گویا microsoft اعلام کرده که Alan Wake هرگز برای PC منتشر نخواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گویا microsoft اعلام کرده که Alan Wake هرگز برای PC منتشر نخواهد شد.
ترجمه:
بعضی از بازی ها با خصوصیت pc سازگار هستن و بعضی از بازی ها رو باید بشینی روی مبل و جلوی یه تلوزیون بزرگ بازی کنی.
ما فهمیدیم که بهترین روش برای تجربه کردن Alan wake اینه که اونو روی 360 بازی کنید و سعی کردیم که این بازی رو به یه بازی اختصاصی تبدیل کنیم.
هم مایکروسافت و هم رمدی (Remedy) گذشته دور و درازی با PC دارن.
این تصمیم به خاطر مَچ کردن یه بازی مخصوص با پلتفورم درست تر (مطابق تر ) گرفته شد.
Last edited by aghamajid1369; 12-02-2010 at 18:41.
کاملا درسته مجید جان مثلا dragon age اصلا رو کنسول حال نمی داد اما واسه alan حتما باید با x360 تجربش کرد
مجید جون من که میگم تابلوئه چرا فقط برای 360 Xbox میاد...
اگر دقت کنید در ابتدای کار وقتی دو کنسول وارد بازار ده بودند همه کنسولی رو به عنوان leader میشناختند که از نظر سخت افزاری قوی تر باشه هر کدوم از تولید کننده کنسولها هم ادعاشون میشد که کنسول ما مثلا در فلان جهات قویتر از کنسول رقیبه ولی با گذشت زمان معلوم شد که هیچ کدوم از این کنسولها مزیت خاص سخت افزاری(بحث من سر ناتال یا موشن کنترل نیست)نسبت به کنسول رقیب نداره و حتی خیلی از ادعاهای سازنده ها هم دروغ از آب در اومد!!!
ولی حالا با گذشت نه تنها بین گیمرها بلکه بین منتقدان هم عرف شده که کنسولی رو به عنوان leader میشناسند که بازیهای انحصاری درست حسابی بیشتری داشته باشه...خوب مایکروسافت هم نمی خواد این برگ برنده رو به هیچ وجه از دست بده مخصوصا وقتی که سونی داره عنوان بزرگی رو همچون heavy rain رو به بازار میده اگر هم دقت کنید مایکروسافت هم فعلا بازی که بتونه با heavy rain مخصوصا از نظر داستان پردازی رقابت کنه توی بساط نداره خوب اونم میاد این بازی رو انحصاری میکنه و تا جایی که می تونه روش مانور میده تا از بازار رقابت عقب نمونه!!!
این وسط هم مایکروسافت نمی تونه بگه که ما به خاطر رقابت با ps3 این کار روکردیم چون هم به pc بازها بر میخوره وهم توی بازار رقابت ناشیانه ست به خاطر همین میاد میگه alane رو xbox چیز دیگه است![]()
اره مهدی. این که کاملا درسته. من اون متن رو فقط ترجمه کردم تا بچه ها خبر رو ببینن.
وگرنه این که کاملا درسته. مایکروسافت داره با سونی رقابت میکنه.
بعبارت دیگر: جنگ بین Heavy Rain و Alan Wake به کنسل شدن نسخه PC از بازی Alan Wake انجامید.
به جهنم، من که هیچ وقت کنسول نمی خرم.
افت داره واسه من بشینم جلوی تلویزیون گیم پد بگیرم دستم. (آبروریزی میشه جلوی جمع)
حیف چقدر واسه این بازی انتظار کشیده بودم (از سال 2006 )
امیدوارم این مایکروسافت پول پرست از خر کنسول پایین بیاد (یعنی میاد؟)
برادر اینجوری نگو که الان کنسول بازا شهیدت میکنن
کنسول مزیت خودش رو داره. PC هم مزیت خودش
کنسول باید روی بازی های اختصاصیش مانور بده
مایکروسافت از خر کنسولش پایین نمیاد. به جز اینکه یه تکنولوژی جدید تر بیاد که دنیای بازی رو متحول کنن
بازي براي PC كنسل شد ؟!
اي واي چه تصميم بدي از مايكروسافت بعيد بود
خوب یه x360 بگیر . دی: الان طرفدارا میریزن به جون هم.دی:
اینم چنتا عکس:
Microsoft تعدادي از شات ها بازي Alan Wake ر وعرضه كرد .
خبر ديگر از اين بازي كه ديشب اعلام شد عرضه ي نهايي بازي در 18 مي در آمريكا و 21 مي در انگلستان بود .
تريلر جديد اين بازي هم ديشب به نمايش گذاشته شد كه بسيار باعث تعجب و شگفت آور بود ! ( همون چيزي كه نويد جان گفت )
A new trailer was also released last night. It looked amazing
ميتونيد تريلر رو از اينجا ببينيد .
کد:
http://www.vg247.com/2010/02/11/alan-wake-confirmed-for-may-2010-in-new-trailer/
شات هاي جديد از بازي
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا از پست من برداشت بد نکنید من خودم رو گفتم ، مخلص کنسول بازها هم هستیم
چون جو خونه ما و همچنین سن و سالمون یجوریه که اجازه کنسول خریدن بهمون نمیده اینو گفتم وگرنه کنسول بازها نوش جونشون این بازی
ما هم که باید بسوزیم و بسازیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)