سلام
دوست عزیز شما گوشیت رو بده برات فلش کنن . نیم ساعت هم طول نمی کشه
سر پر هم 10 تومن برات آب می خوره
سلام
دوست عزیز شما گوشیت رو بده برات فلش کنن . نیم ساعت هم طول نمی کشه
سر پر هم 10 تومن برات آب می خوره
فلش كردم،درست شد.
آره.وقتي كه شارژ گوشي تموم ميشه به چراغ اينفرارد يه نگاه بنداز.روشن خاموش ميشه.
سلام!
به نظر شما k800i تا یه هفته بعد از عید میاد روی 350000تومان یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید!
فكر نكنم چون اين گوشي تو بازار كمياب كه هيچ نايابه
k800من تصويرش خيلي ماته
با اينكه همه تنظيمات رو انجام دادم هنوز تصويرش ماته!
نمي دونم چيكار كنم
از همون اول كه گرفتيش مات بود؟
با مایی یا با اونا. میای میگی که فیلمش خوب نیست تصویرش هم که مثل ان73 بعد خودت میای میگی که کا800 داری. بابا تو آخرشی.
یه عکس بگذار ببینیم چه جوریاست.
سلام بر همه ی بروبچ کا800i
میخوام یه سری حرف را بزنم
من از متعصبان خیلی زیاد نوکیا بودم (الآن یه کم کمتر شده) و الآن هم هستم. من میخواستم دو روز پیش برم گوشی بخرم که گفتم با دوستم برم تو کافینت و تحقیقاتی کنیم و بعد بریم پاساژ علاء الدین و بخریم.
من 340 هزار تومان داشتم و حتما و حتما راغب بودم که گارانتی اصلی گوشی را بخرم.
من تو نظرم مدل 6288 نوکیا بود و میخواستم با توجه به چند گوشی دیگه که همگی از برند نوکیا بودند مقایسه کنم گوشیهای دیگر ان90 و 6282 و ...
مهمترین معیار ها برای من : 1-دوربین 2-صدا 3- پخش مالتی مدیا (صوت و تصویر و عکس)
رفیقم خیلی اصرار کرد که سونی اریکسون را ببینیم و بگیریم ولی من از روی تعصب گوش نمیکردم و بهونه ی چینی بودن و ... را میاوردم.
رفتیم کافی نت و بعد از برآوردهای فراوان به این نتیجه گرفتیم که با موقعیت و وضعیت مالی فعلی بهترین زینه همون 6288 است.
تحقیقات را تو سایت GSM Arena و GSM.ir انجام دادیم.
بعد رفیقم گیر داد گفت حالا که انتخاب کردیم بریم یه چندتا گوشی از سونی اریکسون ببنیم شاید نظرت عوض شد. من هم قبول کردم (چون میدونستم عمرا قبول نمیکنم که گوشی سونی اریکسون بگیرم) گفت یه 3-4 مدل را باز کن مثل: کا750 کا800 دبلیو800 دبلیو810 و.... کا800 آخریه بود همه ی گوشیها را که دیدم گفتم دیدی سونی اریکسون مفت نمیارزه گفت حالا این آخری را نگاه کن ببین نظرت عوض نمیشه
وقتی چشمم به اطلاعات کا800 افتاد با دهن باز و چشم های گشاد شده تعجب کرده بودم و نمیدونستم چی بگم. (البته اینو هم بگم که علاقه ی وافری هم به ان73 داشتم و به همه توصیه میکردم حتی چند تا پست هم در تاپیکهای این گوشی دارم) وقتی اینو با ان73 مقایسه کردم دیگه هیچی نگفتم و کم آوردم. دیگه اونجا اعتراف کردم که کم آوردم و این گوشه سونی اریکسون خیلی توپه ، تازه وقتی تفاوت عکسهای مقایشه شده ی این دو گوشی را هم دیدم دیگه واقعا گیج شده بود که تازه نوکیا ان73 150 هزار تومان گرونتره ، یعنی واقعا کسی تفاوت عکس و قیمت را ببینه و بفهمه و ان73 بگیره خیلی آدم جالبیه!(هنوز تعصب را دارم چون سونی اریکسون در گوشیهای قبلی نسبت به نوکیا ضعیفتر عمل گرده و تازه داره جون میگیره و مدلهای توپی میده بیرون) بهش گفتم ولی من که پولشو ندارم. گفت اینو دیگه کاریش نمیشه کرد ، بیا بریم علاءالدین و 6288 بخریم. هر جوری هم دو دو تا میکردم که یه جورایی پول قرض کنم همه جوره به بن بست میخوردم. دیگه ناچارا" رفتیم.
