سلام
منم از شما به خاطر این توضیحات مفید ممنونم![]()
سلام
منم از شما به خاطر این توضیحات مفید ممنونم![]()
كسي نبود كمك كنـــه ؟سلام دوستان
از ديشب تا حالا نميدونم چرا پشت اسم آيكون هاي دسكتاپم "هاي لايت" مشكي افتاده .
چيكار كنم تا به حالت سابق برگرده ؟
خيلي مهمه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال داشتم
ویندوز قبلی من یه مشکل داشت که وقتی فایلهام رو روی دسکتاپ
می ریختم فایلهام encrypt میشد(سبز رنگ شدن)
بعد از انتقال اون فایلها به یه پوشه دیگه همچنان این حالت از بین نمیرفت
بعد از تعویض ویندوز هم دسترسی به اون فایلا امکان پذیر نیست و کپی ری نیم کات و غیره امکان پذیر نیست
حتی دوباره همون ویندوز قبلی رو ریختم ولی فایلا decrypt نمیشن
باید چیکار کنم که اون فایلها آزاد بشن؟
سلام
توی تاپیک نرم افزارهای قانونی کردن ویندوز پرسشم رو مطرح کردم ولی هنوز پاسخی نگرفتم :
واسه ویندوزی که اکس پی سرویس پک 3 هستش چکار باید کرد تا اون wga notification که نصب شده ، دیگه اجرا نشه و وقتی سیستم بالا میاد دیگه اون مراحل برای validate کردن و اینا نیاد ؟
وقتی توی اینترنت سرچ کردم به این سایت برخوردم :
که این نرم افزار رو معرفی کرده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا این نرم افزار رو اگه واسه ویندوز اکس پی سرویس پک 3 استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ ویندوز رو بهم نمی ریزه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم که زودتر منو راهنمایی کنید
از ديروز وقتي توي my computer روي يه دراوي كليك ميكنم تا بازش كنم يه پنجره جديد باز ميشه
دوستم گفت كه ويروس هست
فولدر آپشن هم تنظيماتش درست هست
اگر در فولدر آپشن، تب General گزینه Restore Defaults رو زده باشی و هنوز هم مشکل باقی باشه، احتمالا همون ویروس باشه.
با سلام و خسته نباشید
من با یک مشکل بزرگ در نصب برنامه ها(تقریبا تمام برنامه ها و بازی ها)مواجه شدم و اون اینکه با اجرای نصب هر بر نامه پنجره نصب بعد از حدود 10 ثانیه می پره و در اکثر برنامه ها دیگه هم نمیاد ولی در یکی دو تا برنامه بعد از پایان نصب دوباره ظاهر میشه. در برنامه هایی که نیاز به سریال داره به هیچ وجه وقتی برای وارد کردن سریال وجود نداره و صفحه نصب غیب میشه و دوباره که می خوای نصب کنی میگه setupدیگری در جریانه که البته نه آیکی ازش در start barهست ودر task manager هم هیچ اثری از اون پنجره نصب برنامه نیست.
درضمن من چندین بار ویندوز رو عوض کردم و همین طور ویروس کشی کردم ولی فایده ای نداشته حا لا راهی برای رفع این مشکل هست؟
سلام
مگه شما با برنامه روی فایلها پسورد گذاشتین؟ که این مشکل پیش آمده؟
سلام
ویندوز شما قانونی نشده؟خب میتونید شما با کرک قانونیش کنید.در انجمن موجود هست
سلام
سیستم را با آنتی ویروس های آپدیت شده اسکن کنید.
default رو زدم ولي درست نشد
چيكار كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)