سامان جان ممنونم...
راستش قیمتش یه کم بالاست...ضمن اینکه خیلی دوست دارم N93i بگیرم...الانم N90 دارم...
سامان جان ممنونم...
راستش قیمتش یه کم بالاست...ضمن اینکه خیلی دوست دارم N93i بگیرم...الانم N90 دارم...
ممنون دوست من
من تنظیمات Tv out رو هم تغییر دادم ولی بازم فول اسکرین نشون نمیده ...
سلام...
راستش قبلا هم در مورد کیفیت بالای دوربین N71 صحبت کرده بودم...
دیشب داشتم عکس هایی رو که در شرایط یکسان توسط N71 و N73 گرفته بودیم رو بررسی می کردم...باور کنید در خیلی از عکس ها N71 بهتر عکس گرفته بود!!واقعا بهتر بود!
متاسفانه خیلی کم دیدم طرفدار این گوشی بوده باشن ولی باید بگم در عکس گرفتن واقعا یک اعجوبست...فقط حیف که دوربینش فوکوس نداره.
اینم اضافه کنم که فلشش گرچه از نوع Led هست ولی واقعا با کیفیت کار میکنه و عملکرد فوق العاده موثری داره...
من که عاشق N93i هستم .. واقعا گوشیه شیکیه .... البته قیمتشم بالاس ....
فکر کنم تو هم مثل من گوشیهای مردونه و بزرگ رو دوست داری ...
من سال پیش همچیم موقعی N90 داشتم .. واقعا گوشی خوبیه و فقط عیبش همون نداشتن ویبره هست ... همین
ولی بازم میگم اگه تونستی یه N93 بگیر ...
در ضمن برای میتونی با من در ارتباط باشی من از صبح تا عصر ان لاینم ... saman_2325 تو یاهو مسنجر
سلام ایا میشه بوسیله کابل از اینترنت pc در موبایل استفاده کرد ؟
اگه میشه چطوری؟
توصیه میکنم درباره n93 و n93i در سایت :
بخوانید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای N93 i :
برای N93کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون موقع پی میبرید که تنها فرق اساسیشون در صفحه نمایش متفاوت هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته جای اسلات مموری و infrared هم عوض شده و در PoP Port هم خیلی خوب شده. (نیز درپوش مموری)
تاره دکمه های N93 خیلی بهترن.
البته شاید بعضی ها نتونن از صفحه آیینه ای n93i مخصوصا که صفحه نمایش کوچیک روی گوشی (با رنگ آبی پر رنگ و سبز) خیلی بهش میاد، بگذرن.
اما کلا کلاس طراحی N93 خیلی سنگین و متین تر هست.
انگار من شنیدم میگن باطری n93 از باطری n93i بهتره . راس می گن ؟؟؟؟
آره سامان جان...دقیقا...
خدمت دوستم هم عرض کنم که من همه Review های موجود رو خوندم...
باطری N93i Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F) و N93 Standard battery, Li-Po 1100 mAh (BP-6M).
در کل تفاوت اصلی بینشون در طراحی و کیفیت رنگشون هست...طراحی N93i به مراتب بهتر و شیک تر.میشه گفت عیوب N93 به نحوی در N93i برطرف شده...
بله !انگار من شنیدم میگن باطری n93 از باطری n93i بهتره . راس می گن ؟؟؟؟
همین طوره.
البته خوب تفاوت خیلی زیادی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)