رفتیم یه سری قیمت گرفتیم و یهو رفیقم یه سورپرایز حسابی کرد گفت من بهت 100 هزار تومان میدم (شانسو که پول همراهش بود) و تو بیا سونی اریکسون کا800 بخر ، و بعدا پولشو بهم بده. من دیگه اونموقع کف کرده بودم و نمیدونستم چه جوری از رفیقم تشکر کنم خلاصه سرتون را درد نیارم رفتیم سیتادل و یه کا800 گرفتیم با قیمت 440 هزار تومان. این بود داستان ما. و ت الآن که خفن و خفن راضی ام.
حالا یه سری اطلاعات و اظهار نظر دارم که در زیر عرض میکنم
تفاوت رنگ در ان73 و کا800
ادر عکس زیر کاملا مشهوده که کدام ال سی دی قویتری دارند و رنگ پذیری کدام بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس در پست 220 بود که اینجا کپی کردم.
Bineshan جان. در مورده زیز باید بگم که فقط وفقط خواسته گوشی و شرکت را خراب کنه. شما هم بخوای ان73 را از قصد جلوی کسی خراب کنی مطمئنا همین چیزهای چرت و پرت را عنوان میکنی.
"داخله يه مقاله در مورد اين گوشي اين طور نوشته بود كه حفاظ دوربين پشت گوشي خيلي زود شل ميشه
و گرد و خاك به طور عجيبي در زير شيشه قاب گوشي جمع ميشه و عيبي كه پست بالا بهش اشاره كردم
واقعا برام عجيب بود
همچنين اشاره كرده بود كه كادر صفحه lcd گوشي به يك سمت در اكثر گوشي ها انحراف داره"
"
علت نگذاشتن CD توي جعبه توسط سيتادل:
چون k800 رو وقتي كه وصل ميكني به كامپيوتر ودر حالت انتقال فايل(file transfer ) قرارش ميدي بعداز چندبار كه اين كار رو كردي گوشي هنگ ميكنه واحتياج به فلش كردن پيدا ميكنه(البته با firmware فعلي) ودراصل براي اين كار بايد وقتي گوشي خاموش اين كار رو انجام بدي (البته فعلا) و سيتادل هم براي جلوگيري از سرازير شدن همه گوشي ها براي فلش مجدد اين كار رو انجام داده."
در مورده بالا باید بگم که در مورده من که اینطوری نبود و دو روز پیش که رفتم بگیرم سی دی هم داخلش بود و ازش استفاده کردم.
در مورده فرق کا800 با کا810 باید چند نکته را عرض کنم تفاوت این دو گوشی چیز زیادی نیست و به نظر من صبر کردن براش کار اشتباهیه
تفاوت این دو گوشی:
1- ظاهر (که صد در صد در کا810 بهتر شده)
2- کا 810 توان باطریش 3 ساعت بیشتر از کا800 است.
همین 2 تا فرق را داشت و یه فرق دیگه اش فکر کنم این باشه که توی بسته ی اون 64 مگابایت مموری را بگذارند چون نوشته بود کا800 داره ولی تو هیچ پکی نبوده این مموری!
نکته ی جالب اینه که تو سایت GSM Arena در قسمت صدا جلوی فیلد کا810 ننوشته که بلندگوش 72 کانله هست یا نه ؟!؟!
Bineshan جان این مورد زیر را یه ذره بیشتر و کاملتر توضیح میدی. من که خیلی مشتاق شدم بگیرم.
"خیلی ها از صدای کم این گوشی شکایت دارن ولی به نظر من صداش در حد نرماله من یه پیشنهاد می کنم دیدم داخله بعضی تاپیک ها صحبت از اسپیکر های اکسترنال با قیمت 20 تومن به بالا کردن به نظر من خرجه اضافیه شما میتونید با خرید یه فیش که یه سرش به گوشی می خوره و سره دیگش که مثل فیش های avهست به کاناله audio ورودی tv یا ضبط یا حتی به اسپیکرpcخودتون وصل کنید این فیش رو من تو جعبه w810دیدمه و با k800امتحان کردم جواب داد داخله ماشین هم که دیگه همتون طریقه وصل کردن به ضبط ماشین رو بلدین دیگه احتیاج به این خرج اضافی نیست"
R@R#M@N جان
عکسهایی که از منظره گرفته بودی با اون کیفت توپ دیدم ولی نکته ی جالب توجه اینجاست که عکسها نسبت به بالاترین درجه ی عکس کا800 جا داشتند و عکسها و 700X525 هستند. در صورتی که فول عکس کا800 1536X2048 هست که این هم نکته ی جالبی بود.
سلام ...
دمت گرم مصطفي جووون !!! خيلي باحالي !![]()
![]()
![]()
آقايون نوكيايي از خودشون دفاع كنن ! ( مخصوصا فري جون
در ضمن : كا810 قابليت خوندن html رو نداره ولي كا800 داره .
فعلا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)