سلام
چندتا سوال از آزمون تافل دارم. ممنون میشم جواب بدین:
1) اگه بخوام تو ترکیه امتحان بدم، وجه ثبت نام رو چه جوری می تونم پرداخت کنم؟ (مستر کارت رو از کجا می تونم پیدا کنم؟)
2) اینکه میگن مدرکش دوساله یا در بعضی مواقع مادامالعمر یعنی چی؟
مرسی![]()
خیر
آری
حدود سی درصد
حدود پنجاه درصد
حدود هفتاد درصد
نمی دانم
سایر موارد
سلام
چندتا سوال از آزمون تافل دارم. ممنون میشم جواب بدین:
1) اگه بخوام تو ترکیه امتحان بدم، وجه ثبت نام رو چه جوری می تونم پرداخت کنم؟ (مستر کارت رو از کجا می تونم پیدا کنم؟)
2) اینکه میگن مدرکش دوساله یا در بعضی مواقع مادامالعمر یعنی چی؟
مرسی![]()
1- حالا چرا تو ترکیه؟ همین سازمان سنجش خودمون هر دو هفته یک بار داره امتحان میگیره!
شما میری تو سایت سنجش، با کارت شتاب Voucher میخری از اونجا، بعد با همون Voucher میتونی ثبت نام کنی.
راه دیگه اش اینه که از این کارتهای اعتباری مجازی بخری مستقیم از خود سایت ETS خرید کنی.
2- مادام العمر نداریم. اکثر دانشگاهها نمره ای میخوان که قبل از دو سال گذشته کسب شده باشه.
موفق باشی.
سلام
درباره ی ثبت نام برای آزمون تافل سوال دارم. ثبت نام از طریق سایت سنجش با ثبت نام از طریق سایت ets چه فرقی داره؟(به جز نحوه ی پرداخت)
الان تو سایت سنجش نوشته برای آزمون 4 مارچ 2011 میشه ثبت نام کرد. برای آزمونهای بعدی نمیشه از الان ثبت نام کرد؟ مثلا برای آزمون 7 می؟ آخه تو سایت ets نوشته برای آزمون 7 می No seats available! یعنی ظرفیتش پر شده؟! تا یه ماه پیش ظرفیت داشت، یعنی پر شده؟!![]()
ووچری که سازمان سنجش می فروشه فقط برای تافل در ایران است... کسی می دونه چه جوری میشه ووچر خارجی خرید؟ میشه از بانک های ایران وارد عمل شد؟ مسترکارت از کجا میشه گیر آورد؟
بله ووچر سازمان سنجش فقط برای ایران هست. چون همینجا می فروشه.
یک سری موسسات هستند که مستر کارت می فروشن. یک سری موسسات هستن که شما بهشون پول ایرانی میدی،؛ اونا تو با کارت خودشون برات پرداخت می کنند. شما لازم نیست ووچر خارجی بخریدو مستقیما از طریق سایت ets برای هرجا که می خواید امتحان بدین، با مستر کارت پرداخت کنید
من دو سال پیش امتحان دادم، فقط از طریق ets میشد ثبت نام کرد. که باید با مستر کارت یا ووچر سازمان سنجش ثبت نام میشد. به نظرم فرقی نمی کنه از کجا ثبت نام کنی
راستش برای امتحان تافل خصوصا این موقع سال، هر ثانیه صندلی ها پر میشه. یک ماه که خیلی زیاده. معمولا تاریخ امتحانات تا 3-4 ماه بعد بازه. و این موقع هم گفتم خیلی شلوغه. باید هر روز چک کنی شاید تاریخ جدید باز کنند.
ممنون
به نظر شما تو کدوم آزمون میشه نمره ی بهتری گرفت؟ تافل یا آیلتس؟ من شنیده بودم تو بخش speaking آیلتس مصاحبه گر ها خیلی سخت میگیرن و به همین دلیل میخواستم تافل بدم. ولی حالا شنیدم که speaking تافل و چند دقیقه حرف زدن یه طرفه درباره ی یه موضوع خاص و نمره ی خوب گرفتن خیلی سختتره! درست میگن؟![]()
به نظر من تافل رحت تره، ولی این خیلی سلیقه ایه، افراد زیادی هستند که می گن آیلتس راحت تره..واقعا بستگی به خودتون داره. تافل چون که کاملا اینترنتیه، به نظر من راحت تر بود. ولی آیلتس چون کسی که با شما مصاحبه می کنه رو به رو نشسته یک مقدار استرسش بیشتره..ولی تافل شما صحبت می کنی و ضبط میشه و بعدا نمره داده میشه
سلام دوستان ...
ممنون میشم منابعی رو برای یادگیری TOFEL و IELETS بهم معرفی کنید !
جدیدا رفتم کلاس ، میخوام همراه اون کتاب ها ، نرم افزارها یا ... رو هم که واقعا در یادگیری کمک میکنه امتحان کنم !
خیلی ممـــنون !
سلام دوستان
من هفته پیش امتحان تافل دادم واسه writing دقیقا عین یکی از sample های ETS نوشتم (integrated)
حالا دارم برای GRE می خونم تو کتاب ETS GRE نوشته اگر Writing تون مثل sample کتاب ها باشه کلا scoreتون cancle میشه
می خوام بدونم این قانون واسه toefl هم هست یا نه؟
میخواستم بپرسم بهترین موسسه زبان که کلاس های فشرده برگزار میکنه برا اونایی که میخوان برن امتحان ielts بدن که بد بتونن برن خارج چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)