بابا مگه من چی گفتم این طور میکنید عجب آدمای زود رنجی (سوسول)
بابا مگه من چی گفتم این طور میکنید عجب آدمای زود رنجی (سوسول)
آیا گوشی با دوربین بیشتر از 3 مگا پیکسل از سونی اریکسون وجود دارد؟
فکر نکنم باشه ولی به احتمال زیاد شرکت سونی اریکسون برای رقابت با n95 گوشی رو طراحی کرده یا خواهد
کرد و برای این رقابت باید دوربین خوبی در نظر گرفته شده باشه
سلام من تازه عضو شدم و اطلاعات ام در مورد گوشي موبايل بالاست
در حال حاضر من گوشي نوكيا ان73 music edition دارم و ازش راضي هستم(مخصوصا دوربينش)
بايد بگم كه دوربين هر دو گوشي n73 و k800 تقريبا يكسان هستند فقط كمي دوربين n73 كيفيتش بيشتره اگه توجه كنيم در n73 از لنز زايس ، يعني بهترين مارك لنز در جهان استفاده شده در نتيجه كيفيت آن را به طور چشمگيري از k800 بيشتر است
البته اگر از دوربين اين دو گوشي بگذريم بايد به اين نكته توجه كنيم كه n73 از ويندوز سري سوم s60 بهره ميبرد در صورتي كه k800 اصلا ويندوز ندارد
خیلی دلیل مزخرفی بود . بایست بدونید که syber shot های سونی هم از این لنز استفاده میکنند در ضمن تنها عامل موثر در کیفیت دوربین(دیجیتال) لنز آن نیست.عکس ها هم حرف منو تایید میکنند
![]()
عزيز من اين يكي از هزار دليل است
در ضمن اگر اين گوشي دوربين خوبي هم نداشت باز هم همين رو انتخاب ميكردم به دليل ويندوزي كه در بارش توضيح دادم
نمردیم فهمیدیم ان 73 ویندوز داره !
اگه من ان 73 داشتم قطعن هر چه زودتر می فروختمش دیگه خیلی خیلی خزش کردن![]()
salam.
man beyne entekhabe gooshye k750 va w800 mondam.
lotfan mano rahnamayi konid
اولا اینجا درباره دوربین حرف میزنیم دوما این ویندوز! شما همچین آش دهن سوزی هم نیست!![]()
درضمن جانehsanmaximoos ضمن اینکه عضویتت رو تبریک میگم-اینجا جای سئوال شما نیست
ولی...w800 بگیری بهتره خیلی.البته اگه بتونی w810 بگیر خودتو راحت کن حواستم جمع کن کلاه سرت نره خوب تو انجمن ها تحقیق کن همه چیز میاد دستت.
![]()
عزيزم نه شركت نوكيا مال بابامه نه با سوني اريكسون اختلاف دارم
به هر هال اين نظر منه و به نظر من اگه گوشي ويندوز نداشته باشه آدم خفه ميشه![]()
چون هيچ كاري نميشه باهاش كرد
اگه نارات شدي =>![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)