تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 420 از 2376 اولاول ... 3203704104164174184194204214224234244304705209201420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,191 به 4,200 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اصرار قلعه نویی به حضور زودتر مهاجمان برزیلی

امیر قلعه‌نویی با توجه به عملکرد خط حمله تیم خود، بیش از گذشته به جذب بازیکنان برزیلی که از مدت ها قبل صحبت حضورشان در تمرین استقلال بود، تاکید دارد.
    ظاهرا قرار است این دو بازیکن از سوی واسطه‌هایی وارد تهران شوند؛ اما هنوز به قول خود مبنی بر حضور به موقع این بازیکنان در تمرین عمل نکرده اند و سرمربی آبی پوشان هم از این موضوع ناراحت است و از آنها خواسته هرچه زودتر این بازیکنان را به ایران بیاورد.
    قرار است این دو برزیلی بعد از دیدار مقابل برق شیراز، خود را به تهران برسانند.

هاشمى نسب: قلعه نویى کارش را بلد است

مهدى هاشمى نسب مدافع تیم پیام مشهد دیروز به همراه تیمش در زمین شماره ۲ آزادى مشغول تمرین بود که سروکله استقلالى ها پیدا شد، هاشمى نسب پس از روبوسى با سرمربى استقلال و بازیکنانى چون مجیدى و اکبرى به خبرنگاران گفت:هنوز هم استقلال را به عنوان یک تیم مطرح و مدعى قهرمانى دوست دارم و بعد از پیام مشهد استقلال تیم محبوب من است وى افزود:هواداران استقلال گول این نتایج را نخورده و به توانایى تیم استقلال اعتماد کنند امیر قلعه نویى پیش از این هم توانایى اش را اثبات کرده و کارش را بلد است، من امیدوارم استقلال با درایت مربیان خوبى که دارد در پایان فصل به نتیجه دلخواهش برسد و در لیگ قهرمانان جشن قهرمانى بگیرد.

نفریه در منزل روانخواه

محمدسعید نفریه عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال دیروز به عیادت امید روانخواه هافبک این باشگاه رفت. نفریه صبح دیروز با حضور در منزل روانخواه از این بازیکن عیادت کرد. گفتنى است روانخواه هافبک آبى پوشان به تازگى عمل جراحى انجام داده و تا ۶ ماه قادر به همراهى استقلال نخواهد بود. شایان ذکر است نفریه به روانخواه قول داد تمام مخارج این عمل را باشگاه استقلال تقبل کند .

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جباری بد بازی کرد, موافقم.
    ولی من مصوب اصلی نتیجه گرفتن تیمو علیزاده می بینم.
    موجود خیلی عجیبیه ! نمی تونم بفهمم چطور تا این سطح فوتبال ایران
    بالا آمد که اول به پرسپولیس رفت و بعد به استقلال (!)
    این باید میرفت یه ورزشی مثل پرتاب دیسک یا پرتاب وزنه.
    ناکامی تیم رانمیشه همش را به گردن علیزاده انداخت اما نقش پررنگی داره!
    علیزاده هم به مثل خیلی های دیگه با پاچه خوری به اینجا رسیده حرفهای بازیکنان پرسپولیس زمانی که علیزاده تو تیمشون بود را هنوز به خاطر دارم!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

برهانى مصدوم شد

آرش برهانى، مهاجم استقلال تهران در جریان دیدار تیمش مقابل مس کرمان در برخورد با امیرحسین صادقى دچار مصدومیت شد.به گفته پزشک استقلال برهانى به دیدار هفته آینده تیمش مقابل برق شیراز نخواهد رسید..

محرومیت ۳ جلسه اى براى شکورى

هادى شکورى مدافع استقلال که از سوى کمیته انضباطى محروم شده امروز باید در این کمیته حضور یابد. شکورى در جریان دیدار استقلال مقابل سپاهان بازیکن سپاهان را در حالى که بازى جریان نداشت زده بود و به همین دلیل باید ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه با نماینده باشگاه استقلال در کمیته انضباطى حضور یابد و از خود دفاع کند. طبق شنیده هاى ما به احتمال فراوان شکورى با ۳ جلسه محرومیت روبرو خواهد شد.

قلعه نویى احضار شد

امیر قلعه نویى، سرمربى تیم استقلال پس از شکست تیمش مقابل مس کرمان به جلسه هیأت مدیره این باشگاه احضار شد. علت حضور او در این جلسه توضیح در مورد باخت به مس بود. در این نشست قلعه نویى این شکست را به گردن گرفت و خود را مسئول عواقب آن معرفى کرد.

