gprs در بروجرد کی فعال می شود ؟
gprs در بروجرد کی فعال می شود ؟
دوست عزیز از صورتحسابی که برای فروردین ماه به بعد میاد ثانیه ای حساب میشه
دوست من
من تو كوه كم اطراف بندپي و لفور رفتم خط ميداد شما مي گيد تو بابل خط نميداد!
من تو خيابان شريعتي به اينترنت وصل مي شم.
سلام. کسایی که اعتباری دارن لطفا امتحان کنن ببینن تعرفه ها ثانیه ای شده یا نه. من که امتحان کردم هنوز دقیقه ای کم میکنه. در ضمن اس ام اس و اینترنت تو مشهد هنوز رایگانه .میخواستم بدونم جاهای دیگه هم همینطوره یا نه . آخه من چهار شنبه رفتم تهران پولی شد بعد که برگشتم مشهد دوباره رایگان شد.
تو شهر ما وقتی پوشش کامل شد و دو سه تا آنت وصل کردن اینترنت وصل شد ، تقریبا 3 هفته بعد از اولین آنت دهیش .
ببخسيد دكل هاي ايرانسل اينه كه عكسشا گذاشتم؟
من هرچي دستي با گوشيم سرچ ميكنم شبكه اي به نام ايرانسل پيدا نميكنه فقط شبكه هاي IR TCI وIRAN TALIYA و IR 35 و IR MTCE را فقط پيدا ميكنه(من ساكن اصفهان هستم)
مشگین شهر که از اوایل اسفند ایرانسل داره ولی نمیدونم اینا چرا مدام تبلیغ می کنن که مشگین شهر هم تحت پوشش ایرانسل قرار گرفت
IR 35 همون ایرانسل هست !
choory عزیز فکر کنم این عکسی که شما گذاشتی دکل مخابرات دولتی باشه که رو ساختمونهای مخابرات یا ساختمونهای اداری میذاره!
دکل های ایرانسل اونطور که من یکیشو دیدم باریکتر و بلندتر هستند و تجهیزات بزرگتری کنارشون هست و جدید تر از دکل های مخابرات هستند!
من فکر می کنم دقیقا این دکلی که گذاشتند متعلق به ایرانسل باشه چون مال مخابرات با این فرق داره و قبل از اینکه ایرانسل بیاد دکل های مخابرات این شکلی نبود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)