اینجا کاملا توضیح دادن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کاملا توضیح دادن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلهای ناقص نسخه بویز تیم:
کل فایلهایی که در نسخه های بویز تیم موجود نیست در 8 پارت به حجم حدودا 700 مگ به آدرس های زیر قابل دریافت ست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quote]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه به جز بویزتیم شرکت دیگه ای هم این بازیو زده؟
اگه میشه جای دیگه به جز رپیدشر آپ کنی دستت درد نکنه
البته الان من فقط همین یه فایلو میخوام :
BOYSTEAMPC\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive\s313.arc
وقتی میخواد چپتر 4 رو لود کنه ارور میده میگه این فایله نیست
خواهشا برام بزارید ممنون میشم
سلام دوستان كسي ترنر بازي رو داره كه كار كنه؟براي دايركس 9
ممنون
سلام ali 742.
من چند وقت پيش چندتا trainer رو download كردم، ولي وقتي تو بازي فعال ميكردي هيچ كاري انجام نميداد. نميدونم چرا.
ولي اگر كسي trainer سالم داره بي زحمت upload كنه.
ممنون
سلام shuahin_kh
منم همين مشكل رو دارم.نميدونم ترنر ها چرا كار نميكنه؟
دوستان يه سوال ديگه هم داشتم.من اين بازي رو تو xp بازي مي كردم و حالا تو ويندوز 7 ولي وقتي سيو xp رو توي 7 ميريزم بازي از جاي سيو نمي ياد.D:\Documents and Settings\Dear-User\My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5 به
C:\Users\ali\Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5
چرا؟![]()
به درخواستهای علی 742 و shuahin_kh پاسخ بدین مشکل من رو هم حل کردین
خب بايد بگم برو از اين جا gamesforwindowslive اپديت رو دانلود كن
اين هم trainerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید من بازی resident evil 5 رو نصب کردم الان نمی تونم اجراش کنم یعنی با یه پیام خطا مواجه میشم لطفا راهنماییم کنید این پیام هنگامی ظاهر میشه که بازی رو اجرا کردم و یک مرورگر داره جلو می ره
در ضما مشکل از سخت افزار هم نیست
بعضي وقتا يه بازي نياز داره كه حتما directX كه توي CD بازي هستش رو نصب كني حتي اگر version DirectX تو از توي CD بهتر و بروزتر باشه.
DirectX توي DVD بازي رو نصب كن ، شايد مشكلت حل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)