در ضمن اين عطا تازه از كيش برگشته ها ! اون دفعه نذاشت ازش عكس بگيرم ! كلي وستي ها بچه هاي باحالين ... و خوبم پول در مي آرن كه يكي از مهم ترين دلايل همين خوب برخورد كردنشونه !
در ضمن اين عطا تازه از كيش برگشته ها ! اون دفعه نذاشت ازش عكس بگيرم ! كلي وستي ها بچه هاي باحالين ... و خوبم پول در مي آرن كه يكي از مهم ترين دلايل همين خوب برخورد كردنشونه !
همش تایید میشه! lol
ميشه بگي چيجوري چسبوندي كه حباب زيرش نرفت من هر موقع ماله موبايل رو كندم ديگه نتونستم طوري بچسبونم كه حباب زيرش نره !!
راستي اين يارو برچسبه چنده؟؟
تو بسته ی برچسب یه دستمال داره که باهاش باید Lcd رو تمیز کنی. یه برچسب داره که دوطرفش یه برچسب دیگه هست! یعنی سا تا برچسبه که وسطیه اصلیه اس. یه چیر مقوا مانند سفت هم داره که باید هر ذره از برچسب که میچسبونی رو با اون پرس کنید. لبه ی یک طرف یکی از برچسبهای فرعی رو بلند کنید. و از یک گوشه بچسبونید رو پی اس پی، بعد آروم آروم با مقوا سفته چسبوندنو ادامه بدید. وقتی کامل چسبوندیدش، برچسب فرعی دوم رو هم غلفتی بکنید! حواستون هم باشه که اگه یجا حباب رفت زیرش سریع اونجا رو بکنید دوباره با دقت بچسبونید.
قیمت برچسباش هم توپخونه 1000 تومنی و 2000 تومنی داره و وست گیم 2800 و پایتخت و اینا 3000 تومن.
با سلام به همگی.
من امروز یه Psp Slim خریدم Version :3.90 هست
اگه ممکنه راهنمایی کنید چجوری می شه کپی خورش کرد
من ایران نیستم خواهش می کنم
این آدرس ایمیل من هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيز ديگه جناب saddegh عزيز شما psp رو از كجا خريدي و اين قيمتي كه گرفتي پايين ترين بود؟؟GHOST RIDER
من که منتظر امدن psp2 هستم
با سلا م
من روی psp که سخه 3.4 هست و از امریکا برام فرستادن ویدئو با فرمت mpeg4 ریختم ولی متاسفانه وقتی توی قسمت ویدئو میرم پیغام میده که فایلی وجود نداره و چیزی نیست که بخواد اجرا کنه .
آیا نام folderam مشکل داره لطفا راهنمایی کنید دوستان .
ممنون![]()
دوستان سلا م
در مورد مموری های موجود برای psp هم از لحاظ ظرفیت و هم از لحاظ قیمت اطلاعات می خواستم . بیشتر در مورد version3.4
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)