اورد.
    اصولا چه طوری می تونم ایکون یک برنامه ی خاص رو از قسمت اپلیکیشن به صفحه یاصلیه منو انتقال بدم؟
    از گزینه move to folder استفاده کن .

2. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1)کدام گوشی های نوکیا ngage2 را ساپورت میکنند ؟
    2)در گوشی 5800 گزینه ای وجود دارد که با آن میتوانیم فریمور گوشی رو آپدیت کنیم ؛ این گزینه را در n82 ندیدم .شما دیدید ؟
    3)داخل گزینه help میشوم و یا در برخی موارد دیگر؛ پیغام memory full میدهد ! مموری گوشی ام را 4 gb انداختم که 1 گیگ اش خالی ه ؛ مموری خود گوشی هم که از 120 مگ اش 87 مگ خالیه ! منظور کدوم مموریه که پره ؟ همه برنامه های در حال اجرا را میبندم درست نمیشه باز !
    یکی منو روشن کنه اینکه میگن مموری ان82 - 120 مگ ه منظور مموری فیزیکی روی گوشی برای ذخیره سازی داده است یا رم گوشی که برنامه ها روش اجرا میشن (اصلا تو گوشی ها این دو باهم تفاوت میکنن-مثل کامپیوتر "رم-هارد")؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1- همه ی گوشی های سری 60 ورژن 3 به بالا .
    2- این گزینه مخصوص fp2 هستش .
    3 - هر دو رو داره . مموری فیزیکی برای ذخیره سازی داده حدود 124 مگ و رم در حدود 82 مگ .
    مموری فول میتونه دلایل متعدد داشته باشه . از تم سنگین و برنامه هایی مثل call manager گرفته تا قاط زدن خود گوشی .

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

حق با رفیقمون هست. امکان داره تم یا برنامه سنگینی باز باشه که یه همچین اروری بده... که این هم به دلیل پر شدن RAM تا خرخره هست!!! ( RAM رو با کارت حافظه بیرونی اشتباه نگیرید! منظور Random Access Memory هست ). توی تسک منیجر ببین چه برنامه ای بازه ببندش. یه تم دیگه گزینش کن ببین چجوری می شه. اگر مشکل برطرف شد که فبها... در غیر این صورت گوشیت قاط زده و چارش هم کد معروف #7370#* هست که فول مستر ریست می کنه. البته پیش از این کار از همه کانتکت ها و مسیج هات پشتیبانی بگیر

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

يه نرم افزار ميخواستم براي ضبط مكالمات البته يه نرم افزار خودم دارم اما حين تماس ميگه دكمه مداد فشار بده بعد جواستيكو بالا بزن تا برنامه شروع به ضبط كنه اما ان 82 كه دكمه مداد نداره لطفا يه نرم افزار براي ان82 معرفي كنيد با تشكر از همگي

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

يه نرم افزار ميخواستم براي ضبط مكالمات البته يه نرم افزار خودم دارم اما حين تماس ميگه دكمه مداد فشار بده بعد جواستيكو بالا بزن تا برنامه شروع به ضبط كنه اما ان 82 كه دكمه مداد نداره لطفا يه نرم افزار براي ان82 معرفي كنيد با تشكر از همگي
    سلام
    دوست عزیز اینجا جای درخواست نیست! به هر حال:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاد باشی

9. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14 يه سوال؟؟؟

سلام به همگي.
    راستش يه سوال از همه عزيزاني كه گوشي Nokia N82 دارند ميخوام بپرسم تا بدونم من زياد وسواس دارم يا همه همينطور هستند.
    راستش من يه Nokia N82 Black دارم ولي پشت و روي قابش چندتا خط افتاده و اين چند خطي كه روي قاب گوشي افتاده يه جورايي اعصابم رو خورد كرده به طوري كه حتي يه بار ميخواستم گوشيمو بدم و يكي ديگه بگيرم ولي چند نفر بهم گفتند كه تو زياد وسواس داري و اين يه چيز كاملا طبيعي هستش و اگه من گوشي نو هم بگيرم باز هم در اثر استفاده و به مرور زمان روش خط مي افته.
    حالا از همه كساني كه اين گوشي رو دارند ميخوام بپرسم كه آيا روي گوشي اونها هم خط افتاده و اگه افتاده براشون يه چيزه عاديه يا به قول معروف بيخيالشن يا مثل من وسواسي هستند؟
    و آيا من زياد وسواس دارم و اين يه چيز كاملا طبيعي هستش يا نه؟
    با سپاس.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من بستگی داره این خط و خشا چقدره ....؟
    اگه کم و سطحی هستند که طبیعیه اگه گوشی بدون خش باشه غیر طبیعیه و مطمئناً قابش عوض شده ..
    .
    ولی اگه زیاد و عمقی هستند که برای اینکه به قسمتهای گوشی مثل lcd آسیب نخوره بهتره از کیف استفاده کنید ... اصلاً از قاب کریستالی برای گوشیتون استفاده نکنید که همین قابها روی بدنه گوشی خط و خش میندازن ...
    .
    ترجیحاً هم بهتره قاب فابریک گوشیتون رو عوض نکنید .. چون قابهای متفرقه جنسهای بی کیفیتی هستند و سایز اصلی گوشی نیست برای همین خود همین قابهای 3 4 تومنی پدر گوشی رو درمیاره ... بهترینش استفاده از کیف هست

12. 2 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گوشی منم کلی خش داره ولی خیالی نیست . چون رنگ گوشی تیره است زیاد معلوم نمیشه .
    در ضمن گوشی بی خش فقط پشت ویترین مغازه ها پیدا میشه !!!!

14. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همگي.
    راستش يه سوال از همه عزيزاني كه گوشي Nokia N82 دارند ميخوام بپرسم تا بدونم من زياد وسواس دارم يا همه همينطور هستند.
    راستش من يه Nokia N82 Black دارم ولي پشت و روي قابش چندتا خط افتاده و اين چند خطي كه روي قاب گوشي افتاده يه جورايي اعصابم رو خورد كرده به طوري كه حتي يه بار ميخواستم گوشيمو بدم و يكي ديگه بگيرم ولي چند نفر بهم گفتند كه تو زياد وسواس داري و اين يه چيز كاملا طبيعي هستش و اگه من گوشي نو هم بگيرم باز هم در اثر استفاده و به مرور زمان روش خط مي افته.
    حالا از همه كساني كه اين گوشي رو دارند ميخوام بپرسم كه آيا روي گوشي اونها هم خط افتاده و اگه افتاده براشون يه چيزه عاديه يا به قول معروف بيخيالشن يا مثل من وسواسي هستند؟
    و آيا من زياد وسواس دارم و اين يه چيز كاملا طبيعي هستش يا نه؟
    با سپاس.
    اتفاقا گوشی من هم n82 black است چن رور اول که برایش قاب ژله ای نگرفته بودم چون گوشی رو روی داشبورد ماشین میگذاشتم دقیقا پشت گوشی جایی که نوشته nokia nseries برای منم خط افتاده
    از همه مهمتر چون یه هفته بدلایلی هی سیم کارت همراه اول-ایرانسل ام رو روش عوض بدل ؛ میکردم قاب در اش لق هم شده ! این ها طبیعی است
    بنظرم گوشی ها کیفیت قبل را ندارند ! شاید 20 بار بز کردن درب باتر گوشی و عوض کردن سیم کارت نباید باعث شل شدن و لق شدن در اش میشد !؟!

16. 2 کاربر از R_M_1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •