تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 43 اولاول ... 32383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 426

نام تاپيک: ((( تعميرگاه مجازي گوشيهاي سوني اريكسون !! )))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشیه من ویواز پرو هستش
    یه مدتیه وقتی با گوشیم مکالمه میکنم صدای طرف مقابلم قطع میشه یا خیلی خیلی ضعیف میشه و مجبور میشم بزنم رو بلندگو
    به نظرتونن مشکل سخت افزاریه یا از تقویت کننده صداشه
    آخه ویواز برای مکالمه از تقویت کننده هم استفاده میکنه
    سلام گوشی منم همین مشکل داشت فکر کنم اکثر ویواز پروها همین مشکل دارن بلندگو داخلیشو عوض کرد حل شد صدا شد مثه روز اول

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    من Xperia Mini Pro دارم وقتی با کابل USB بخوام از لپ تاپ آهنگ بریزم تو گوشی بعد از اینکه کابل را از گوشی رها میکنم صفحه گوشی دیگه روشن نمیشه و باید باتری را دربیارم تا
    دوباره گوشی درست بشه ............. کلافه ام کرده .......... کمک کنید لطفا !!!!

داره خودمونی میشه hamedre81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی J20 رو دارم وقتی که می خوام یه عکس جای تاریک بگیرم عکس با این که فلش می ندازه اما سیاه می افته(وقتی عکس رو می گیره فلش قطع شده و تصویر سیاه می افته یعنی موقع گرفتن عکس و انداختن فلش گوشی هماهنگ نیست ) گوشی هم آپدیت کردم ولی درست نشده؟باید چیکار کنم؟

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان یه دونه Neo V دارم .
    Pattern گذاشته بودم بعئ توی مهمونی همین طوری مونده بود روی میز یه نفر اینقدر زده که باید Secret Question جواب بدم... اصلا یادم نمیاد چی بوده.
    باید چیکار کنم؟آیا راهی برای باز کردنش هست یا باید فول ریست کنم؟و چطوری باید فول ریست کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه sony ericsson mix walkman خریدم که متاسفانه ربان فارسی نداره !! میشه کمکم کنید چطور میتونم فارسیش کنم ؟

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

رفتم حموم ، شنیده بودم هم خیلی ها با خودشون گوشی میبرن حموم . منم خیر سرم برای اولین بار خواستم ببرم حموم . بردمش ، مطمئنم آب بهش نخورده خورده باشه هم موقعی بوده که گوشی رو یکی دو بار دستم گرفتم ، بعدش که اومدم بیرون از عصر دیگه شارژ نمیکنه

گوشیم C905 هست ، یه لحظه آیکون باطری عوض میشه و عکس برق میاد روی باطری اما زود همون عکس برق میره و اینجا که باید بنویسه شارژر از گوشی رو از پریز قطع کن نه از گوشی تا صرفه جویی بشه ( داستان های سونی اریکسون !!! ) ، اینو نمینویسه . و وقتی که از پریز یا از گوشی کابلش رو میکشم بیرون این هشدار رو میده . 2 بار هم الان شد که ارور میده Cannot Charge The Battery . You Must use a sony ericsson battery . بچه ها خواهش میکنم تورو خدا اگه راهی هست واسش بگین . من دوس ندارم گوشیم تعمیری شه . مخصوصا اینکه اینجا ارومیه هیشکی بلد نیست C905 باز کنه و ببنده ، مطمئنم اگه بدمش تعمیرش بعدش طوری گوشی رو واسم تحویل میده که از گوشی زده بشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من يه گوشي p1 دارم كه 2 سال پيش از دستم افتاد و 1 طبقه از پله ها رفت پايينو آنتنش پريد
    دادم يه جا گفت آنتنش شكسته عوض كرد يكم درست بود باز خراب شد و آنتن نداشتم و بعد بردم يه جا ديگه تو پاساژ بزرگمهر ادم به يارو و فرداش رفتم يارو گوشي رو بهم داد و گفت نميشه و هركاري كردم جواب نداد و من هم كه گوشي رو از يارو گرفتم ديدم خاموشه و ديگه روشنش نكردم تا رفتم خونه و ديدم اصلا گوشيم ديگه روشن نميشه!فكر كردم شارژش تموم شده ولي زدم به شارژ چراغ شارژ روشن ميشد ولي هيچ اتفاقي نمي افتاد و معلوم بود يارو يه گندي بهش زده چون قبلش همه چي گوشي سالم بود و فقط آنتن نداشت.بردم يه جا ديگه كه گفت بردت اتصالي داره و يكي دستكاريش كرده و بي خيالش رو و ...
    الان 1 ساله افتاده يه گوشي ولي بدجوري دوست دارم درستش كنم!نميدونم چرا روشن نميشه!
    فقط چراغ شارژءروشن ميشه وقتي شارژرو ميزنم و هيچ اتفاقي نميوفته حتي فكر ميكنم شارژ هم نميشه!

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    من یک گوشی سونی اریکسون مدل k320 i دارم راستش سه تا سئوال دارم
    یک آیا میشه روش فلش مموری سوار کرد؟ در حال حاضر فلش خور نیست
    دوم خرج احتمالیش در صورت مثبت بودن پاسخ چقدره وآیا درست کار خواهد داد؟
    سئوال سوم در حال حاضر نهایت تعداد شماره هائی که میشه روش ذخیره کرد 1000 عدد است آیا میشه این شماره رو افزایش داد؟ مثلا تا 5000
    راستش دلیلش اینه که یک گوشی آیفون دارم که نزدیک 3000 شماره روش ذخیره دارم میخوام اگه بشه همه شماره ها رو روی این تلفن هم کپی کنم
    آیا راهی برای افزایش حجم بانک اطلاعاتی این گوشی وجود داره؟

داره خودمونی میشه MaySam.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

من الان یه گوشی گرفتم طرف رمزش رو یادش رفته و میخوام بدونم راهی هست بشه رمز گوشی رو پیدا کرد؟ میخوام مستر ریستش کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام من یه گوشی ویواز دارم که SymVPN را روش نصب کردم بهد گفت باید گوشی را ریستارت کنید من هم گوشی را خاموش روشن کردم ولی وقتی روشن شد روی ارم شرکت سونی اریکسون ایستاد و دیگه نه خاموش میشه نه صفحه گوشی میاد.تورو خدا کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •