اره کار میکنه و هیچ صدای هم نداره مثل یه هارد سالم کار میکنه بوردش رو یه نگاه انداختم هیچ جایش صدمه یا سوخته یا چیز مشکوکی ندیدم رو پین هاش هم تمیز کردم ولی بازم نشد
اره کار میکنه و هیچ صدای هم نداره مثل یه هارد سالم کار میکنه بوردش رو یه نگاه انداختم هیچ جایش صدمه یا سوخته یا چیز مشکوکی ندیدم رو پین هاش هم تمیز کردم ولی بازم نشد
سلام دوستان
من یه هارد 80 مکستور قدیمی دارم که الان نزدیک 10 ساله داره کار میکنه این چند ماه اخیر هر چند روز یه بار به صورت یه سره شروع به کار میکنه تا جایی که سیستم کند میشه و راهی جز ریست سخت افزاری نیست به نظرتون مشکلش چیه؟
اگه هارد کار میکنه ولی تو بایوس شناسایی نمیشه اولین کار چک کردن اتصالات هارد از جمله کابل دیتا عوض کردن جای کابل و چک کردن کانکتور برق و چک کردن با یک پاور دیگه است
میتونه این مشکل از طرف بایوس هم باشه یا از تنظیمات بایوس که باید هارد رو بشناسونی البته اگه ساتا باشه ide باشه نیازی نیست
بعضی اوقات با آپدیت بایوس درست میشه
اگه با اینکارها درست نشد هارد ایراد داره حالا این مشکل یا از خود سوکت هارد است یا آی سی کنترلر هارد ایراد داره لحیم سردی یا خرابیش یا اینکه فریم ویر هارد مشکل داره پس چک کردن مراحل بالا و چک کردن سوکت هارد
آی سی سی پی یو روی برد رو یک حرارت با هیتر بدین با دمای 250 الی 300 درجه حدود 40 ثانیه
در آخر فریم ویر هارد باید بررسی بشه
اگه مشکل از ویندوز و ویروس نباشه و پاور سیستم هم سالم باشه مشکل یا از هد هارد است یا فریم ویر یا کثیفی پین های اتصال حلقه ی صوتی به برد اصلی
دوستان من یه هارد 500 وسترن داشتم که خراب شد فرستادم گارانتی سازگار. امروز که زنگ زدم بهشون گفت هارد تعمیر نشده و یه هارد جدید بهتون میدیم. حالا سوال اینجاست که هارد خراب را می تونم ازشون بخرم؟ چند؟
و از همه مهمتر جای دیگه می تونند درستش کنند؟ چون به اطلاعاتش نیاز دارم
هارد ساتا هست همه کارها رو کردم نشد اصلا رو دوتا سیستم دم دست هم تست کردم نشد دیتکت نمیشه فکر کنم باید بره زیر تیغ جراحی همین pc-3000
دیگه راهی نمونده باتوجه به راهنمای هاتون
با سپاس
یعنی شما همه ی اینکارها رو کردین ؟
چطوری فریم ویر رو درست کردین ؟
باید از رابط های usb to ttl یا com to ttl استفاده کنید اینکارو کردین
pc-3000 باید آخرین راه باشه
سلام دوستان
من هارد ۱۶۰ مکستور دارم که امروز بعد نصب ویندوز کامپیوتر رو قسمت معرفی مادربرد می مونه و اجازه ورود به setup نمیده.
هارد رو به کامپیوتر دیگه وصل کردم ترق نرق صدا می ده. به نظر شما مشکل چیه؟ هدش خراب شده؟
این صدا پشت سرهم است یا به فا صله ی 2 الی 3 ثانیه ؟
با فاصله ۲ الی ۳ ثانیه :(
هارد رو با یک پاور دیگه تست کنید اگه بازم همینطور بود مشکل یا از فریم ویر هارد است یا از آی سی درایو هد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)