اون ساعت ۳ به وقت بین المللیه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اون ساعت ۳ به وقت بین المللیه![]()
بچه ها 3 و 6 توی اندیشه قطه میگن 1 ساعت دیگه درست می شه![]()
دیشب ساعت 2 دی سی داشتم تمام دانلود های idm قطع شد و وقتی دباره کانکت شد فقط توورنتی که داشتم دانلود شد با سرعت 120 اونم خودم محدود به 120 کرده بودم عصابم خورد شد دی سی شدن وقتی ادم خوابه خیلی نامردیه هرکی بتونه شبا بیدار بمونه بعد اینکه ملت دی سی میشن سرعتش ته دانلود میشه من دانشجوعم صبح باید پاشم شما حواستونو جمع کنید
Last edited by mtx891; 20-05-2010 at 09:01.
dc شدن دیگه واقعا نامردیه اول که سرعت شب کم شد حالا هم شب داره dc میشه دیگه دارم جوش میارماتفاقا منم دانشجو ام دیروز دانشگاه بودم شب از خستگی داشتم میمردم ساعت 1 گرفتم خوابیدم تا 2 نمیشه بیدار موند حالا 2 هیچی اگه 2:30 یا 3 قطع بشه چیکار باید کرد
تمام روز 195!بی خیال داداش! به یکی بگو که تا حالا از این سرویس استفاده نکرده باشه! ما دو سال از پارس آنلاین سرویس گرفتیم! از سرویس 64 کیلوبایت بودیم تا 256 ...
من خط 5 هستم.
در خط 5 که خیری ندیدیم!
256 ترافیگ 8 گیگ - خط 5
نوع سرویس رو که گفتم!
![]()
منظور دوستمون اجراي دستور tracert 4.2.2.4 كه ببينيم پكت ها از كدوم مسير روتينگ مي شه ، ظاهرا آشفتگي در انديشه وجود داره و هر مركز روتينگ متفاوت داره و اين مي تونه رو سرعت تاثير گذار باشه !!!
دوستان سلام ...
من دارم میرم ایندفعه مودم Wireless بگیرم کسی اینجا وایرلس استفاده میکنه؟؟
خونگی رو میگم.؟؟؟
مودم اندیشه رو نگیر چون معمولیه.یا dlink بگیر یا asus.
من هم با 128 کار کردم، الان هم سرعت 256 گرفتم خط 7 هستم سرعت لینک مستقیم 195 میخوای باور نکن. شاید تا یک ماه دیگه از اندیشه هم سرویس گرفتم تا ببینم در خط 7 کی سروره![]()
خدارا شکر من مشکل dc ندارم... بچه گلساریا رو dc نمیکنن دیگه...سرعتمم الان 180. خوبه... مثل اینکه اوضاع کم کم داره روبرا میشه... ولی پینگ هنوز بالاست...
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
آره... منظورم trace بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)