استقلال به امارات دعوت شد

تیم فوتبال استقلال تهران براى برگزارى یک دیدار دوستانه با تیم النصر امارات راهى این کشور خواهد شد. طبق شنیده هاى ما، باشگاه النصر امارات دیروز با ارسال دعوتنامه از استقلال دعوت کرد تا در تعطیلات ۲ هفته اى لیگ به این کشور سفر کند. در این میان فقط پاسخ امیر قلعه نویى سرمربى استقلال مانده تا مقدمات سفر فراهم شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ناکامی تیم رانمیشه همش را به گردن علیزاده انداخت اما نقش پررنگی داره!
    منم با علیرضا موافقم.. نمیشه همه ی باخت رو گردن علیزاده انداخت.. کاری اگه نمیکنه، لااقل دوندگیه زیادی داری.. ولی نود دقیقه و به عنوان بازیکن فیکس و ثابت بهش بازی میدن، زیاده.. وقتی تیم عقب باشه، میتونه به عنوان بازیکن تعویضی بیاد تو، نه به جای مهاجما.. بیاد که بشه از پرتاب هاش استفاده کرد.. مثلاً 15، 20 دقیقه ی آخر، اگر تیم احتیاج به گل داشته باشه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اگه اخباری که گذاشتم تکراری بود، خودتون به بزرگواریه خودتون ببخشید.. سعی کردن تکراری نباشه..
    دقت کردین استقلال تو این 4 تا بازی که کرده، فقط 3 تا گل زده که 2 تا از گل هاش هم تو بازیه اول زده ؟ یعنی تو این 3 تا بازیه آخر فقط 1 گل زده.. تازه، از این گل هایی که زده، 2 تا رو مدافع ها و یکی رو هافبک زده ! خارج خونه که تا حالا نتونسته گل بزنه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض حسن روشن : فتح الله زاده صداقت ندارد.

ISN - حسن روشن گفت:تا زمانى كه فتح الله زاده صداقت نداشته باشد ، استقلال نمى تواند موفق شود.وى همچنين افزود: دليل شكست هاى استقلال را نمى توان به گردن قلعه نويى انداخت زيرا استقلال در حال حاضر مشكل مديريتى دارد. وى ادامه داد: مديرعامل استقلال صداقت ندارد و مطمئن هستم تا زمانى كه فتح الله زاده به بازيكنان و تيمش دروغ مى گويد استقلال نمى تواند موفق شود و در آينده با مشكلات زيادى رو به رو مى شود. روشن افزود: استقلال با اين روندى كه در پيش گرفته است هيچ وقت موفق نمى شود و مطمئنم امسال حتى نمى تواند جزو ۳ تيم بالاى جدول باشد. وى افزود: من قبل از ديدار استقلال و مس نتيجه را پيش بينى كرده بودم و مى دانستم استقلال در اين بازى خواهد باخت زيرا در تيمى كه پر از حاشيه است و گلرش به خاطر چكش به تمرين نمى رود هرگز نمى تواندتوقع برد داشته باشد. وى در پايان گفت:«استقلال اگر مى خواهد در اين فصل نتيجه بگيرد بايد ساختار مديريتى خود را عوض كند. باخت هاى استقلال به هيچ عنوان تقصير قلعه نويى نيست بلكه مديريت تيم است كه باعث نتايج ضعيف استقلال شده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

قلعه نویى: باختیم اما قهرمان مى شویم!

امیر قلعه نویى، سرمربى استقلال پس از شکست تیمش مقابل مس کرمان گفت: بازى خوبى ارائه کردیم.تنها مشکل ما در خط حمله است. متأسفانه مهاجمان ما با بى دقتى موقعیت ها را از دست مى دهند.باید فکرى به حال این موضوع بکنیم. در این رابطه چند مهاجم خارجى را مدنظر داریم که هرچه زودتر یک مهاجم خوب را به خدمت خواهیم گرفت. تیم ما از ۴ بازى تنها ۴ امتیاز کسب کرده است و این براى استقلال خوب نیست با این حال تأکید مى کنم استقلال در این فصل قهرمان لیگ برتر خواهد شد. فرصت زیادى تا پایان لیگ باقى مانده است و ایمان دارم در آینده چهره بهترى از استقلال خواهید دید. این فصل بازیکنان خیلى خوبى جذب کرده ایم و مطمئن هستم با حضور آنها به موفقیت دست خواهیم یافت. قلعه نویى در خصوص وضعیت امیدرضا روانخواه گفت:ما روى امید حساب ویژه اى باز کرده بودیم که متأسفانه با مصدومیت وى تمام نقشه هاى ما نقش بر آب شد. پر کردن جاى امید در ترکیب استقلال بسیار سخت است و زمان لازم است تا بتوانیم جایگزین روانخواه را در ترکیب اصلى پیدا کنیم. جاى او خالى است. سرمربى استقلال در پایان اضافه کرد: شرمنده هواداران شدیم ، امیدوارم در آینده جبران کنیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 پیش بینی [استقلال - برق] _ هفته ی پنجم

استقلال3-1برق شیراز
    استقلال 2 بر 1 برق شیراز رو میبره

کمتر از 3 روز دیگه واسه شرکت تو پیش بینی فرصت دارید..
    Last edited by emad64; 26-08-2008 at 17:38. دليل: اضافه شدن elendil به لیست..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

استقلال3-1برق شیراز
    استقلال 2 بر 1 برق شیراز رو میبره ......................................
    استقال3-1 برق شیراز
    اینبار رو می بریم.

ولی استقلال حتمآ یکی مهاجم خوب بایستی بیاره.
    میدونم دیگه علیزاده دوباره میخواد بازی کنه

پیش بینی من : برق 2 - استقلال 2
    سلام دوستان
    استقلال 3 برق 0
    یا علی
    پیش بینی ها ثبت شد..

ظاهراً واسه مسعود مشکلی پیش اومده.. دوباره خودم شدم مسئول ثبت پیش بینی ها. فقط اگه دیر به دیر پیش بینی ها رو ثبت میکنم، به بزرگیه خودتون ببخشید. آخه بد گیر پروژه هامم..

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

عماد جان این پیش بینیه مارو هم ثبت کن

میگم 1-1 مساوی میکنیم باهاشون :(:(:(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •