اصرار قلعه نویی به حضور زودتر مهاجمان برزیلی
امیر قلعهنویی با توجه به عملکرد خط حمله تیم خود، بیش از گذشته به جذب بازیکنان برزیلی که از مدت ها قبل صحبت حضورشان در تمرین استقلال بود، تاکید دارد.
ظاهرا قرار است این دو بازیکن از سوی واسطههایی وارد تهران شوند؛ اما هنوز به قول خود مبنی بر حضور به موقع این بازیکنان در تمرین عمل نکرده اند و سرمربی آبی پوشان هم از این موضوع ناراحت است و از آنها خواسته هرچه زودتر این بازیکنان را به ایران بیاورد.
قرار است این دو برزیلی بعد از دیدار مقابل برق شیراز، خود را به تهران برسانند.
هاشمى نسب: قلعه نویى کارش را بلد است
مهدى هاشمى نسب مدافع تیم پیام مشهد دیروز به همراه تیمش در زمین شماره ۲ آزادى مشغول تمرین بود که سروکله استقلالى ها پیدا شد، هاشمى نسب پس از روبوسى با سرمربى استقلال و بازیکنانى چون مجیدى و اکبرى به خبرنگاران گفت:هنوز هم استقلال را به عنوان یک تیم مطرح و مدعى قهرمانى دوست دارم و بعد از پیام مشهد استقلال تیم محبوب من است وى افزود:هواداران استقلال گول این نتایج را نخورده و به توانایى تیم استقلال اعتماد کنند امیر قلعه نویى پیش از این هم توانایى اش را اثبات کرده و کارش را بلد است، من امیدوارم استقلال با درایت مربیان خوبى که دارد در پایان فصل به نتیجه دلخواهش برسد و در لیگ قهرمانان جشن قهرمانى بگیرد.
نفریه در منزل روانخواه
محمدسعید نفریه عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال دیروز به عیادت امید روانخواه هافبک این باشگاه رفت. نفریه صبح دیروز با حضور در منزل روانخواه از این بازیکن عیادت کرد. گفتنى است روانخواه هافبک آبى پوشان به تازگى عمل جراحى انجام داده و تا ۶ ماه قادر به همراهى استقلال نخواهد بود. شایان ذکر است نفریه به روانخواه قول داد تمام مخارج این عمل را باشگاه استقلال تقبل کند .