نوشته شده توسط borzou_one
حالا اینا ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :shock: :shock::arrow:
نوشته شده توسط borzou_one
حالا اینا ببینید:
کرک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :shock: :shock::arrow:
سلام مهدی جان من تو درخواسته نرم افزارم نوشتم من تمامه اين تاپيکو خوندم ولی واقعاً نفهميدم کدونversionراميشه با کرکه سالمش استفاده کرد که جديدم باشه ممنون ميشم کمک کنيد kaspersky antivirus البته versin beta نباشه
سلام دوست عزيزم. جديدترين نسخه كاسپرسكي كه بتا نباشه نسخه 372 پرسونال پرو هست كه من لينك دانلودش رو مي گذارم. اميدوارم كه به راحتي بتوني استفاده كني. البته نسخه 2006 بتا هم خيلي خوبه. عليرغم اينكه بتا هست اما مشكل خاصي نداره.
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.372
لينك دانلود:
لينك كرك:
دستتون درد نکنه ممنون کار ميکنه
مهدی جان من کارسپرسکای 2006 را با کرک چند تا تایپیک جلوتر معرفی کردم
نظرتون چی هست ؟
برزو جان كاسپرسكي 2006 چون نسخه بتا هست تا حدود 5 ماه ديگه رايگان هست و نيازي به كرك نداره. در ضمن خيلي جالبه و واقعا از نسخه هاي قبلي بهتر شده. اگه در مورد اشغال رم سيستم يه كم بهتر بشه ديگه حرف نداره. يعني من فكر مي كنم در اون صورت خودم در استفاده ازش هيچ شكي نداشته باشم.
سلام به دوستان من دتوا مشکل دارم نميدونستم کجا مطرح کنم اگه جام اشتباهه منو راهنمای کنيد اولين مشکل اينه که من انتی ويروس kaspersky رو اinstal کردم خوبم کار ميکنه ولی zonealarm pro اين انتی ويروس را monitoring نميکنه چيکار کنم آيا ايرادی داره يا نه ?مشکله دوم بعد از نصب و دادن رجيستر کی بازم برنامه werboot spysweeperميزنه که 30 روز اعتبار داره اگه ممکنه کمک کنيد ممنون
سلام دوست عزيز.
در مورد مشكل اولت بايد بگم كه هيچ اشكالي نداره و كاسپرسكي و زون آلارم با هم هيچ تداخلي پيدا نخواهند كرد.
در مورد مشكل دوم هم بايد بگم كه احتمالا سريال شما فاقد اعتبار هست. لطف كنيد بگيد كه از چه سريالي استفاده مي كنيد. همچنين ورژن دقيق آنتي اسپاي وير خود رو هم بگيد.
در ضمن آنتي اسپاي ويرهاي بهتري هم هستند كه استفاده بكنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)