تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 435 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

منظورتون اگه همون جائیه که دوتا نعرقول پشت دوتا مجسمه هستن و هی آتیش نسار میکنن هست!
    من یکیشون رو با RPG , دوتای دیگه رو با اون تفنگ نارنجک انداز.
    با تیر نمیشه این نامرد ها رو کشت
    اتفاقا با killer خیلی راخت میشه ترتیبشونو داد. فقط باید یه کم سرعت عمل داشته باشی

داره خودمونی میشه M-N-2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    any where

پيش فرض

نه ، فکر نکنم اونجا باشه. دو تا از این غول گنده هان. همون جایی که زیرش ماده ی مذابه. یه دستگاه هم داره که یه دریچه رو باز میکنه تا اینا بیفتن توش. ولی هر کاری کردم باهم روی دریچه نمی ایستن، حتی اگر وایستن و دریچه رو باز کنی فقط یکیشون میفته. بعدشم دریچه قفل میشه. اون یکیم که بخوای بکشی باید تمام اسلحه ها رو به خاطرش حروم کنی. چیکار کنم؟ باید دوتایی باهم بیفتن یا یکی که افتاد اون یکی رو خودم بکشم؟

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه ، فکر نکنم اونجا باشه. دو تا از این غول گنده هان. همون جایی که زیرش ماده ی مذابه. یه دستگاه هم داره که یه دریچه رو باز میکنه تا اینا بیفتن توش. ولی هر کاری کردم باهم روی دریچه نمی ایستن، حتی اگر وایستن و دریچه رو باز کنی فقط یکیشون میفته. بعدشم دریچه قفل میشه. اون یکیم که بخوای بکشی باید تمام اسلحه ها رو به خاطرش حروم کنی. چیکار کنم؟ باید دوتایی باهم بیفتن یا یکی که افتاد اون یکی رو خودم بکشم؟
    سلام يه آرپي جي حرومشون كن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام یه چندتا خبر تقریبا خوب دارم :
    طبقه اعلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی ایول 4 رو خود شرکت CapCom پورت کرده در ضمن تاریخ عرضه اون رو هم تو فرانسه 8 مارچ و تو انگلیس 1 مارچ و تو ایالات متحده 1 آپریل اعلام کرده

اما یه کوچولو هم تذکر داده که (* Release Dates are subject to change)
    یعنی این یوبی کل دنیا رو سر تاریخ پخش به شک انداخته

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بله دوست عزیز یکیشون رو همونجوری باید کشت یعنی با باز کردن دریچه . اون یکی هم باید بش تیر بزنی وقتی "زانو زد" بری رو کولش و تند تند کلید رو بزنی یا اینکه پولها تو پس انداز کنی و یک آر پی جی خوش دست بخریدی و با یک تیر خلاص .
    یا علی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kuala Lumpur

پيش فرض

تو مرحله 2-4 یه جایی هست که دوتا غول باهم میان، اونجایی که زیرش ماده مذابه. هر کاری میکنم باهم نمیفتن پایین.یکیشون میفته اون یکی میمونه باوجود اینه هردوشون رو دریچه هستن. چی کار کنم؟ راهی هست که جفتشون بیفتن یا اینکه تک تک بکشمشون؟ راه دیگه ایم هست؟
    اونجا باید از یک نرده بون بالا بری و تیر بزنی تو کلشون

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

اتفاقا با killer خیلی راخت میشه ترتیبشونو داد. فقط باید یه کم سرعت عمل داشته باشی
    آره Killer و Butterfly Killer خیلی قوی هستند. در حالت Pro اون Krauser رو میتونی با Killer به راحتی بکشی . البته بگم که بدون اون هم غیر ممکنه !
    خوب قبل از اینکه بری اونجا یدونه آر پی جی بگیر . بعد که اولی افتاد توی مواد مذاب با آر پی جی اون یکی رو بزن . فقط مواظب باش به قول خودمون فرت نکنی !

داره خودمونی میشه M-N-2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    any where

پيش فرض

از لطف همگی ممنون!

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

آقا من 1 بار این بازیو تو حالت معمولی تمام کردم حالا که میخوام حالت Pro این بازیو تموم کنم متاسفانه بازی پاک شده و باید از اول نصب کنم !
    کسی میتونه Save بازی رو در حالتی که Normal تموم کرده واسم بزاره ؟
    مرسی

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام عزیزان
    من تو قسمتی هست که آدمای مومیایی (شایدم مومیایی نباشه یه چیز شبیه اونا) هستش سردخونه داره بعدش باید با کارت در هارو باز کنی اشلی رو نجات بدی من اونجام می خوام ببینم چقدر دیگه مونده خسته شدم نمی دونم شما چجوری یه بازی رو چند بار انجام میدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •